-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz Williamgrant #6673 üzenetére
Mert a franc se gondolta volna, hogy pikk pakk leválik a gumi, visszahelyezhetetlen lesz, aztán el is tűnik, ráadásul még az usb is meghal (vagy csak én vagyok gyökérlábú egysejtű, és valamit nagyon bénázok). Ennyire nem lehet gagyi egy (akkor) 190ezres telefon. (novemberben vettem) De úgy látszik tévedtem... Plusz használom, és valahonnan be kell táraznom egy alternatívát.... (Napokban megjön elvileg a Raiffeisen-es Lumiám, majd abba átpattintom a kártyám, aztán egyből megyek T-be... 1 éven belül elvileg ők intézik.)
A gond a biztosítással annyi, hogy bármi baj van, így is 23ezer Ft önrészt fizetnem kell, ha olyan... Meg 2 hetet ülnek a telefonon, aztán még amíg a szervizben van, eldöntik hogy van-e baja, vagy sem... 1 hónapig tuti nem lesz nálam a telefon, ettől tartok. Elég genyó módon van ez kitalálva. Fizetek, aztán még fizessek is.. Mindegy. Valami csak lesz. Annyi bizonyos, hogy ha ennek vége, és javítják / cserélik, akármi lesz, veszek egy mágneses dokkolót, és a microSD egyszeri betevése után ki nem nyitom azt az ajtót többé.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest