- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Petipetya, el tudnád mondani hogy ezt a JD1+50 mb ROM-ot hogyan kell felrakni? Ez magában az egész és mehet fel one file módban, vagy előbb JD1 és utána ez PDA módban mint az lkmod-nál? Oroszul nem tudok sajnos, de a linkelt oldalról leszedtem mindent.
Nagyon köszi előre is, kiváncsi vagyok tényleg gyorsabb lett-e.
-
gabbenka
csendes tag
Kérdezni szeretném hogy a spicahoz van-e valamilyen bőr tok vagy esetleg melyik másik típusú mobil tokja lenne jó hozzá?
-
blueMerle
veterán
-
Piás
tag
Valaki légyszi aki jce+lkmod 2.5.1-et használ nézze már meg mi a neve az időjárás+hirek widgetnek. Köszi szépen.
-
darky4e
tag
Tudom, hogy nem ehez a témához tartozik,de kiváncsi lennék a véleményetekre a GW620 kapcsán! Mert hasonló árfekvésű lesz.
pozitívumspicahoz képest)
-5megapixeles kamera leddel
-qwerty billentyűzetnegatívumspicahoz képest)
-rezisztív kijelző
-kisebb képátló
-gyengébb prociLive long and prosper
-
darky4e
tag
válasz blueMerle #7507 üzenetére
Én ezer forintért vettem iphonehoz való piros belűl plüss kívűl gumiszerű tokot 1000forintért!
Aki farmerban hordja a mobilját azoknak ajánlok tokot,mert azok sokszor szűkek és jobban karcolnak!
Amúgy bármilyen mobilt tok megfelel neki szinte,de én azért ajánlom!
Nameg ha eladni készülöd majd és abból húzod ki. Akkor látják, hogy vigyáztál rá
Live long and prosper
-
vendingo
veterán
válasz darky4e #7511 üzenetére
Attól hogy valaminek gyengébb a procija, attól még lehet gyors.
Pl. az acer liquid-nek is "csak" 768-as a procija, mégis oda vissza leveri a spicat.
A processzor nem minden....Ha van rá lehetőséged, akkor próbáld ki mind a 2-t, aztán dönts.
Mindegyiknek megvan a maga hátránya, előnye...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ilyen telefont, egyet már vissza is vittem, mert nem tudtam rávenni, hogy usb-n kommunikáljon a géppel akár csak kártyaolvasás szintjén is. A másodikat nagy nehezen sikerült észhez téríteni, pár progit fel is tudtam rá rakni, de ez is kezdi azt csinálni, hogy ha csatlakoztatom, észreveszi a számítógép, megjelenik az ikon a tálcán, de ha átkapcsolom a telefont, hogy az sd-t a gép lássa, nem történik semmi. Eltávolítani nem lehet, ha esetleg elindul az automatikus lejátszás xp-alatt, akkor keresi a memóriakártyát órákig, de nem történik semmi. Új kötet megjelenik intézőben, és Tcmd-ben is, de rákattintva fagyás a vége. Pc studioból az 1.5 van fenn, de nem csinál az se semmit ha a telefon csatlakoztatva van, csak gondolkozik órákig. Usb drivert már próbáltam 3 félét, helyzet ugyanez. Usb port jó, pendrive, Lg shine adatkábellel tökéletesen működik. Memóriakártya 2Gb kingston, a telefonban formáztam, elvileg hibátlan. Mitévő legyek? Mivel tudnék még próbálkozni, hogy legalább a fájlátvitel működjön a gép és a teló közt?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Jinxx -
petipetya
nagyúr
Ha erre a JD1 50 MB Mod felrakására vagy kíváncsi, akkor ez nagyon egyszerű, mert csak a belinkelt dolgokat kell telepíteni, semmi mást (tehát nem kell hozzá az eredeti rom).
- A JD1 50 MB_Mod_v1_PDA.7z-et kicsomagolod és ezt betallózod legalul a one package részhez.
- A spica.rar-t kicsomagolod és ezt betallózod az ops-hez-
- Baloldalt felül bepipálod a one package opciót, és mehet is a start gomb"nincs rá lezsóidő"
-
antalze
tag
Hali! A Pc studio nem fog müködni, mivel nem kompatibilis ezzel a telefonnal (Ilyen a Samu) Az USB-s olvasás nálam sem megy valamiért. Próbáltam már bekapcsolni a fejlesztés menüben a csak USB olvasó pontot, de nem megy. Jelzi, hogy van memóriakártya csatlakoztatva, de nem lehet vele kezdeni semmit. Talán az 1.5 hibája. Itt a fórumon elég jól kivesézik ezt a témát. Egyszerűbb, ha kiveszed a kártyát, s belerakod egy USB-s kártyaolvasóba (1000HUF-ért vettem én is) Vagy felrakod az Estrong explorert, s akkor wifin keresztül is tudsz másolni a telefonra. Remélem nem irtam zagyvaságokat, reggel van még nagyon
-
antalze
tag
Valakik vitatkoztak itt, hogy miért jó ha egy gombbal lehet feléleszteni a kijelzős, s miért jó, ha mindegyikkel. Jobban megfigyeltem a rutinos mozdulatom amikor a telefont akarom használni (nah ez elég furán hangzik, de most jön a lényeg)
Valóban "használtabb" lesz a jobb felső gomb. Ha Lockbot van a gépre telepítve, akkor teljesen mindegy, hogy mivel kapcsolom be a kijelzőt, mert utána úgyis el kell húznom a csúszkát. Így mindig más gombot nyomkodok, vagy ami éppen kézre esik.
YEAH! ez volt a 100. hozzászólásom.[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
válasz antalze #7528 üzenetére
Hali,
Szerintem zagyvaságokat beszélsz. Pont, hogy az 1.5-ös verzió már jó a telóhoz, de a frissítésen kívül semmire sem használható.
Esetleg a telefon csatlakoztatása után manuálisan add meg a neki szükséges drivereket az eszközkezelőben, hátha úgy nagyobb lesz a siker, illetve a telefonon még külön mountolni kell az SD kártyát csatlakoztatás után. Ezt az értesítő csík lehúzása után meg is teheted és még egy figyelmeztető ablak is. Ez után mindenki boldog.Üdv: Katsu
U.i.: jinx, látom a dolgokon már túl vagy. Esetleg másik gépen próbáld meg. De az 1.5-ös studió driverei biztosan jók, mert én is ezt használom csak win 7 x64 alatt. De azért látogass el az eszközkezelőbe miután csatlakoztattad a telót és nézd meg, hogy milyen felkiáltójeles dolgokat látsz és kézzel add meg neki a driver mappáját, ami alapértelmezés szerint a "C:\program files\samsung\" ha minden igaz. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
zoleee24
tag
válasz macilaci23 #7534 üzenetére
Sziasztok a számítógépre letöltött .apk -kat fel tudom rakni valahogy wifi nélkül a telefonra,
(rámásolni a memóriakártyára és onnan installálni?) -
gps76
őstag
válasz macilaci23 #7534 üzenetére
Akkor jó,bár már lassan mindenki 2.1-et használ.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Petipetya, a JD1 50 MB_Mod-hoz biztosan nem kell előtte feltenni az alap JD1-et, csak azért, mert ha jól látom, ebben nincsenek benne bizonyos fájlok, amik benne vannak az alap JD1-ben. Bocsi, hogy kérdezősködök, de a hétvégén most már letúrom az 1.5-t, és ezt moddolt fw-t néztem ki.
Más:
Van még pár fóliám Spicára, ha valakit érdekel!Üdv
-
zoleee24
tag
válasz petipetya #7538 üzenetére
Köszi
Úgyérted ha marketről wifin szedek le egy Astro, vagy Linda File Managert és ezt telepítem a telefonra, akkor az SD kártyára áttolt .apk-kat tudom egyből telepíteni?
(mindegy egyébként hogy hová másolom az SD-re?)Mégegy dolog, van-e olyan progi amivel telefonnal (wifivel) a laptophoz csatlakozva tudok netezni? (adott egy wifis laptop, meg a telefon, viszont kábeles routerem van, első körben nem cserélném ki ha van más alternatíva )
-
Mcfery
tag
válasz zoleee24 #7540 üzenetére
Hi!
Market-ről szedd le az "appInstaller" progit!
Az "appInstaller" arra jó, hogy a mSD kártyán lévő app-okat logó-val együtt kilistázza és onnan tudod feltenni a telóra.
üdvAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
DeadMeat
nagyúr
Hopp most nézem van már lk2,01 mod,van benne recovery,apps2sd is és full root
Jce és jcd-n megyMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
villig
csendes tag
lk2,01 mod
az sd partíció létrehozása itt:
http://www.forceclose.com/questions/768/how-to-move-apps2sd-on-present-sd-card-to-another-sd-card
a 4. pontban van a lényeg ,ha hivatkozott linkről letöltjük és létrehozzuk a cd-t (gparted-live-0.4.6-1.iso) és arról indítjuk a gépet .
Végig fut kb 1 perc és egy ablak jön elő ott: Cancel
utána kiválasztjuk a magyar nyelvet /13/
enter
innentől értelemszerűen magyar felületen könnyedén elvégezhetjük a partíciók létrehozását.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest