Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz Williamgrant #6673 üzenetére

Mert a franc se gondolta volna, hogy pikk pakk leválik a gumi, visszahelyezhetetlen lesz, aztán el is tűnik, ráadásul még az usb is meghal (vagy csak én vagyok gyökérlábú egysejtű, és valamit nagyon bénázok). Ennyire nem lehet gagyi egy (akkor) 190ezres telefon. :U (novemberben vettem) De úgy látszik tévedtem... Plusz használom, és valahonnan be kell táraznom egy alternatívát.... (Napokban megjön elvileg a Raiffeisen-es Lumiám, majd abba átpattintom a kártyám, aztán egyből megyek T-be... 1 éven belül elvileg ők intézik.)

A gond a biztosítással annyi, hogy bármi baj van, így is 23ezer Ft önrészt fizetnem kell, ha olyan... Meg 2 hetet ülnek a telefonon, aztán még amíg a szervizben van, eldöntik hogy van-e baja, vagy sem... 1 hónapig tuti nem lesz nálam a telefon, ettől tartok. Elég genyó módon van ez kitalálva. Fizetek, aztán még fizessek is.. Mindegy. Valami csak lesz. Annyi bizonyos, hogy ha ennek vége, és javítják / cserélik, akármi lesz, veszek egy mágneses dokkolót, és a microSD egyszeri betevése után ki nem nyitom azt az ajtót többé.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák