Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanR

    addikt

    válasz HawerKing #19749 üzenetére

    1. SamFirm programot toltsd le, v0.3.6-os verziot.
    2. Mielott beirnad a telefon tipusat (SM-G960F) es a regio kodot (XEH), elotte telepitsd a .Net Framwork 3.5-t, melle a Microsoft Visual C++ 2010 Red. Pakkot. Nekem a 2008 a 2010 telepitese utan nem ment, vagyis nem volt ra szuksegem (a windowsnak nem volt ra szuksege na :D).
    3. Ez utan SamFirm programmal letoltod, dekodolod, a legvegen pedig kicsomagolod a 9.0rom fajljait.
    4. Letoltod az Odint. Az osszefoglaloban a link nem jo. Tanacsolom, hogy sammobile.com, a fejlecnel belemesz a "firmware" menube, beirod, hogy SM-G960F. Kidobja, hogy Hungary 9.0, raklikkelsz es ott lesz egy jobb oldali szovegdobozba az Odin letoltesi lehetosege.

    5. Letoltod a Samsung USB drivert, innen, majd telepited. Ez utan egy PC restart nem art!
    6. Elinditod az Odin-t rendszergazdai jogosultsagokkal. A telefonod Download mode-ba teszed (kikapcsolod, majd bekapcs+bixby+hangero le billentyuk) - majd megkerdezi a telefon, hogy biztos-e, nyomsz egy hangero fel billentyut.
    7. USB kabellel radugod igy a telefont a PC-re, az Odin-nak latnia is kell azonnal. Kiirja bal oldalt, hogy "Added".
    8. A kitomoritett ROM fajlai: BL, AP, CP, CSC es HOMECSC. Ezeket a fajlokat ertelemszeruen berakod Odin-ba. A CSC es HOMECSC rad van bizva (en Home-al csinaltam es FR utan XEH/XEH/XEH/VDH lett). Az AP fajlnal egy kis idot vakarozni fog a program, emiatt nem kell felni, normalis. Semmi mast nem allitasz az Odinban!
    9. Elinditod, 2 perc es kesz, orulsz.

    Szerintem eleg szajbaragosan irtam le :D Ha valami elromlik, vagy nem jol csinalod, felelosseget nem vallalok miatta! En igy csinaltam es minden hina nelkul felment a 9.0.

    szerk: Telefonrol irta, szoval 1-2 helyen lehet benne helyesirasi hiba es az ekezetek hianya miatt elnezest kerek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák