Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabócza

    senior tag

    Sziasztok, segítsetek kérlek, mert elfogyott minden ötletem.

    Eljutott hozzám az a 3S, amiről már írtam pár napja, amelyikben a 29-i frissítés óta nem működik semmilyen SIM kártya, nem segített az Updater-ből se az egy héttel korábbi, se az egy héttel későbbi ROM telepítése. A végén OTA fel lett rakva a 20-i, de a helyzet változatlan. Mindegyiknél próbáltunk menüből gyári visszaállítást is.

    Most hogy itt van nálam, gondoltam, hogy download módban felteszek egy fastboot romot, hátha az megoldja a problémát, de egyszerűen képtelen vagyok download módba tenni. A hangerő fel + bekapcs. gombra bejövő menüben hiába kattintok a download gombra, rögtön újraindul a telefon. Próbáltam hangerő le+fel+bekapcs. gombot is, akkor meg pc suite módban indul el. Egyedül fastboot módot tudok belőle kicsikarni, a miflash látja, de a csík pár másodperc alatt végigszalad és kiírja, hogy kész.

    Próbáltam ADB parancsokkal is download módba tenni, de akkor is csak azonnal újraindult.

    Emellett további érdekesség, ha a wifi be van kapcsolva, akkor megjelenik a szolgáltató neve és a jelerősség, de telefonálni akkor se lehet, de ha kikapcsolom a wifit, akkor elmegy a jel és a "csak vészhívás" szöveg jelenik meg helyette.

    Telefonhívás indításakor a mobil hálózat nem elérhető üzenetet kapom.

    Se automatikusan, se manuálisan nem tudom a szolgáltató hálózatára csatlakoztatni, azt írja, hogy hiba és próbáljam később.

    Mindhárom szolgáltató kártyájával ki lett próbálva.

    Segítsetek, hogy mit tegyek... Köszi előre is...

    [ Szerkesztve ]

    Nothing Phone (1) | Xiaomi Watch S1

Új hozzászólás Aktív témák