- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horijózsi
csendes újonc
Sziasztok!
Egy kicsit visssza a kezdetekhez...
Most ismerkedem a PLEX-el. sajnos rögtön problémába ütköztem a fiók összekapcsolásánál.
A plex.tv/link oldalon a 4 karakteres kód beírásakor nem tudok kódot generáltatni az "alkalmazással". Plex program le van töltve a PC-re, de a leírásokat olvasva nem tudom hol kellene a kódot generáltatni.
Kérem segítsetek, mert kezdő létemre nem boldogulok. Köszönöm! -
Horijózsi
csendes újonc
válasz Patice #12637 üzenetére
A PC-re letöltöttem a Plex szerver programot (PLEX for Windows). A plex.tv oldalon regisztráltam magam és sikerült betallóznom a NAS-on lévő könyvtárakat, amit a web felületen látok is. Samsung tv-én szeretném a fimeket nézni, oda is letöltöttem a Plex alkalmazást. A televizíón kéri a négyjegyű kódot.
-
Horijózsi
csendes újonc
A tv-n a Plex újratelepítve, elindítva a következő üzenetet küldi: Open a browser on your PC, surf to https://plex.tv/link and enter this code: és négy üres szürke kocka van a képernyőn. A webhwlyet felkeresve Link Account felirat alatt To link your account, please enter the 4 character code displayed on your app.
Próbáltam a Plex Media Serverhez kapcsolódni a Connect with your Plex Account megnyomásával, de a felületen nem tudom bejelölni a Sign in to your Plex Account rádiógombot. A Username megadásáig pedig nem tudok legörgetni. A Configure Manually gomb alatt a PC böngészőjének címsorában lévő 127.0.0.1:32400 IP címet megadva azt jelzi, hogy nem sikerült a teszt.
Most végképp elakadtam.
Szájbarágósan el tudnátok mondani mit és hogy kell tennem?
Bocs a bénázásért, de mindenki így kezdi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest