- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mbazsika
tag
Volt már olyan valamelyikőtöknek, hogy a telefon egyszer csak nem reagált semmit az érintőképernyőre? Aksi ki-be, de semmit nem használt. (gyári 2.1 ROM). Még a PIN kódon sem jutok át, mert azt nem lehet a görgövel megadni.
-
tvamos
nagyúr
válasz Mbazsika #17502 üzenetére
Teljesen ilyen nem volt. Ellenben ket dolog volt:
1. Aku ki, vartam 10 percet, aku be, es jo lett. Rovid varas (1-2 sec) nem volt eleg.
2. Olcso kinai toltovel ossze-vissza ugralt a kurzor, nem csinalta, amit akartam."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Mbazsika
tag
Éjszakara kivettem az aksit, sajnos semmi változás... 1 hónapja járt le a gari
-
Watt25
veterán
Vigyázz, mert a gyári töltőre 400mA van írva, de mérés alapján 530mA-t lead.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
rhen
senior tag
válasz Watt25 #17510 üzenetére
Én az 550 mAh-s bluetooth headset töltővel töltöm.
Viszont egyenlőre többet jelez a BMW, de olvastam, hogy ez azt jelenti, hogy az akkumulátor már nem tudja az 1500 mAh-t és utána kell majd állítani. [link]
Pár töltési ciklus után elvileg majd megbecsüli mennyit tud az akkumulátor, akkor azt kell beállítani, majd akkumulátorteljesítménynek és akkor már helyesen fog jelezni és onnan fogja írni az "aging %-ot" is. -
Watt25
veterán
Viszont most, hogy beírtam a töltő áramát, kiír (Estimated) mA-t is. Mondjuk volt, hogy 1100mA-t írt ki. Az szerintem kicsit sok... Több, mint 1A? Bár, ha belegondolok, extrém használattal nagyon rövid idő alatt le lehet meríteni az akkumulátort...
-
rhen
senior tag
válasz Watt25 #17515 üzenetére
Elvileg kell pár töltési-lemerítési ciklus amíg beállítja magát, mint írtam, de még nekem se jó, Ha a héten se tanulja be a dolgot sztem letörlöm. Bár amúgyis letörlöm, ha egyszer kiderítettem az akkumulátor mostani kapacitását és hogy mennyit bír, ne egye a memóriát, onnantól fejben számolok h mennyi maradt még és mire elég.
-
rhen
senior tag
Találtam egy launchert ami az eddigi legkevesebb erőforrást használja amit eddig próbáltam, mégis a szükséges funkciókat mind elég jól tudja: Lightning Launcher
A beállító felületet külön kell feltelepíteni, valamint ha widgeteket is akarsz használni, akkor egy ~290Ft-os kiegészítés szintén kell hozzá. (Nekem ez nem szükséges, nem használok widgeteket)
Elképesztően kicsi fájlméretekről beszélünk:
Launcher: 55 KB
Beállítások: 149 KB
Widgetek: 18 KBHa jók az alapbeállítások, a Setup app nem is kell, vagy ha beállítottad a dolgokat, akkor el is távolíthatod, vagyis a Launcher valóban mindössze 55 KB és működik.
-
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó hibás/rossz/beázott Pulse-ja, az jelentkezzen nálam!
-
Mbazsika
tag
Mitöl lehet az, hogy az adb device szerint offline a telefon. Az eszközkezelőbe (W7) látok egy ADB interface -> T-Mobile 3G Phone .... bejegyzés, gondolom driver szinten rendben vagyok.
-
Watt25
veterán
-
rhen
senior tag
válasz Watt25 #17531 üzenetére
Ez a Stock FROYO + 2.6.32 kernel című ROM.
Kis módosításokkal, amiket csináltam rajta. -
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Jelenleg 2.1 update1 firmware, 2.6.29-perf kernel és 1.7 FLB rom van a telefonomon. Ezekkel nagyon megvoltam elégedve idáig (Sejtem, hogy a GO launcher frissítés kavarta be a rendszerem, ezért rendbe tudnám hozni, de gondoltam ráférne egy kis ránc felvarrás). Most szeretnék egy újabbat felrakni, de egy picit ki estem a gyakorlatból. Tudnátok nekem ajánlani stabil romokat amiket érdemes kipróbálni?Láttam CM 7.2 RC1-et, de a kernel változata elég régi. Melyik számít jobban, a kernel vagy hogy melyik rendszerre épül?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Sgab -
rhen
senior tag
válasz sgab78 #17533 üzenetére
Nekem a "Stock FROYO + 2.6.32 kernel" jött be legjobban, sebességben és stabilitásban is.
Egyedül a külső hangszóró hangjával van gond, a minimum hangerőn is kb olyan hangos, mint más romok 2/3-adra állítva.
Én módosítottam még rajta kicsit, mert egy két apró dolog azért nem volt egészen a helyén.
A "CyanogenMod 7.2 | Kernel 2.6.32 | Camera works" szintén jó rom, csak van akinek előjön a zöld képernyős hiba ami kb használhatatlanná teszi az egészet.
Egy próbát megér, hogy neked előjön-e a hiba.Milyen CM 7.2 RC1-et néztél?
A fent említett romok már mind a pier11 féle .32-es kernelre épülnek. minden régebbi rom még .29-es kernelre épül.
-
NPeete
tag
Ajánlom továbbá a Styx nevű, 2.6.32-es kernelre és CM6-ra épülő rom, nálam igen stabil, meg gyors is - azért gyorsabb mint a CM7 (bár lehet az is közrejátszik, hogy a régi memóriakártyám cseréltem egy class10-esre), a rhen által javasolt Stock FROYO-hoz képest én azért kedvelem, mert kihasználok egy-két CyanogenMod módosítást, kényelmesebbé teszik számomra a használatot.
[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
válasz NPeete #17535 üzenetére
Közben az új memóriakártyámmal kipróbáltam a CM7-et - hááát a CM6-hoz képest sebesség szempontjából ég és föld a különbség, a negatív irányba... Amilyen gördülékeny, és használható a rendszer 2.2 alatt, ugyanazt sajnos nem tudom elmondani a 2.3-ról - és arra még programokat se raktam. Ha hosszabb távra, tényleg telefonként szeretnéd használni a készüléket, mindenképp valamelyik 2.2-es romot ajánlom.
-
Watt25
veterán
Ma meghozta a futár a ZTE Skate-emet, úgyhogy a Pulse megy a szélvédőre videórögzítőnek... (Komolyan nem értem, hogy miért nem veszik észre az emberek, hogy ezek már nem telefonok, hanem multifunkciós eszközök és csak meg kell találni a megfelelő hasznosítási területüket, ha már nem akarjuk mint telefon használni. Eladni hülyeség.)
-
Mbazsika
tag
Szedte már valaki szét a Pulse-t?
Keresgéltem leírást, videót, de nem találtam.
Találtam olcsón érintőpanelt, megpróbálnám kicserélni, ennyit még megérne, hogy életre keltsem. -
phoenix64
őstag
Sziasztok. Most kapott öcsém 1 ilyen telót és szeretnék rárakni nekiv alami főzöttet..
Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg melyik a legstabilabb/gyorsabb 2.2-2.3 ROM erre a telóra? illetve valami leírást dobnátok a telepítéséről? Vagy az első Hsz-ben írtak még aktuálisak? Mert x8-nál elég elavult volt az első hsz és sokkal könyebb módszerek is voltak.
-
NPeete
tag
válasz phoenix64 #17543 üzenetére
Azért ez a 2 hozzászólás nem volt olyan régen amúgy én még mindig a Styx-et használom, a default ADW-vel, nekem tök jól megy - vacilálok is, hogy kell-e egyáltalán új telefon. (ja, és ne rakd fel a facebook appot, mert használhatatlan lesz a teló - vagy használj vmi karantén programot, ha csak néha facebookoznál)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest