Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz Obyboy #36946 üzenetére

    Ez rohadt jó lenne, persze csak ha nem sajnálnád megadni a jelszót hozzá. Ha igen, szívesen létrehozok egy új drive-ot :R Vagy lehet jelszó nélkül is feltölteni a drive-be? Én most arra bazírozok, hogy karácsonykor átnyálazok minden oplyan eszközt amin csak OPO-s cucc lehet. Szerintem semmi extra nem lenne egy-két ROM-on kívül...

    (#36958) pedrobike: sajnos az hogy régen hogyan ment a rendes face az nem sok mindent jelent a mára nézve. Én ugyan nem használom, de rengetegen panaszkodnak az alkalmazások topikban, hogy frissítésről frissítésre egyre rosszabb lesz az alkalmazás. Szerintem megérné altetnatív face appot keresned ha fluid élményt szeretnél (pl. SwipeforFacebook?), ROM-nak nem kellne befolyásolnia, a legtöbb a face fejlesztőin múlik.

    (#36962) norbert1998: nem akarok nagy hülyeséget írni, mert ugyan kipróbálásból egyszer felraktam a magisk-et, de mintha akkoriban azt olvastam volna, hogy főleg 7-es droidtól ajánlott a használata. Én akkor adtam fel a használatát, amikor 13.4-ről váltottam volna 14-es magisk-ra és elszállt minden systemless appom végérvényesen, semmi nem oldotta meg. 6-oson meg maradtam a jó öreg SuperSU-nál, bár ha root rejtés miatt használnád a magiskot gondolom ez nem sok segítség... :))

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák