- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DorianGray
csendes tag
Please valaki help!
Sehogy nem akarja felismerni a telót a New Pc Studio... :///
Ezek a screenek vannak:
Ennyit ismer fel a NPS:
[screen 01]Ha rákattintok az ikonra ( H: )
[screen 02]Valaki segítsen ebben please, mert így nagyon szívás, ha nem tudom rádugni a gépemre.
Amikor rákapcsolom USB-vel, a teló csak annyit ír ki felül, hogy "USB csatlakoztatva", de semmi opció nincsen, hogy most háttértárként vagy máshogy szeretném-e csatlakoztatni. -
Kyller
senior tag
válasz DorianGray #402 üzenetére
Fönt ahol kiírja hogy csatlakozott, hívd le, és bökj rá az értesítésre, majd nyomd meg hogy csatolás. Ezzel csatoltad a telod SD kártyáját a géphez. Ha nem megy akkor a beállításoknaál a telefon névjegye c. beállításnál van egy további beállítások menü pont, ott jelöld be, hogy csak usb háttértár.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Tutu7030
veterán
Nem lehet mappákba rendezni a könyvjelzôket?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ThorsHUN
őstag
válasz copperhead #399 üzenetére
Mert ez hatarozza meg - legalabbis hozza nem ertokent begyujtott informacioim szerint - hogy mennyi progit tud futtatni egyszerre es hogy mennyire lassul be tobb program egyszerre futtatasa eseten. Ugyanakkor az oprendszer/UI mindig lefoglal egy bizonyos meretet a memoriabol. A Sense UI pl tudom, hogy sokat foglal. A Pulse UI-ja kevesebbet, de a Spica-n talalhato alap android eszi talan a legkevesebbet.
Meg ha kb ugyanannyi memoria is marad szabadon, mint a HTC-k sense UIval leterhelt nagyobb memoriaja eseten, akkor is problema, mert mig a Sense UI-bol tudsz lefaragni (modolassal) addig az alap android rendszerbol nem. Sot. Ha erre (vagy a pulsera) szeretnel egy Sense UI-t hegeszteni, megteheted ugyan, de rendkivul keves memoriad marad hasznalatra.Ezert gaz a keves ram, ami egyes forrasok szerint 128, masok szerint 192, a hivatalos szerint 200. Az elso verzi eseten naggyon gaz a dolog, a masodik harmadik eseten mar el lehet navigalni, de a legjobb a 256 lenne.
Majd javitsatok ha elirtam, rosszul tudok vmit
-
Tonyo
őstag
-
Belus85
tag
Sziasztok!!
Kérdezném , hogy alapból melyik jobb telefon ez az i5700 vagy az i900 omnia?
mert ha nem hozzák szombatra az omniámat akkor szemezgetek ezzel a kis androiddal
választ előre is köszi.
Honda - The Power of Dreams
-
Belus85
tag
Elhiszem de mivel egyik se volt eddig ezért kérdezem Gondolom itt már volt ,van pár embernek mind a 2ő
Ahogy olvasgattam fényképező terén jobb az omnia. pl ilyenek érdekelnének..
ezen jobb e a wifit (netezés) programok terén ? gondolom omniához több progi van.
ram az talán kb egyforma?? na meg ilyenek
na ezt jól leírtam sorry
Honda - The Power of Dreams
-
Tonyo
őstag
én személy szerint ki nem állhatom a winmo-t. Igaz, h a mostaniak már pörgősebbek, omnia lehet,h nem ide tartozik..de sztem az android közelebb áll egy iPhonehoz..ami érintősben lássuk be etalon(nem tudásra mondom). Valahogy stabilabbnak és gyorsabbnak érzem az androidot.
[ Szerkesztve ]
-
kopasz79
tag
westendbe hol van a samsung márkabolt ahol a fekete van kirakva?
-
Skynet258
veterán
Hm, akkor itt más a téma, mint az Omniához adott Igo esetében... Ott meg van kötve az ember keze, igaz, ott van 8Gb belső memória, szal nem számít
Igazából kissé visszalépésnek érzem, ha leváltom az Omniát erre a cuccra, valószínű megvárom a Google saját készülékét, hogy ott mit alkotnak.
-
Vagany
őstag
válasz ThorsHUN #406 üzenetére
Memória (RAM) 128 van benne, ami most (később nem lehet tudni meddig) bőven elég. Ha szinte mindent elindítok ami a gépen van progi (2 térkép:igo, google map; 2 file manager:Astro, ES file explorer; böngésző; skype; zene:Ismerős Arcok még így is van 29 mega szabad az advanced task killer-rel és semmi lassulás nincs. Ha mindent kilövök akkor marad 65 mega. Egy winmo-nak kevés lenne a 128 nagyon, de az 1.5 androidnak bőven elég.
A 200 mega az a ROM a háttértár amire az OS megy és egyéb rendszer cuccok, ez megint elég egy darabig, most kb fele (100-120mega) megvan még, a 2.0 is ráférne, de ha nem akkor is megoldanák, hogy a mem kártyát, vagy egy részét is használhatná erre.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Biztosan nem 128 MB van benne, annyival meg se nyikkanna. Ha az Androidos toolok 95-100 körül mondják, akkor az 192 MB RAM (a Linux által kezelt területek nem látszanak), mint például a G1-en és az eredeti Galaxy-n. Ami viszont elég sovány ahhoz, hogy meggondoljam még egyszer a beruházást.
A Flash kérdés se ilyen egyszerű. Tipikusan külön /system és /data partíciók vannak, az utóbbi az, amit Te Phone Storage néven látsz a rendszerben. Amikor arról karattyolnak, hogy nincs elég hely a G1-en a 2.0-hoz, akkor az előbbiről van szó. Hivatalosan biztosan nem fogják bevonni a memóriakártyát a játékba. Főzni meg majd csak akkor tudnak 2.0-át rá a hackerek, ha a Samsung kiadja/kiszivárogtatja a 2.0-ás drivereket a vashoz.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
kopasz79
tag
szerintem akinek nem nagyon égető a telefon vásárlás az mindenféleképpen jobban jár ha vár 3-4 hónapot
valószínűleg ez is olcsóbb lesz meg már akkor lehet látni hogy lesz e frissítés
nahh meg hát az is kiderül hogy mennyiért fogják vesztegetni a googlis cuccot
én első körbe a Pulse-ra voltam nagyon rákattanva mert webshopba 45 2 éves hűséggel
aztán jött ez és most ez tetszik
csak nekem a P-s nem jó és azt meg nem merem meg kockáztatni hogy veszek praktikumba -10 régi készülék és Turbo sim mert mi van ha nem jó hozzá a Turbo sim
valaki próbálta már Turbo simmel?
az tuti hogy win készüléket nem akarok -
-
-
kopasz79
tag
speedshop azt írja hogy android 2.0 a tesztbe meg 1.6
akkor most?jahh
http://www.pixmania.hu/hu/hu/4029403/art/acer/liquid-s100-feher.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
93612Ft igy már jobban hangzik
de gyengébb a proci
nem úgy volt hogy acer valami 1000MHz-s készülékkel jön ki?[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Fóliázással mi a helyzet? Mennyire romlik tőle a kijelző érzékenysége?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Vagany
őstag
Az androidos tool-ok szerintem a 95-100-at a rom-ra mondják (ami a 200-ból maradt), indítás után a szabad RAM 70 körül van.
Az a gáz, hogy még a hivatalos oldalon is memóriának mondják azt ami tulképp háttértár.
Igazad van hivatalosan nem fogják bevonni a mem karit, de a hekkerek sok mindenre képesek és ezen a gépen jelenleg ott vannak a driverek . Szerinted a Motorola MPX200-hoz (eredetileg winmo for smartphone 2002 ment rajta) a moto kiadta a wm06 drivereket? pedig van hozzá 06-os rom, természetesen nem hivatalosan. Attol is függ a dolog mennyire lesz népszerű a telefon mennyire terjed el, mert az most látszik, hogy az Android, nem érdemtelenül, egyre népszerűbb.
Nekem ez előtt kb 6 évig winmo-s telóim voltak, igaz nem érintőképernyősek, de valahogy mindig vonzódtam a nyílt rendszerekhez, de ez a telefon egészen más, sokkal jobb, amit valszeg az androidnak köszönhet. Kicsit fapados, az alap 1.5 android miatt (egy-két dolgot külön kell leszedni hozzá a marketről, de ezt már winmo alatt is megszoktam ), de szerintem nem baj, igy is elég szép és jól átgondolt, logikus rendszer és legalább gyors is.
Idézet innen helyből a HTC magic tesztje kapcsán:
"Ha röviden kéne jellemeznem a Google fejlesztését, akkor azt mondanám, hogy az iPhone rendszere és a Windows Mobile Professional között van, az arany középúton. Olyan jól kezelhető, mint az Apple rendszere, viszont annál sokkal rugalmasabb és személyre szabhatóbb, ami a nyílt forráskódnak tudható be."2 gondom van a készülékkel, az egyik a BT file transfer amit szerintem meg fognak oldani rövidesen. A másik elég érdekes bug lehet szerintem, vagy ha nem, akkor nem értem miért hagyták így. Ha lezárom a kijelzőt és ezzel együtt a billentyűket, a ki-be kapcsoló gomb akkor is aktív és ha kikapcsolni nem is (a megnyomás után még kér egy jóváhagyást, hogy tényleg ki akarod kapcsolni?), de lehalkítani, vagy repülőgép üzemmódba simán el tudom küldeni a zsebemben akaratlanul .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
DorianGray
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
Tudom,hogy nem kimondottan "fólia",és pont ezért kérdeztem. Az eddigi kütyüimnél más volt a helyzet,mert ugye azoknál nyomásérzékeny volt a képernyő,itt meg szinte simogatja az ember.
-
-
ErEz
csendes tag
Egyet értek Saintel. Ez a telefon androiddal való ismerkedésre tökéletes. Persze vanna gyorsabb v szebb UIs telók. De Ár/Érték arányban ez a mai piacon kapható legjobb készülék. És most nem érzem úgy hogy túloznék.
Ha meg nem lehet frissiteni veszek énis vmi újat. Kell az a 2.1es android.
-
ErEz
csendes tag
Azta. Télleg ez nekem eszembe sem jutott. Észre vettem már h a kikapcsoló gomb aktiv marad billenytúzár esetén. De ma reggel kikapcsolt állapotban találtam a telóra amikor feldugtam este a töltöre bekapcsolva.
Valszeg ezért kapcsolt ki h nem is vettem észre. Ez mondjuk elég bugos.
-
ErEz
csendes tag
válasz kopasz79 #439 üzenetére
Nem tom sztem nagyon belenyúlt a T-Mobile a pulseba. Herótom van az ilyen T-Gombok meg T-bogyók meg minden ilyen cucctól ami magenta vagy magyarul rózsaszin szinű.
A home képernyője nekem nagyon fura hogy mindenfelé tudod mozgatni. A samsungban tök egyszeű jól kezelhető.
+ Huawei Ember Huawei!!! Az mi vmi Koreai cipő márka v mi a szösz.
-
Vagany
őstag
Lehet az MSZP offshore cége )
Huawei
A T egyébként régóta kapcsolatban áll velük, nekem volt Huawei ADSL modemem (sőt még mindíg meg van a fiókomban, eladó ), sokan szidták, de nekem nem volt vele gondom.
A telójuk sem lett rossz, sőt mivel olcsó, népszerű így sok hekk van hozzá. De azért kb azonos árnál mindenképp a Samsungot választanám.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Magnum_
nagyúr
most ezen multitouch van?
köszi ben11
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
DeadMeat
nagyúr
Az igo*t hogyan szedtétek le?Mindent a könyv szerint csinálva valami wines toolbox hoz naivgál,az nem települ a telefonra,a gépre téve meg nem látja azt... Misináljak?
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Tonyo
őstag
ébreszteni úgy is tud, h ki van kapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest