Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    válasz cuebler #8985 üzenetére

    Közben már azt írták a Firemonkey oldalára, hogy tudnak a hibáról és amint lehetséges javítják egy frissítéssel... LOL ez a csapat, nem is ők lennének, ha egy új verzióba ne kerülbe vmi hiba... :D

    DigitXT:
    Sokáig low kormány assisttal mentem, mert nekem az off túl durva, sokat kell tornázni meg tekergetni, nem jött be, pedig próbáltam, mert azt írtátok, hogy minden assist lassít. Pedig a kormány nem is, sok helyen nagyobb kormánnyal jobbat lehet menni. Most kicsit vissza kell szokni, de ahogy fentebb írtam, javítják ez is hamarosan.

    Vannak olyan autók, amivel nem tudok mit kezdeni, mert nekem csúszik, nem találom a féktávokat és másodperceket kapok. Mivel megelégedtem a B-vel, ezért ha már bent vagyok, akkor általában nem is nagyon megyek többet, max vasárnap, ha már látom, hogy éppen kicsúsznék már a 100 aranyból. Ezért aztán nem is nagyon forszírozom a határokat, pedig biztos, hogy tudnék jobbat menni, többször volt már, hogy vasárnap este javultam 0.5 másodperceket 1-1 pályán, amikor muszáj volt.

    Az eheti pályán telefonnal mentem egy időt, amit utána a tablettel se tudtam megdönteni, pedig azzal mindig jobb voltam. Én sem értem, pedig még a frissítés előtt próbáltam, nem is az assistok elrontása előtt.

    Senki se mondta, hogy csak belső nézetből lehet nyomni! Vannak jobb kilátási lehetőségek is, pl motorháztető, stb! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák