- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizot81
csendes tag
Szia!
Az egykezes módot be tudod úgy is kapcsolni ha egymás után gyorsan rányomsz a középső és bal, vagy jobb gombra.
Ha így sem megy akkor tényleg kikapcsoltál valamit.(eddig én is azt hittem, hogy nem megy ez a funkció, húzogattam az újaim jobbra balra de nem sikerült, most már húzogatással is megy, ráéreztem, hogyan kell)
-
Tizot81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a telefonnal(Redmi 3S Prime 6.12.8), hogy lezárt képernyőnél ha hívnak, akkor a hívó félnél 2-4 csengés már hallható, mire a telefonom egyáltalán reagál....Ha aktív a képernyő, akkor az első csengésre megszólal nálam is a telefon.
Találkozott valaki ilyen hibával?Hiba egyáltalán, vagy csak be kellene állítanom valamit? -
Tizot81
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eustockos Redmi 3S Prime telefonon(úgy van ahogy küldték, nem lett frissítve), ami eddig tökéletesen működött, de vasárnap óta már 2-szer is lefagyott a semmitől....
Vasárnap egy-két fotó megnézése után lezártam a képernyőt, majd egy pár perc múlva szerettem volna telefonálni, de nem reagált semmire a telefon.Olyan volt mint ha kikapcsoltam volna.Tegnap volt egy bejövő hívás amit nem tudtam felvenni, és amikor vissza akartam hívni(10-15 mp telt el) akkor megint nem reagált a telefon semmire.A power gomb hosszan nyomására újraindul a készülék és működik rendesen...
Találkozott már valaki hasonló hibával?A frissítés megoldhatja?Egyáltalán mitől fagy le lezárt képernyőnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest