Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vyndree

    őstag

    válasz #73029888 #2018 üzenetére

    2.3.6-ot használok, amit te linkeltél korábban. GTA VC, Asphalt, NFG MW nem akad, csak játék előtt egy memória ürítés kell. Menüje főleg nem akad, valamint egyszer sem fagyott még eddig.
    Build száma: GINGERBREAD.XWKP7

    >>>>>*****<<<<<
    >>>>> ezt írtad korábban <<<<<
    >>>>>*****<<<<<

    Felrakod ODIN-nal ezt: [link] majd utána ezt szedd le: [link]

    Telepítés menete: (a mappát ebbe a mappába kell másolni: clockworkmod/backup/
    1) kikapcsolod a készüléket (és nem kikapcsolod a képernyőt, hanem a power gomb hosszabb nyomva tartásával előhozod a menüt, és kikapcsolod úgy).
    2) miután teljesen leállt, nyomva tartod a hangerő fel gombot, és megnyomod a bekapcsoló gombot, de a hangerő fel gombot továbbra is nyomva tartod. Így bejön a recovery mód (cwm).
    3) Ebben a menüben a hangerő fel-le gombokkal tudsz mászkálni, és a power gombbal tudsz menüpontot kiválasztani.
    Mivel tulajdonképp újratelepítjük a készüléket ezzel, ezért mindent vissza kell állítani gyári állapotra. Azaz az összes feltelepített program el fog tűnni, az összes beállított adatával együtt. De a felrakott zenék, videók, képek nem tűnnek el. Ha vannak programok, amelyeknek a beállításait/mentéseit nem szeretnéd elveszteni, akkor indítsd újra a készüléket, és telepítsd fel a "titanium backup"-ot. Azzal a programmal el tudod menteni a programok aktuális állapotát, és újratelepítés után, miután felraktad megint azt a programot, vissza tudod őket tölteni egyesével. (mondjuk ehhez már root jog is kell...)
    De visszatérve a lényegre, újratelepítés előtt vissza kell állítani gyári állapotra a készüléket, mert mindenféle problémát okozhat különben! A következőket kell tenni:
    - "wipe data/factory reset"
    - "advanced\Wipe Dalvik Cache"
    Szokták mondani még hogy kell alkalmazni a "wipe cache partition" menüpontot is, de szerintem tök fölös, mert a "wipe data/factory reset" már előzőleg megtette nekünk ezt.
    4)Ha a külső sd kártyára raktad a mentést, akkor: "backup and restore\restore\2012-06-08.11.34.38/"
    ha a belső memóriában van, akkor: "backup and restore\restore from internal sdcard\2012-06-08.11.34.38/"
    Ezek után mindkét esetben meg fogja kérdezni, hogy biztosan ezt akarod-e tenni. Itt kiválasztod a sok "No" közül az egyetlen "Yes - Restore" pontot.
    Itt el lesz magával egy ideig (kb 5-10 perc). Miután befejezte ki kell még választani a legelső menüpontot, azaz a "reboot system now"-t. És kész. A kernelt leszámítva gyári magyar készüléked van. Még rootolva sincs!

Új hozzászólás Aktív témák