- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nyomtató topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokia12
tag
Xperia Z Sim unlockra tud valaki megoldást? Ha igen kérnék egy PÜ-t, nem hagynám viszonzás nélkül a megoldást...
-
Nokia12
tag
Felső a +. Én már csináltam dokkolót hozzá. :-)))
-
Nokia12
tag
Root, cwm van XZ-n. Titkosítva is vana telefon. Viszont így a cwm backupok nem mennek végig, illetve az elkészült eredményből nem tudja vissza állítani a telefont. Van erre valami megoldás, vagy a cwm, és a titkosítás nem fér össze?
-
Nokia12
tag
Aki még nem tette fel a fehér egyensúly appot, mindenképp tegye fel. Szépre be lehet vele lőni a fehér szint. (Gyárilag túl meleg.)
-
Nokia12
tag
válasz pepe091 #3673 üzenetére
Nos azért tettem fel 4 hozzászólásban, mert múltkor valakinek privátban küldtem más fotókat, ott egybe akartam mindet, feltöltöttem őket, majd Ok ra kattintottam, és erre csak az első jelent meg. Töltögethettem fel újra egyenként. Így most ez meg sem kíséreltem. (Ok, az privát volt, de szerintem feltöltés egyforma, de szerintem lényegtelen, hogy egy vagy négy nem kell sokat többet görgetned.)
Amúgy mikor csináltam még 15000Ft volt a legolcsóbb dokkoló, és nem is nagyon lehetett hozzájutni. Most már látni 8000 alatt is. De legalább nem nyitogattam az USB ajtaját, így tovább maradhat vízálló.Amúgy az én megoldásom messze jól néz ki azokhoz amiket itt lehet látni, vagy van 10-15 házi dokkolónak nevezett förmedvény. :-)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167089&page=2
[ Szerkesztve ]
-
Nokia12
tag
válasz pepe091 #3678 üzenetére
Látom te mindenben nagyon okos vagy nem is vitatkoznék veled, legyen igazad.
Csupán ennyit idézek a neten fellelhető Xperia V kezelési útmutatóbólAmi szintén IP57-es , tehát víz és por állóság szempontjából azonos kategória a Z vel, azért ezt idézem mert Z set nem találtam, de nyilván abban is ez áll.)
"A készülék normál
elhasználódása és kopása csökkenti az ellenállóságát a nedvességgel és a porral
szemben."Forrás:
http://www-support-downloads.sonymobile.com/lt25i/userguide_HU_LT25_Android4.1.pdf
Hozzáteszem, ehhez nem kell ez a leírás bárki józan paraszti eszével tudhatja, hogy a használttól kopnak, elhasználódnak az eszközök, így az állapotok is mulandóak. Ami ma víz álló, az egy bizonyos idő után már nem.
Nyilván nem 1-2 hónap alatt megy tönkre a gumi tömítés, illetve természetesen lehet cserélni is. Ettől még az állításom nem hülyeség, amit használnak, az bizony használódik. Szép estét neked![ Szerkesztve ]
-
Nokia12
tag
Sziasztok!
Optimax 4.1.2 ROM ot használtam eddig, most 4.4.2 vagy 4.3 ra térnék át. Tudnátok ajánlani erre a kettőre olyan ROMot aminek nem Xperia felülete van, hanem sima android. Eddig is iylet használtam, mert jobban bejön.
Köszi! -
Nokia12
tag
Telefonszámokat a Titánium mentésben milyn néven találom meg? (Csak azt állítanám vissza.) Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Metal topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest