-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skifekete
senior tag
-
skifekete
senior tag
-
imi68
tag
válasz NoRBeRTo87 #14040 üzenetére
Már működik ....
-
skifekete
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14054 üzenetére
semmi különbség nincsen T és független közt ilyen szempontból
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
-B-
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14052 üzenetére
Igen!
-
imi68
tag
válasz NoRBeRTo87 #14054 üzenetére
Még nem tettem fel, most fogom...
-
imi68
tag
válasz NoRBeRTo87 #14062 üzenetére
Én is túl vagyok rajta , sikerült .....
-
NoRBeRTo87
csendes tag
válasz NoRBeRTo87 #14064 üzenetére
Sikerült!
Megpróbáltam törölni az előző hozzászólásomat, de már lejárt az időkorlát.
-
flash-
veterán
válasz NoRBeRTo87 #14597 üzenetére
1.
CWM recovery telepítése stock kernelnél
Ha a JB gyári kernel esetén használni szeretnéd a CWM recovery-t akkor a következőket kell tenned.
Töltsd le a következő fájlt update.zip majd másold a külső sd kártyára.
Kapcsold ki a telefont, majd indítsd recovery módban.
Válaszd az 'apply update from external storage' pontot, majd telepítsd az update.zip fájlt.
A telepítés után a CWM v6.0.2.8 verziója fogad.
Lehet használni a fejlett recovery-t.2.Indítsd el recovery módban a telefont.
Majd tallózd be a kernel .zip fájlját az 'install zip from sdcard' - 'choose zip from sdcard' menüben majd 'Yes' a telepítéshez.[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
ilyenekre nincs megoldás root mentesen, max annyi hogy állandóan sync off van képernyő a minimumon, és nem netezel. de akkor ezzel az erővel megtenné egy nokia 5200 is. ha meg a JBt felraktad egy root nem sokat számít
[ Szerkesztve ]
-
NoRBeRTo87
csendes tag
válasz NoRBeRTo87 #14619 üzenetére
vagyis a dalvik cashe van advancedbe... a másik is megvan, az ott van a fő oldalon.
Jól csináltam igaz? -
flash-
veterán
válasz NoRBeRTo87 #14619 üzenetére
miután cwm 6 ban feltetted a cocore kernelt,ne indítsd újra a telefont hanem menj arra hogy wipe cache partition,aztán pedig az advancednél a wipe dalvik cache re.
nofrills cpu-t se felejtsd el feltenni+beállítaniVeron:hát igen elég vicces a háttérképkezelése az androidnak.amire egy 10 éves telefon is képes azzal az android külső letöltött progi nélkül képtelen
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz NoRBeRTo87 #14624 üzenetére
nem.
lényeg hogy ha nem csinálod meg akkor belassulhat a telefon ill produkálhat furi dolgokat[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14626 üzenetére
egyszerűbb lenne kirootolni mint beletörődni
-
skifekete
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14631 üzenetére
nagyon kíváncsi vagyok hogy mért félsz te a rootol ennyire
-
skifekete
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14634 üzenetére
a rootolás egyszerább a kernel felrakásnál, ugyanúgy egy zipet kell felshelni
-
skifekete
senior tag
-
flash-
veterán
válasz NoRBeRTo87 #14638 üzenetére
JB rootolása (minden jelenlegi JB-vel működik)
Letöltöd ezt a root.zip fájlt, melyet a microsd kártyára másolsz. (pl. lehetőleg a főkönyvtárba)
Újraindítod a telefont recovery módba.
Navigálás a recoveryben hangerő fel/le gombbal, kiválasztás/művelet végrehajtása bekapcsoló gomb.
"apply update from external storage"-t kiválasztod.
Ekkor a microsd kártyáról kiválasztod a "root.zip".
Ezután elvégzi a frissítést.
A "../" kiválasztásával visszatérsz a főmenübe, majd "reboot system now"-t végrehajtod.
Újraindulás után még végez pár háttérműveletet, betölt a rendszer és kész is a root.
A root után van lehetőség pl. a custom kernel felrakására.megj:ezek szerint root nélkül is lehet custom kernelt felrakni...
Forrás:Carline Logout blogja[ Szerkesztve ]
-
skifekete
senior tag
válasz NoRBeRTo87 #14638 üzenetére
javaslom hogy olvasd végig carlin blogját, a felső lenyíló részben csak az első oldal nyílik meg, van tovább is ha a neve alatti linkre kattolsz
-
flash-
veterán
válasz NoRBeRTo87 #14641 üzenetére
cwm6 van fent uge?
elnditod a cwm-et,rámész arra hogy install zip from sdcard,ott lesz
-
Alx.Mercer
aktív tag
Köszönöm hogy megnéztétek a kamerát.
NoRBeRTo87: Ráhibáztál, mert épp a Canon 70D-re várok. Tisztában vagyok vele, hogy erősen kompromisszumos minden telefon kamerája, nem is várok túl sokat tőle, csak örültem volna ha ez a hiba eltűnik.
sheep: Én is arra tippelek, hogy anno legyártott/megrendelt a Samsung egy rakat kameramodult és azoknak az X százaléka ettől a hibától szenved, de azóta is ezeket pakolja a készülékeibe... Az hogy zajos, mosott, részlettelen, alacsony dinamikájú egy kép, betudható a gyenge kamerának/szoftvernek, de hogy egy bázinagy "pink" folt vigyorogjon rám?? Ezt nem tudom a fenti gyengeségek közé sorolni és ez szerintem nem csak engem kéne hogy zavarjon, hanem a Samsungot is...
Egyébként szerintem a Galaxy Mini 3-ban ugyanez a modul van, mert ott is jeleztek ilyen hibát...a510: ismerős, amit írsz, én is a "beletörödők" sorába voltam kénytelen beállni, és lehet hogy megint az lesz... Sajnos nem találok az Advance és az S3 Mini mellé más alternatívát...
-
bepe79
addikt
válasz NoRBeRTo87 #20025 üzenetére
Aztaqrva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.: bár most néztem, nekem még OTA nem látja a készülék, de ha hazaértem, megnézem KIES-el
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Tyer
őstag
válasz NoRBeRTo87 #20025 üzenetére
Ezt igy most honnan tudod?
Ill. hogy lehet feltenni?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Carline
őstag
válasz NoRBeRTo87 #20029 üzenetére
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Acef
addikt
válasz NoRBeRTo87 #20040 üzenetére
Igen, mehet!
-
Kroni1
veterán
válasz NoRBeRTo87 #24124 üzenetére
Milyen fw van az advance-odon? Most akarok ilyet venni, és marha jó lenne ha működne az ébresztés rendszeresen... defy-n ezzel nem volt sose gond, persze sokminden mással meg igen.. (pl. telefonálás, lerakás-felvétel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- iPhone 15 256gb black, független, garanciális
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest