- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz Elemerke23 #30050 üzenetére
Szerintem jó benne a kamera. Mások szerint is jó.
Természetesen vannak jobbak, de inkább a felső szegmensben tartózkodik.Itt is van sok kép - Mobilnettel óvatosan nagy méretűek.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kano
nagyúr
válasz Forest48 #30049 üzenetére
Pedig gond van a beégéssel, hidd el. Még az S6-nál is (S7-nél is). Az amoled ilyen, ennyit tud a technológia jelenleg. Nézd meg a MOM T-ben kiállított S6-ot.
Nem szoktam hazudni.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
válasz Elemerke23 #30053 üzenetére
Gyönyörű szerintem, meg vékony is (de biztos elfogult vagyok)! Igazi prémium darab.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz Saccco #30051 üzenetére
Szétfilterelve, és / vagy állványról tökéletes napfényyben valóban jó, azon kívül nem egy nagy varázslat, amit tud sajnos... Rawból még egész értelmes dolgokat lehet kinyerni, de amúgy inkább a középkategóriába sorolnám a kameráját. Persze kinek mik az igényei, de pechemre én azért szeretek néha fotózgatni, néha sikerül jót alkotnom, néha nem...
(#30053) Elemerke23
Én iphone 4-ről váltottam, ahhoz képest nagyon vékonynak hatott, és a sandstone hátlap miatt szerintem a prémium érzés is megvan, imádom ezt az anyagot Szerintem ahhoz képest, hogy egy kínai termék simán benne van a top design listában a telefonok között
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz PiciDikenz #30056 üzenetére
Tény, hogy zajosodik kevés fény mellett.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Forest48
aktív tag
válasz PiciDikenz #30058 üzenetére
Régebben én is küzdöttem néha a beállításokkal, hogy elégedett legyek a végeredménnyel, de amióta a nextcameramodot használom, azóta szintet ugrott a telefon.
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Olvasgatva itt a fórumot meglepődve láttam, hogy sok embernek a 5-5,5 óra kijelző időt is eléri a telefon míg nekem 2,5 olykor 3 órát is alig. A legfrissebb gyári OTA frissítéses COS 12.1.1 van rajta.
Mitől lehet ekkora különbség? -
hyperspace
őstag
válasz puskas1993 #30061 üzenetére
mobilnet kilőve, wifi kilőve, éjjel repülő üzemmód, kijelző fénye minimum, amplify, greenify, proci vissza van fogva, ... hasonlók.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Obyboy
addikt
válasz hyperspace #30062 üzenetére
Részben igazad van.
Gyári legfrissebb stock ROM, COS12.1.1: Átlagosan nekem is 4+ a SOT, mobilneten ritkán vagyok (melóban és otthon is wifin lógok), wifi csak éjszakára van kilőve, repülőgép mód nem játékos, kijelző fényerő kb 40-45%-on, proci kiegyensúlyozott módban, képernyőt greenify-vel szoktam zárni.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz Elemerke23 #30064 üzenetére
Nincs, de állítólag hamarosan kész lesz... CM-ből vannak nightly buildek amik a 6.0-ra épülnek már, ha jól tudom, de én nem mókolok ilyenekkel, úgyhogy lehet, hogy ez téves infó.
-
puskas1993
tag
(#30062) hyperspace && (#30063) Obyboy
Nekem mobilnet és wifi folyton be van kapcsolva, repülőgép modot sosem használom és fényerő 50%.
Csak furcsa mert még asszem 4.4.4 alatt kibírt 2 napot simán 4 órás kijelzőidővel, most meg estére töltőre kell dugni 30-35%-nál mivel nem bírná ki a másnapot.
-
senior tag
válasz Elemerke23 #30064 üzenetére
Még nincs, de szerintem már közel járnak a fejlesztők. Elvileg lesz rá még hivatalosan a Cyanogentől 6-os, de biztos jön a Oneplus is az Oxygen 3.0-val.
-
kuthim
tag
Update on Android 6.0 for OnePlus One:
[link] -
Mr X
veterán
Semmi ilyenre nincs szükség, mobilneten böngészve, messengerezve megvan a 4,5-5 óra SOT.
-
Elemerke23
tag
gyors telefon ez a one plus one 64gbos.cyanogen verzió ez számit valamit srácok?én nem nagyon értek hozzá!
-
kuthim
tag
válasz randras_83 #30071 üzenetére
Igazad van a COS 13-at varjuk, de remelem, hogy ez megis az lesz, habar eleg nagy vita folyik a forumon errol.
A link csak info hogy mit fog tartalmazni a ROM. -
Scarabeus
aktív tag
Sultan esetén hogy működik a root? SuperSU-t felflasheltem, Playből az appot leszedtem, ES File Explorerrel akarok túrkálni, de ha bekapcsolom a Root Explorert nem engedi.
Engedélyt nem kért, hol tudok neki adni? SuperSU-ban nem találtam rá lehetőséget.
Köszi!
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Elemerke23
tag
lessz erre android frissités?
-
Tibko8
senior tag
válasz Scarabeus #30074 üzenetére
Fejlesztői mód alatt kell bekapcsolni a root engedélyeket.
(#30075) Elemerke23: Lesz napok kérdése és jön a 6.0
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Obyboy
addikt
válasz Elemerke23 #30075 üzenetére
Bármily furcsa de a "lessz erre android frissités?" jelen esetben elég tág fogalom. Milyen frissítésre gondolsz? Hivatalos COS? Vagy official CM? Esetleg OOS? Vagy egyéb custom ROM-ok (pl:Sultan)?
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
randras_83
addikt
válasz Elemerke23 #30078 üzenetére
nem bántásból tényleg, de "lesz" és "milyen"
G4 vagány
(#30080) Elemerke23: szerinted??
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Elemerke23
tag
válasz randras_83 #30079 üzenetére
mire érted h lessz és milyen?
-
Mr X
veterán
válasz Elemerke23 #30080 üzenetére
Helyesírás
-
Saccco
nagyúr
válasz puskas1993 #30066 üzenetére
A GPS-t kikapcsoltad? Az is szereti az akkut harapdálni. (Beállítások - Tartózkodási hely - Energiatakarékos)
Nekem most van benne 4 óra 1 perc SoT és még van 27% az akkuban.
-
petipetya
nagyúr
válasz Elemerke23 #30078 üzenetére
Jómagam inkább Xiaomi-ra vagy Meizu-ra cserélném. Lássuk a listát, mit kérnék egy OnePlus One-ért:
- OnePlus X
- Nexus 5x
- Xiaomi Mi4C / Mi5
- Meizu 5 Pro
- Honor 6 Plus / Honor 7
- Huawei Mate S, habár anak az ára jóval drágább."nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #30084 üzenetére
Én Xiaomira biztos nem. Az új hozzáállásuk nem tetszik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kuthim
tag
válasz hyperspace #30086 üzenetére
Tudom, láttam én is. Szerintem az a link csak a changelog miatt van ott.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz petipetya #30084 üzenetére
Buh, Meizu-k valami retek ocsmányak, kacsacsőrű emlősöket alkalmaznak dizájnernek. Ezt a telefont eddig semmi sem tudta megizzasztani, nem cserélem, amíg ez elő nem fordul.
Elemerke23@lehet kicsit tájékozódni is a sok alap kérdés feltétele helyett/mellett. 6.0 van lassan egy hónapja: snapshot CM, semmiféle nájtli. Illetve persze az azóta reszelt nightly-k, de azok arra épülnek.
Ui.: a tegnapi lagfree wifije elég pocsék, random eldobálja, de sűrűn. Vagy a telefon megunta a dirty flashing-et :/
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tag
[ Szerkesztve ]
-
tag
cyanogen
Steve Kondikcyanogen, 16 minutes ago :
chuckufarleys said: ↑
Steve Kondik quote "our focus was on eliminating technical debt and refactoring stuff so we can go faster when N drops"Does that mean that Cyanogen will still support COS for the Oneplus One?
If Qualcomm continues support for the SoC on N and if there's still a huge amount of people still using the device, then yes.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PiciDikenz #30096 üzenetére
Nem tudom, hogy nektek is így volt-e, de nekem mire végzett az update-el azt hittem, hogy ki fog gyulladni a telefon, annyira felforrt... A felső részét meg se tudom fogni annyira süt. Korábban nem tapasztaltam ilyet, eléggé ijesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic