- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A specifikációhoz nincs írva szinte semmi
-
Márko88
aktív tag
Valahogy ezt a màrkàt még mindig nem tudtam megszeretni..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Szatyor95
senior tag
Nem vagy vele egyedül.
Én valahol ott akadtam ki, hogy a piros tűzcsapot rózsaszínnek fotózta az egyik tesztkészülékük.
Nyugodj békében Integra!
-
DraXoN
addikt
Újabb MTK csodabogár, de ez a chipp egész jó az árához képest (van sok készülék vele, az olcsóbbakkal szemeztem egy ideig, de lebeszéltem magam, hogy most nem veszek egyenlőre második telefont)
A kameráikat sajnálom, hogy gyengék, egyébként tényleg élhető készülékek ezek már teljesítményben.Egy dolgot viszont nem értek a Prestigio készülékeknél. A készülékeik nem feltétlen rosszak, és a garanciális ügyintézésük is jó (ismerősömnek a futár házhoz ment és elvitte a rossz készüléket majd adtak egy "kupont" amit az üzletben ahol vették belehetett váltani egy új készülékre mivel nem tudták megcsinálni).
Na de amit nem értek, az a névadás.. miért? miért nem lehet valami rövidebb és barátságosabb nevük? Szerintem sok embert elijeszt, vagy legalábbis összezavar ez a névadás a telefonjaiknál és a tabletjeiknél. Nem kéne ez hosszú alnév és sok szám (szerintem). Bár a szám sokszor nem is logikus (számomra), hogy miből és miért jön...Szerintem egyébként úgy ~45-48eFt körül volna reális a készülék ára, más készülékek azonos hardverrel ezen sáv alatt kaphatóak..
A palacsintás képhez: pont ilyen asztalterítőnk van és van ilyen kék tányérunk is.. ...
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
TRIvidore
tag
Kedves @Rusi: A cikkben a kèszülèk kamerája àltal kèszített video hiperlinkesítèse nem sikerült. Egyèbkènt lènyegretörô, jó kis cikk lett egy kellemes tudàsú kèszülèkrôl vèlemènyem szerint.
[ Szerkesztve ]
Never say no to...@##%%£...Panda
-
roli543
őstag
Remek alternatíva a nagyobb gyártók mellett, csak mivel szolgáltatóknál nem kapható, ezért kevesen ismerik. Az ár picit magas, ennyiért már kapható Sony e3, samsung ace4 vagy lg f70, LFino. És ezek azért alternatívák.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
dfdfdf
őstag
Örömmel olvasom hogy nem csak Samsungról van cikk
Nekem egy régebbi készülékük van 5044es és hát elég jól bevált nem fagy nem nyeklik és ha nem kínozom akkor az aksival sincs baj. Most volt egy frissítés és azóta a billentyűzete is nagyon használható lett. -
Thaaleum
aktív tag
Szerintem teljesen vállalható készülék ez, viszont az a lila keret szerintem riasztóan ronda. A kamera egyébként szvsz egyáltalán nem vészes ebben az ársávban.
@Rusi: Amúgy a LED dupla? Kapható fekete színben?
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
scyllarus
veterán
Csak én nem találom sehol a cikkben a kijelző felbontását?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
hue2000
tag
Nekem a hátlapja nagyon tetszik ennyi pénzért pedig elég jó ajánlat persze vannak konkurensek de még azok között is megállja a helyét
Az élet mindig drága
-
dreamdancer
őstag
Ezt az MT6582 SoC-t igazán nyugdíjazhatnák már. Nem értem, miért ezt nyomatják a kis gyártók, miközben az erősebb MT6589 gyakorlatilag eltűnt. Annyival csak nem drágább az utóbbi.
Amúgy ez is egy tipikus "végül-is-nem-rossz" készülék, az ára is okés, épp csak a legcsekélyebb birtoklási vágyat se kelti fel.
Nem a lényeg a fontos.
-
sefan67
aktív tag
61ezerért a 5508 szerintem jobb választás, de ez se rossz.
Amúgy volt már pár Prestigio termék a kezeim közt hosszabb ideig, semmi gond nincs velük, anyaghasználatban pedig a samuk sem jobbak.
-
nemlehet
őstag
válasz dreamdancer #13 üzenetére
A 6582 modernebb és amúgy kb egyenlő erősek. A sima 6589-nél erősebb a 6589T-nél valamivel gyengébb, de van rá 4.4 míg 89-re nincs. Szerintem ez az oka a dolognak.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Nem értem miért ragaszkodnak ahhoz, hogy rátegyék a ronda logójukat a hátlapra, ráadásul kifejezetten nagy méretben. Bőven elég lenne a felirat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
alex89
senior tag
Pár napja találkoztam vele a helyi MM-ben, élőben impozáns egy darab meg kell hagyni, egyből megakad rajta az ember szeme - a sok szappantartó samsung között - , hogy "huhh ez miez", bár a lilás keretet én sem tudtam hova tenni. Nem tűnt rossznak egyáltalán, de 50k alatti árral szimpatikusabb lenne...
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
GeryFlash
veterán
Hd-s péklapáthoz 2000-es akksi az szép...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
scyllarus
veterán
Köszi Melóhelyen gyorsan átfutottam a cikket, és a számadatokat kerestem. Így viszont teljesen jó készülék, én is imádom a kék készülékházakat. Az a logo tényleg nem kellene rá ekkorában, másba nemigen tudok belekötni, max az akku lehetne erősebb, de ez még a használható kategória (fényképezés nem érdekel)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kolosanyi
veterán
Inkább 60-ért egy Moto G 2. Gen az Expansystól, ha már kétkártyás droid. A kék szép, de ennyi.
-
Márko88
aktív tag
válasz A 2. Vesztes #20 üzenetére
A-A. Minden màrkànak megvan a rajongó tábora, de ennek valahogy nem làtom.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
fornettisuti
veterán
Bár a szám sokszor nem is logikus (számomra), hogy miből és miért jön...
#az első szám a sorozatot
#a második kettő a kijelzőméretet jelenti
#utolsó karakter pedig egy indexszámot takariPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
Minek csinálnak dual standby készüléket... semmi értelme így az egész 2 sim kártyás készüléknek...
-
ALBY
senior tag
Bőven elég értelme van így is hidd el.
Plusz a dual standby hozzáállással, nem kell két telefonmodult beleépíteni.Az a pofátlanság hogy a más ( nem MTK chipes) gyártók milyen durva felárakat el szoktak kérni a kétkártyás telókért, és milyen kicsi e mellett a választékuk...
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Kinézetre tucat telefonnak mondanám, sajnos ez már arra utal hogy már valamelyik gyártó már megcsinálta azt, de a fém hátlap dicséretes, és az ára sem vészes. A fotóképesség már más tészta
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kolosanyi
veterán
A Moto G 2 60 ezer és dual simes (Snapdragon 400), az LG L90 dual simes változata meg 65 (szintén Snapdragon 400). Szerintem Mindkettő sokkal jobban megéri, nem is beszélve a Lumia 630 dual simes változatáról, ami 45 ezer. Igaz, hogy csak 512 MB RAM, de a WP használható ennyivel is, illetve a kamerája kifejezetten kellemes a vaku hiánya ellenére is.
-
sing1ep1ayer
őstag
Prestigionál mégis mit takar a 2 év gyártói gari? Hová kell vele fordulni, ha meghibásodik és mi a menete a garanciális ügyintézésnek?
-
Magnat
veterán
válasz sing1ep1ayer #34 üzenetére
Van egy cég talán Miskolcon, futár hozza-viszi, barátnőm tabletje volt szervizben, igaz csak a töltőcsati volt kilazulva, de korrekten intézték.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Gery85
tag
Nekem egy 5508am van egyaltalan nem csalodtam benne, baromi jo kepeket csinal, boven vegigbirja a napot,gyors,nem fagy. I love it.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
55k-ért már rendes WPt kapni.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Fitzgerald
veterán
Ezt csak annak ajánlom, akinek a 2 év gari megér 20000 forintot. Kínából 30k-ért jön ugyanez a vas, de csak fél év kínai garival.
-
jonnyjoker01
veterán
Tetszik a kinézete, kék szín tényleg nagyon jó választás volt, a kamera sem annyira nagyon vészes, viszont az ára kissé magas. (Ennyiért már lehet venni nyolcmagos Xiaomi Redmi Noteot)
Üdv. Johnny
-
kcsa
veterán
"Nyilván a Prestigio nem akar világuralomra törni és lenyomni a Samsungot vagy az Apple-t,"
De, szerintem szeretnék lenyomni a két említett gyártót, legfeljebb nem tudják Profitorientált cég emez is
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Ricardo823
tag
Dícséretes a fém hátlap,de az a logo nagyon nem kéne rá.Kicsit elcsúfítja szvsz.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jonnyjoker01 #43 üzenetére
De már nem sokáig.
Meg azert hazai áron a Xiaomi se ennyi
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
csongi
veterán
Szerintem ez az ar hamarosan le esik 50k ala es akkor hazai vetelkent telejesen jo.
-
dfdfdf
őstag
Cserére lettem ítélve(5044) és ezt hoztam el a hülye azért nem vagyok boltból. Elég igényes készülés páran megkérdezték hogy Sony? szép kijelző az aksi lehetne nagyobb amire kell nekem jó
-
Gron
újonc
Sziasztok! tudna valaki segíteni? Nemrég vettem egy ilyen telefont. Jól funkcionál, mindenben az, mint amire számítottam, kivéve a hangzását. Akármivel dugom össze, nincs mély hang. Próbálkoztam equalizerrel is, de így is csak magasat ad :S érintkezési hiba, vagy gyártási? vagy szándékosan,alapból ilyen ( bár ezt nemhiszem ) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest