- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Nem oly biztos az, vannak többszörös nyertesek statisztika alapján.
Én meg köszönöm a hangszórót. Először be akartam írni, hogy cserélem egérre, ha valaki akarja, aztán rájöttem hogy a vezeték nélküli az nem egyenlő a bluetoothos egérrel, szóval jó ez. Vagy két éve nem tudom kihangosítani a gépem sehogy mikor haverral pl filmet vágnék, vagy valami van, mert nem fér el a micro HiFi, de még a szokásos PC-s "hangfalpár" se.
-
kokyt
senior tag
Köszi a játékot! Gratulálok a nyerteseknek!
-
-=MrLF=-
senior tag
Gratula a nyerteseknek! Majd a következő játékban nyerek.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Tonyk
veterán
Szokás szerint * se ....
Gratula annak, aki nyert.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
vince
őstag
Klassz játék volt, köszönöm a szervezőknek és gratulálok a nyerteseknek
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
MrSealRD
veterán
Köszi a pólót!!!!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
vz12
tag
Köszönjük a játékot, és gratulálok a nyerteseknek.
Mivel én nyertem a tizenegyedig PH-s egérpadot, én is nagyon happy vagyok.
-
Polesz
addikt
Gratulálok minden nyertesnek. Kicsit féltékeny vagyok, de már nyertem egyszer egy Fractal Design házat, tehát nincs okom a panaszra
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
A sorsolás után rákerestem néhány nyertesre Supreme oldalán, csak úgy kíváncsiságból. Az olvasó, aki a QGenie-t nyerte, 26 nyeretlen kalapot tudott eddig magának! (Azt se tudtam, hogy volt egyáltalán már ennyi játékunk!) Úgyhogy azt tudom mondani az ő példája alapján, hogy nem szabad feladni, előbb-utóbb nyer az ember.
-
SUPREME7
addikt
válasz eszterencs #411 üzenetére
De sokkal jobb lenne előbb, mint utóbb Köszönöm én is a játékot, meg a kalaptippnyertesnek a különdíjat
-
hemaka
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek, köszönjük a játékot.
-
törölt tag
Köszönöm a játékot, egy egérpad cseppent is, amit hivatalosan is felajánlanék (ha igényt tart rá) a legtöbbször kalapba került, ám semmit nem nyert játékosnak.
-
lanszlo
csendes tag
Nagyon köszönöm az egérpadot, jó helye lesz!
-
addikt
Grat a nyerteseknek!
-
tothbe
addikt
Nem is terveztem feladni. A játék élvezetéért is megéri csinálni.
Persze, ha nyernék, azért nem utasítanám vissza.By(e) Tothbe
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Sikerült az eddigi 20/0-ás statisztikámat 21/1-re javítani, szóval tényleg nem szabad feladni! Köszönöm a bluetooth hangszórót! Gondolom a szervezők majd privátban, vagy e-mailban felveszik velem a kapcsolatot (ugye mint a fentiekből látható, ilyen még nem fordult elő velem, ezért kérdezem).
Alex
-
Dj Sügi
őstag
Ismét semmi sajna. Jól körbelövöldözgették a "D" kezdőbetűseket körülöttem...
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Pancsermeste
őstag
-
Balrog
tag
Köszönöm a játékot és GRAT a nyerteseknek!
A jövőben remélem lesznek még ilyen játékok. Mármint olyanok amik a részvevők 4/5-ét elkaszálják.[ Szerkesztve ]
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
őstag
Grat a nyerteseknek!!!
-
Buddhha
tag
Köszönet a játékért!
Nekem már az is nyeremény lett, hogy bejutottam a kalapba...
Nem voltam biztos némelyik válaszomban...Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Apika
addikt
Gratulálok a nyerteseknek!
-
Ideg
aktív tag
Jövök fel mint a talajvíz, eddig 17 kalap. Nem is nagyon stresszeltem, tudtam, hogy most se nyerek.
-
raskolnikoff
őstag
Gratula a nyerteseknek és a kalaposoknak.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
HaJózsi
aktív tag
Köszönöm a sok ('őszinte' ) gratulációt és a nyereményjátékot a Prohardvernek és a QNAP-nak.
Nagyon durva, hogy elvittem a NAS-t, nem is mertem gondolni. És én még szerencsés vagyok, mert szerintem nem volt még 10 nyeretlen kalapom se.Megkapta a kis Zyxel NAS-om az utódját. Köszönöm.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi a folyamat, de tűkön ülve várom az e-mailt.'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
momo2828
tag
Köszönöm én is a játékot, és a pólót is persze
-
Zsadi
őstag
Köszönöm a játékot én is, és előre is a nyereményt!
(Fel sem tűnt, hogy már ennyi kalap volt. )
[ Szerkesztve ]
-
Penndragon
tag
Gratulálok az szerencséseknek, most nem sikerült bekerülni a kalapba, talán majd legközelebb!
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
14adam
addikt
válasz quailstorm #401 üzenetére
ha emlékeim nem csalnak akkor egy 300 000 ft fölötti laptopot nyert egyszer ...
-
Mooka-Miki
senior tag
Milyen típusú ez a bluetooth hangszóró?
-
kalozhun100
őstag
Miért van ennek az adblock nevű felhasználónak ekkora mákja? Múltkor elvitte a főnyereményt most meg kapott egy egérpadot.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
SUPREME7
addikt
válasz kalozhun100 #441 üzenetére
? A legutóbbi nyereményjátékon kalapba se volt, az előtte lévőn meg még nem is volt regisztrálva
-
quailstorm
nagyúr
ne tessék már irigynek lenni
-
adblock
csendes tag
Nagy szerencsémre tele leszek egérpadokkal Múltkor az MSI egérpad most meg a PH!-es, lehet bekereteztetem és csinálok egy magángyűjteményt. Plusz köszönöm a játékot és grat a többieknek.Bocs hogy (még) nem vagyok veterán tagja a lapcsaládnak
[ Szerkesztve ]
-
adblock
csendes tag
válasz kalozhun100 #445 üzenetére
Ne aggódj. Így, hogy 2x egymás után bejött most 10 évig biztosan nem húznak ki újra.
-
nap
addikt
Gratula a nyerteseknek!
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
aleister
veterán
Vajon melyiket bökhettem el?
Fent vannak valahol a megfejtések?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz imibogyo #449 üzenetére
Egyrészt köszi a választ!
Másrészt, hogy a búbánatos p....ba csúszott el az utolsó válaszom az egyik 2014-es modellre?
Pedig tuti jó volt az is. No sebaj![ Módosította: eszterencs ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mika1227
őstag
Gratula a nyerteseknek!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bolvar
senior tag
Gratula reméltem ha már 1x végre valami számomra épp aktuális cuccot lehet nyerni és játszok nyerek de nem jött össze
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Arcképgyáros
Grat a nyerteseknek, én túl lusta voltam keresgélni.
-
blueMerle
veterán
Volt nyereményjáték? Bakker
-
Zoley3
tag
Gratula a nyerteseknek !
Szívesen kipróbáltam volna a NAS-t,de hát ez van,a lényeg hogy jó helyre került
Viszont azért durva hogy csak tippelgettem,és csak 2 hibás választ adtam meg (7. + 9.) ,a többi jó lett... És ha még kalapba is kerültem volna....lehet lottót kellene vennem
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Zoley3
tag
válasz blueMerle #456 üzenetére
Az igen...Jó neked
Akkor lehet taktikát változtatok,és nekiállok nyavajogniMeg legközelebb megpróbálok nem a játék vége előtt pár órával nekiállni (kiment a fejemből,pedig értesítést kaptam), talán akkor még neki is álltam volna keresgélni a kérdésekre a választ
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ViharVadász
őstag
Gratulálok minden nyertesnek!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
nap
addikt
Én meg úgy szoktam járni, hogy örülök a játéknak, csinálom, jók a válaszaim, de jön a hétvége és az utolsó kérdésekre elfelejtek válaszolni. Majd hétfő este eszembe jut, persze addigra lemaradtam.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
hamizoli
tag
Most hozta meg a postás a nyeremény PH-s egérpadomat Köszönöm!
régi név:hammer1
-
félisten
Én is most kaptam meg az egérpadot, sokkal jobb mint amire számítottam.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MrSealRD
veterán
Megkaptam a pólót. Köszi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Paljoz
csendes tag
Megkaptam az egeret! Ezúton is köszönöm a lehetőséget!
-
Zsadi
őstag
Én is megkaptam a nyereményt! Köszönöm!
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a mini bluetooth hangszóró. Köszönöm a játékot és a nyereményt is!
Alex
-
Mooka-Miki
senior tag
Én is megkaptam tegnap a mini hangszórót. Nagyon jópofa és a méretéhez képest még jól is szól.
(Egyedül a mikrofon gyengécske benne, alig hallottak ha azt használtam telefonálásra, bár ezt úgy is csak a próba kedvéért csináltam, nem hinném, hogy valaha erre fogom aktívan használni.)Szerk.: typo
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Megvan a póló, köszi!
Jól is néz ki és még a méret is stimmelПутин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest