- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz Kephamos #3216 üzenetére
Talán a legnagyobb ismert hibája lehet, hogy egyes korai szériák hibás kijelzőt kaptak. Ha a telefon vagy a kijelző eléri vagy meghaladja a 43 fokot (akinek van az majd leírja) sárga foltok, csík, vagy csíkok jelennek meg a kijelzőn.
Mondjuk én kicsit utánanéztem a neten a jelenségnek és meglepődve tapasztaltam, hogy a google vagy Youtube keresőbe beírva nem sok találatot kaptam a hibáról. Ezen fórumon kívül még az XDA-n sem találtam túl sok infót róla. Az tény, hogy a jelenség létezik, de ha tényleg annyira sok készülék lenne rossz kijelzővel szerelve, akkor nem kellene tele lennie a világhálónak bosszús, szitkozódó emberkével, vagy legalábbis nagyságrendekkel több posztnak szólnia a témáról?
Az is lehet én nem kerestem alaposan rá, de pl. a YT-on 3 videót és a Google képek között is csak pár képet láttam. Arról viszont sok hír van, hogy a Sony cseréli a kijelzőket.Na lehet, hogy most belenyúltam a darázsfészekbe.
A korlátairól csak annyit, hogy nem bővíthető a memóriája (itt a háttértárról beszélünk ami 32GB). Nem cserélhető az akksija, ami 1750mAh.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest