- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Pont most kezdtem gondolkodni hogy a box mellé beteszek egy Wii-t jövőre, de akkor mégse
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
zola0306
tag
Hát,előre is bocs,hátha valakinek a lelkébe gázolok,de az Ubisoft-tól én még jó játékot nemláttam...
Voltak "jó próbálkozásai"de 1ik sem jött be.
Biztosan bennem van a hiba...Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
-
-
Zolás
addikt
válasz real named #11 üzenetére
Tud úszni??? Nem mondod!!!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
zola0306
tag
Ő Ő ő...
Igen,mondta 1 haverom is h nagyon jó lett a 2!
Csak az a gondom vele h Ő rajongott az elsőért is...Szóval addig biztosan várok ameddig nemhallom 1 olyan emberől aki az elsővel is ugy volt mint én,de a második az nagyon bejött neki!
Vagy nemkapom Tőle kölcsön 1 kipróbálás ereéig...
De majd alakul!
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
HyP3b0y
senior tag
Sztem a rainbow6eket sem szabad kihagyni...viszont a hawx-t igen, na az az unalmas játék! far cry 2 nem rossz, csak lehetne változatosabb(én azért tiszteletből végigjátszottam ), AsC 1 meg ugyanezzel a problémával küzködött, unalmas. Színt kéne vinni a játékaikba és "mászthev"-k lennének!
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest