- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigO
tag
Sziasztok!
Nekem is tegnap előtt ajánlotta csak fel a frissítést. Meg is csináltam, előtte-utána is factory-reset-tel. Nekem pont ugyanúgy működik a billentyűzet (saját samsung billentyűzet).
Ha hosszan nyomom pl. az "a" karaktert, felugrik fölötte a változatainak csoportja, elengedés nélkül ráhúzom az ujjam, amelyik kell, amelyiken elengedem, azt írja be.
SM-C101
4.4.2TomI
-
rizso
addikt
Nekem nincs gondom az ekezetek irasaval, wddig is ilyen volt. Ami valtozott, hogy most nem ugrik vossza a spec karakterekrol a betukre, eddig mintha ez igy lett volna.
De hogy miert nincs most lockscreenes zenevezerlesem...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Baku
aktív tag
Nekem sajnos beteg a billentyűzet. (ahogy fentebb már leírtam), és nagyon idegesítő, és lassú vele boldogulni... Nem lehet csak ezt valahogyan frissíteni, vagy lecserélni? Nem akarok +1 új billentyűzet appot felrakni. A google samsung billentyűzet 18 mega a Playen . Ha ezt felrakom, akkor nem lecseréli a meglévőt, hanem pluszba felrakja ugye? GOOGLE-billentyűzet
-
rizso
addikt
Elvileg felrakja plusznak, és választhatsz, hogy mit használsz.
Más: Budapesten (esetleg az Örshöz vagy pedig a Mammuthoz minél közelebb) hová érdemes vinni, melyik szervizbe? Legjobb az lenne, ha meg lehetne beszélni velük, hogy rendeljék meg a kamerát hozzá (megint beporosodott), és ha megjön, visszamennék kicseréltetni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
VigO
tag
Sziasztok!
Kiszúrtam a VIBER-rel!!
KitKat frissítés után feltettem ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovmobile.appopslauncher
(Van több féle, ez jött szembe és szimoatikus.)
Azt a menüpontot pótolja, amit a Samsung kivett a natív KitKat-ből, ahol be lehet állítani az alkalmazások jogosultságait.
Elvettem a vibertől a kamera hozzáférés jogát, és hipp-hopp, nem tudja nyitogatni a kamerát. Szerencsére nem is fagy. Tudom ajánlani!
Ja, nem kell hozzá root!
TomI
-
djcool
tag
Esetleg valakinek valami infoja nincs, hogy akkor most lesz-e Lollipop az S4 Zoom-unkra?
Mert ha az S4 megkapja, akkor ennek is vinnie kéne-vagy rosszul gondolom?
K Zoom-ra meg nem akarok váltani, hiányozna az állványra csavarozhatás....A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
VigO
tag
Hello!
Én úgy tudom, hogy az S4-nek és az S4 Zoom-nak csak annyi köze van egymáshoz, hogy egy szériához tartoznak, tehát kb egy időszakban jöttek ki. Még az S4 mini-nek is csak annyi köze van a Zoom-hoz, hogy talán a kijelzője ugyanaz. A hardver teljesen más.
Szerintem attól nem függ a Zoom frissítés kérdése, hogy az S4-re van-e. Ettől függetlenül várjuk szeretettel.
TomI
-
djcool
tag
Ok,csak reménykedtem, hogy lesz belőle még valami és nem csak béta tesztelők voltunk, mi S4 Zoom tulajok.
Egy oldalon találtam S4 Zoom Android 5,0-ra frissítési lehetőséget,de nem volt típusmegjelölés ( C101/ C105 ) és szerintem CM lehet...
Majd otthonról linkelem az oldalt.Elvileg -ha a Samu nem cseszi el- gyorsabb is lehet picit a Zoom-unk a Lollipoptól...
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell hard resetet csinálni?
A YouTube -on találtam egy videót
amin a bekapcs+volume gombbal
csinált ilyet a mókus, de nálam nem
akar működni. Én csinálom rosszul? -
stamas80
tag
Szia Baku!
"Hard Reset Samsung Galaxy S4 Zoom: Method Two
Turn off your Samsung Galaxy S4 Zoom
Press together volume up + home button + power button simultaneously (ezt nyomva is kell tartani mind a 3 gombot.)
Once Samsung’s logo is displayed, release your hands
Use volume buttons to navigate to “Wipe data/Factory reset.
Use the Power button to select your option
Select “yes” with your volume buttons and select it with power button
Select Reboot System Now"
Ez nagyjából mindegyik Samsungnál így működik!
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz stamas80 #1665 üzenetére
Köszönöm, ha van időd és türelmed foglalkozni a problémámmal!
Bár szerintem ez egy ilyen saját "egyedi" X-akták probléma lehet nálam, de hátha....
Én mára már feladtam a küszködést és a bosszankodást vele...
Telepítettem a SMART KEYBOARD PRO-t. Lenyűgöző a sokoldalúsága, a tudása,
és legfőképp a testre szabhatósága...
Eddig azért is ódzkodtam az újabb billentyűzet feltelepítésétől, mert többnyire hatalmas méretűek
(5-6 giga) de ez csak 1,5.... Ez még belefér.... :-) -
rizso
addikt
Én megint a lezárt képernyős zenevezérléssel szívok. Hard reset után egy ideig jó volt, és most már megint nem megy.
Illetve olyanokat is produkál, hogy leáll a névjegyek alkalmazás. Mondom oké, végülis nem egy alap funkcióról beszélünk...
-
Baku
aktív tag
válasz stamas80 #1667 üzenetére
Köszi , hogy megnézted . Szinte biztos voltam benne hogy csak nálam szaródott el a gyári billentyűzet .... Perszehogy MB....
Valaki tudna segíteni abban hogy tudnám visszatenni az eredeti gyári 4.2.2-őt???
Egyáltalán lehetséges????
Minden nap visszasírom a gyári állapototot, soha semmi gondom nem volt vele....
Amióta frissítettem, folyton csak bosszankodom .... -
stamas80
tag
Ha az újratelepítés sem segített, akkor lehet hogy az általad használt FW verzióval van valami gond. Tölts le egy másikat a sammobile-ról, és próbáld azt.
Elméletileg ugyanott találsz régebbi FW-t is, amit szintén fel tudsz tólni az Odin-nal.
Ha ez így nem egyértelmű, akkor nagyon olvass utána, és minden FW újratöltést csakis teljesen feltöltött akksival kezdj el! -
migabi24
nagyúr
Senki nem akar most ilyet venni? Mikor 35 ezerért van a telekomnál
-
imiapa
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan gondom van s4 zoomommal,hogy pontok jelenek meg a fényképeken nem tudjátok mi okozhatja?
-
musicryder
tag
Sziasztok!
Úgy alakult a helyzet, hogy az öcsém nekem adta ezt a " csodát ", hogy csináljak vele azt amit akarok és mivel számomra egy teljesen felesleges eszköz így el szeretném adni, viszont előtte kicsit rendbe kéne hoznom...
A fő probléma, hogy a telefon leesett ( kb fél éve és ezért is cserélte le ) és felül a szenzoroknál elpattant a plexi... A szenzoroknál pl már hiányzik is és a plexit kéne lecserélnem a telefonon... A neten már nézelődtem és pár ezerért ( 3-4 körül ) lehet hozzá rendelni... A kérdésem pedig ehhez kapcsolódik... Valaki már cserélt otthon saját kezűleg plexit ezen a készüléken vagy inkább ne is erőltessen és vigyem GSM-be?Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
Baku
aktív tag
válasz musicryder #1677 üzenetére
Nem nagy ördöngősség, de jobb, ha gyakorlott szakemberre bízod, mert el lehet cseszni....
Kell hozzá rutin, tapasztalat, kézügyesség, és néhány speciális célezköz, nameg abszolút
pormentes, és antisztatikus környezet ....
Én a tabletemet szakemberre bíztam... Ha kell a kijelzőüveget is beszerzi:99c-shop.com Kereskedelmi Kft.
E-mail cím: info@99c-shop.com
Telefon: 0036203993799
Érintőüveg csere, beépítés -
Baku
aktív tag
válasz musicryder #1679 üzenetére
Szívesen! Sok szerencsét!
-
Tobiás
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telót de kint Amerikában, jó mert telefonálok itt vele és a fotózás is jó.
Amit szeretnék kérni tőletek az, hogy két hét múlva megyek haza és kellene rá egy Magyar rom és az itteni AT&T helyett T-mobilon használnám.
Szóval valaki megtudja csinálni ezt nekem,persze nem ingyen gondoltam.
Budapesten lenne a legjobb.
Üdv Attila! -
Tobiás
csendes tag
De ha valakit érdekelne olcsón oda is adom így ahogy van,kemény egy hónapos lesz a készülék.
-
Tobiás
csendes tag
Esetleg csere sima s4-re is szóba jöhet!
-
Bandusek
tag
Tud valaki segíteni? 4.4.2-es rom van a telómon. Vissza lehet rakni a 4.2.2-es romot vagy nem lehet downgradelni? Nem knoxos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest