Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz petipetya #1755 üzenetére
Igen, elolvastam mindent ebben a topicban. Ha jól tudom:
power+ hangerő fel 5mp-ig: telefon újraindul 1-et rezeg
power+hangerő fel 10mp-ig: hard reset, 3-at rezeg a telefon
power+hangerő le ? mp-ig: képernyőmentés
Elkezdtem olvasni az S topicját is, de ott azért nem ~1700 hsz van, így csak felületesen futok át a dolgokon, hátha írnak olyat is, ami hasznosítható majd ezen a telefonon is.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz petipetya #1757 üzenetére
Megvan a telefon.
B-teltől van a telefon, a csomagban headset, usb kábel, és EP850-es gyorstöltő volt a telefon mellett, viszont UK szabványú! Kaptam mellé átalakítót, meg fel is hívtam őket, hogy ez mi akar lenni, de mondták, hogy ők csak ilyet tudnak rendelni, és pont emiatt mellékeltek átalakítót. Mivel erről nem tájékoztattak külön, ezért kicsit keserű a szám íze, de legalább gyorstöltőm van.
Ígéretemhez híven a kombinációk:
power+hangerő fel kb. 5 mp-ig: 1x rezzen a telefon és újraindul
power+hangerő fel kb. 10mp-ig: 3x rezzen a telefon, és kikapcsol ( valamiféle vészleállítás funkció)
power+hangerő le: képernyőmentésElső töltés megvolt, úgy nézegetem a telefont, meg a menüjét, mint valami fogyatékos, mert minden új rajta.
Most éppen SUS-on van fent, 421,9 MB-os valamit szed le a netről, és telepíti a telefonra.szerk.: Küldhető a Sony-nak adat a használatról minőség javítás miatt? Egyenlőre nem engedelyéztem.
[ Szerkesztve ]
-
Footballer
tag
válasz petipetya #1902 üzenetére
Akkor majd megnézem, ha otthon leszek és letöltöm, ha nincs.
Tudom már kibeszéltük az akksis témát..., de én nem tudom túltenni magamat rajta.
A használati útmutatóban azt írják, hogy ha sokszor töltögetjük a telefonunkat az jót tesz az akksinak.
Ez most komoly? Mert mi van, ha csak 20-30 percem van arra, hogy feltegyem töltőre, felteszem, tölt mondjuk 15%-ot, de le kell vennem (és mondjuk ilyesmit rendszeresen csinálok), ez biztos nem fog ártani az akksinak?
Mert, ha nem, akkor tudom így töltögetni nap közben, de ha árt, akkor inkább hagyom és megpróbálom kevesebbet használni a telefont. :S -
1stVikman
senior tag
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz petipetya #1977 üzenetére
Ennek annyira ne örüljünk, mert a P-nél is volt/van ilyen, és a százalékos akksi kijelzést csak rootolás után lehetett eltüntetni az állapotsorról ami sokakat idegesített! A bővített készenléti mód pedig azt jelenti, hogy ha lezárod a képernyőt, akkor kikapcsol minden adatátviteli modult, ami viszont meg azért nem jó, mert ha jön pl egy emailed, csak akkor kapod meg ha feloldod a billentyűzetet..
DzsonKonor: üdv a klubban! :-)
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz petipetya #1985 üzenetére
Azt esetleg nem tudod,hogy ez a 6.1.E.3.7 frissítés mit tartalmaz,amit az előző verzió nem? Egyszerűen nem találok semmit róla..Belekerült alapból a GoogleChrome, meg egy pár programfrissítés.Bugokat javítottak, és teljesítményt optimalizáltak..
[ Szerkesztve ]
-
-
boletus
aktív tag
válasz petipetya #2179 üzenetére
Nem kapcsolódik a PC - hez,vagyis a SONY U S - hez. Több mint tíz percet vártam a csatlakozásra,hiába. A háttérképre rátette a segélyhívást,és innét nem működik semmi. A rezgetést próbáltam többször,visszajött ugyanúgy. Mondanom sem kell hogy a gombok sem működnek,csak a bekapcsoló,és,gondolom a hangerő,no meg a fotó gomb.
-
rangersanyi
tag
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz petipetya #2205 üzenetére
Én láttam/fogtam T-t.. A srácnak 2 hónapja van meg,de már recseg a telefon. A kijelzője nem olyan kontrsztos mint az Ionnak,fakóbbnak tűnik. És mivel a gombok(home, menü, vissza) a kijelző részeivé váltak,így kisebbnek tűnik..
-
-
ZolkoW
őstag
válasz petipetya #2765 üzenetére
egy TAG-et úgy konfigurálsz, hogy kapcsolja ki az NFC-t....
más: gyári fülest kipróbáltam, tényleg nem egy nagy eresztés. bár hívást fogadni tulajdonképpen elmegy, inkább ez lehet a célja is, a rajta lógó mikrofonból ítélve ;-)
az viszont szó szerint mindig fáj, mikor a tesztekben fanyalognak, hogy nem adnak valamihez fülest..
és akinek 5 telefonja van (mondjuk egymás után), annak legyen 5 fülese? amit mellécsomagolnak, az úgyis komolytalan minőségű, akkor inkább legyen egy-két ezressel olcsóbb, szerintem. ha kell, majd veszek, és használom a következőhöz is.én elég ritkán cserélek telefont, de így is van egy szatyor töltőm. legalább azok félig-meddig már csereszabatosak, bár az áramigény miatt nem jó minden mindenhez, szóval az reális, hogy azt csomagolják a teló mellé.kijelző: a teljes szépségét azért valóban csak totál szemből nyújtja. mondjuk olyan gond nem lesz, hogy autóban odanézel a tartóra, és nem tudod elolvasni, merre kell menni, de ebben a Samu tabletem jobb. pedig az sem amoled. szemből (+/- 5 fok...) azért király, és nálam ez így utólag sem válóok.
edit: én ilyen tag-eket rendeltem tegnap: [link]
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Apooca
tag
válasz petipetya #2888 üzenetére
Gyárival igen. Nekem egy 4 darabos szett volt, Otthon, auto, munkahely és hálószoba.
Egy érintés bekapcsol, második érintés kikapcsol. Ha mondjuk lakásból beülök a kocsiba, és nem kapcsolom ki, akkor keverednek a funkciók, és pl. kocsiban is van WI-FI-m... Úgy is jelzi ki, hogy mindkettő folyamatban van.Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
válasz petipetya #2888 üzenetére
Megnéztem az általad ajánlott programmal is.
A gond az, hogy ugyan nem kell kilépnem az előzőből, de ha mondjuk ismét beszállok az autóba, akkor először kilép az autós beállításokból.
Lehet valahol ez beállítható menüben, hogy automatice kilépjen, de még nem találtam meg.Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
sixpak
nagyúr
válasz petipetya #3000 üzenetére
Frissült pár alkalmazás, többek közt a Notification Toggle, melynek a beállításaiban korábban beállítottam, hogy az értesítési sávban lévő ikonja legyen átlátszó, vagyis gyakorlatilag láthatatlan. Ezek után el is felejtettem, hogy ilyen funkció egyáltalán létezik.
Na és ezt állította vissza az update.
Elég gáz, tudom:-)https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató
- iPhone 15 256gb black, független, garanciális
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest