Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe091

    MODERÁTOR

    válasz djfulness #14022 üzenetére

    Idézet az 1. HSZ-ből....

    "Frissítés Flashtool használatával:

    Azon telefonok is frissíthetők flashtool-al amelyeknél valamilyen oknál fogva nem ajánlaná fel a PCC vagy a SUS.

    Fontos: Új Rom felrakása esetén a telefonmemóriáról minden adat elveszik (letöltött appok, telefonszámok stb) érdemes ezekről előtte egy biztonsági mentést csinálni. Viszont a belső memórián ("SD-kártya") minden adat megmarad.

    Amire szükség lesz:
    ● Flashtool
    ● ICS FTF fájl (Amely letölthető akár innen a fórumról is)

    1. Flashtool-t telepíted.
    2. A drivereket telepíted a Flashtool / drivers mappából. Miután ez megvan, dugd rá a telefont a gépre és várd meg amíg a windows felismeri a telefont (Win7). Majd utána húzd le és kapcsold ki. Ügyelj rá, hogy a SUS vagy a PC Companion ne menjen a háttérben!
    3. A telepítés után elindítod a Flashtool-t és a villám ikonra kattintasz, majd Flashmode-ot választod és OK.
    4. A Select Source Folder feliratnál betallózod az FTF fájlt tartalmazó mappát. A listában megjelenik a kívánt verziószámú firmware, ezt kell kiválasztani. Jobb oldalt mind a három wipe, az Exclude TA és a No Final Verification jelölőnégyzetbe pipát raksz és nyomsz egy OK-t.

    5. Amíg a program előkészíti a fájlokat, addig kapcsold ki a telefont és várj legalább öt másodpercet. Ha a program végzett, akkor fel fog dobni egy csatlakoztatásra felszólító ablakot, tehát most kell rádugnod a telefont a kábelre úgy, hogy a HANGERŐ LE gombot nyomva tartod. Ha jól csináltad elindul a flashelés és elengedheted a hangerő le gombot. Néhány perc után kiírja, hogy „Flash done, waiting for reboot…”, ekkor húzd le a kábelt a telefonról és kapcsold be a készüléket."

Új hozzászólás Aktív témák