Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz haloli9 #3956 üzenetére

    Jó, azért ne essünk túlzásba. Ez a rohadt pokol nem fog egész évben tartani, néha egy-egy hetet meg az ember ki bír vele nyáron.

    Egyébként meg csak hangsúlyozni tudom, amit már ezerszer leírtam, kapcsoljátok a mobilnetet ilyen esetekben (amikor energiazabáló appok mennek, 40 fok van kint, stb.), és máris sokkal kevésbé fog melegedni (főleg ha a tartózkodási helyen egyébként is rosszabb a hálózat minősége).

    Az idei nyár amúgy tényleg rémálom, az emberi szervezetnek is. Egy hétig szaharai homokkal telített kánikula, aztán egy héten keresztül, naponta felhőszakadások, meg apokaliptikus viharok. Majd ismétlés, aztán megint ismétlés, meg megint, és tessék, már a negyedik ilyen hőhullámban vagyunk épp, és még augusztus sincs. Az épületek, élőlények, gépek, minden átmelegszik, minden szenved.
    A korlátok nélkül működő X1 magok meg csak rontanak ezen. Nem hiába akarnak újra saját fejlesztésbe kezdeni mindkét cégnél.

    De ennek akkor is hamarosan vége, és ismét lesz 9-10 hónap, amikor nem kell félni ilyesmiktől. Addig meg ott az energiatakarékos mód és/vagy a wifi (már ha egyáltalán ilyen helyzetbe jut az ember).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák