Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Mindenképp vegyél hagkártyát, mindegy milyen füles. Én először alaplapiról SB Live! 5.1-ra váltottam, óriási különbség volt. Utána a Live! ment édesanyám gépébe, és a helyére egy X-Fi Xtrememusic került, a különbség ugyanakkora volt mint az első cserénél.
Az integrált hang''kártyák'' begyüjtenek egy csomó zajt, emlékszem hogyha mozgattam az egeret, akkor lehetett hallani egy nagyon finom és halk ciripelést ha totál csönd volt.
Én egy HD 595-öst használok, ehhez biztos kell már hangkártya, de mindegyikhez érdemes. Ha szűkén vagy pénznek nézz be az aprók közé, biztos találsz egy audigy(2,4) kártyát bőven 10k alatt, és ezek fényévekkel jobbak mint az integrált társaik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az integrált hang''kártyák'' begyüjtenek egy csomó zajt, emlékszem hogyha mozgattam az egeret, akkor lehetett hallani egy nagyon finom és halk ciripelést ha totál csönd volt.
Én egy HD 595-öst használok, ehhez biztos kell már hangkártya, de mindegyikhez érdemes. Ha szűkén vagy pénznek nézz be az aprók közé, biztos találsz egy audigy(2,4) kártyát bőven 10k alatt, és ezek fényévekkel jobbak mint az integrált társaik.