- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
childboy
tag
Engem az érdekel, hogy a sima N95-höz képest, ezen jobban látni a pixeleket, mivel ugye nagyobb a kijelzője.
Azt írták, hogy valamivel szebb, kontrasztosabb. -
childboy
tag
Ehhez a Finland by Nokia megkülönböztetéshez csak annyit, hogy láttam, fogtam egymás mellett 2 ilyen telefont, és a Nokiás a jobb!!!
Pl.: a gombok nem "kattognak", a 2-es gombál észrevehető, amikor elengedi az új a gombot, ad egy hangot, pláne amikor ragad az új, de lehet nem mindegyik Finland-os ilyen.
A másik a jobb-középső-bal gomb, jobb anyagból van, masszívabb.Aztán meg kell nézni a belső csomag papír tartalmát, annak a fele kimarad a Finland-osból, a Nokiáshoz van egy papírdoboz, amiben az összes papír bent van a telefonról.
Az akksin pedig 2 matrica található, az egyik a megszokott hologrammos, a másik egy Nokia, amin az Original Enhancements felirat van.
Én nem rábeszélek, lebeszélek, de a Nokiás "minőségibb", mint Európai társa, és ez nem csak az Én véleményem, hanem egy olyan ismerősömé is, aki a Komáromi gyárban dolgozik.
Ja és mostmár alig van a nagyker.-ben ilyen, csak Finland-osal találkozok.
Ami nekem van, annak meg olyan a hátlap színe, (nem jut eszembe a neve) mint a sima N95-nek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest