Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Pedig felcsillant a szemem amikor megláttam a címet...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
wolruf
őstag
Megvettem, próbáltam szeretni (IronMan Super Off Road emlékek... ), de nem tetszik. Valahogy nem Majd még próbálkozom vele
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Régen rengeteg jó kisautós játék volt. Death Rally, Ignition, ReVolt, Micro Machines. Ezekből a legtöbb hihetetlenül sz@r folytatást kapott ha kapott. Lehet tényleg csak le kéne porolni a régieket és portolni őket amire lehet. Jobban járnánk azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz szupermacs #6 üzenetére
Tudom bár kicsit sokallom az árát. A Lego Racers simán megérne egy komoly folytatást, rengeteg lehetőség lenne benne akár mobilon is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
szupermacs
veterán
A kettő szerintem nagy bukás volt. Nagyon sok jó set volt benne, de bonyolultabb volt az első résznél és irányíthatatlan. Én inkább egy androidos portnak örülnék az első részből. Vagy PC-re és konzolokra egy felújított változatnak. Mondjuk N64 emuval tudok játszani vele telefonon, de támogatnám a fejlesztőket ha létezne az, amit írtam.
-
-
Szabcsizz
őstag
válasz szupermacs #8 üzenetére
Lego Racers nevezetű játékot hogyan sikerült telefonon elindítani?Örök kedvenc az 1nsane,ReVolt,Micro Machines,RC Cars,Screamer4x4 mellett.Számomra teljesen érthetetlen,hogy az ilyen játékok miért nem kaptak folytatást.A Lego Racers-től tekintsünk el,a második része egy hatalmas nagy kula lett.
A cikk király lett,viszont maga a játék hatalmas csalódás számomra..valahogy nem jön át..[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Droidon ott van még a Reckless Racing sorozat ami szerintem elég jó.
K-Rally amúgy tényleg rohadt jó volt! -
pikszel
addikt
válasz Csabulator #16 üzenetére
Én még most is tolom néha. Játékmenet, hangulat, grafika, hangok: ötös. 240 x 320 pixelen.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Redneck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest