Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz Degeczi #16039 üzenetére

    Fel is dúrtam gyorsan az új verziót. Annyira idegesített ez a billentyűzáras dolog, hogy már azon gondolkodtam hogyan lehetne egy régebbi verziót beszerezni, de a Nokiához eljutottam szitkozó gondolataim, vagy imáim.

    Azonban van 1-2 dolog, ami mindig is érdekelt volna. Ha beállítok egy ébresztést, akkor csak a sarokban megjelenik egy kis csengő alakú ikon. Azonban ha mondjuk este lefekvés előtt le akarom csekkolni, hogy akkor mégis mikor ébreszt, akkor be kell menni az Óra menübe. S40-en meg SE zárt szoftveren ha beállítottál egy ébresztőt, akkor a készenléti kijelzőn nem csak látszódott, hogy valamikorra van beállítva jelzés, hanem a konkrét időpont is. Itt nem lehetne valahogy ezt kitenni a készenléti kijelzőre, ha már olyan sok hely van neki kint?

    Illetve vegyünk még egy helyzetet. Ugye van a telefon, rajta van a billentyűzet zár. Meg akarom nézni, hogy van-e esetleg valami elmulasztott hívásom/sms-em. Ekkor ugye megnyomom az első feloldáshoz szükséges gombot (alapban a Névjegyzés), és alulra ahol látszódnának az elmulasztott dolgok kitesz egy szürke sávot, hogy a kioldom a billentyűzárat. Majd nyomok egy OK-ot. Megnézem amit megakarok, és utána újra ráteszem a bill. zárat. A kérdésem az, hogy nem lehetne ezeket az értesítéseket is valahova kitenni, hogy amikor meg akarom nézni ne takarja ki ez a szürke sáv? Így megspórolnám, hogy mindig fel kell oldani a zárat, majd újra vissza, elég lenne egy gombot megnyomni, hogy aktív legyen a kijelző háttérvilágítása, és az értékes infót megtudjam. Jelzem S40-en és SE zárt szoftveren ilyenkor is az óra mellé kitesz vagy egy kis borítékot, vagy valamilyen jelet az elmulasztott dolgok jelzésére, szerintem felhasználóbarátabb módszer, és ez is megoldhatók ott egy gombnyomással. Persze lehet mondani, hogy erre megoldás a villogó fehér fény a navigomb körül, de az meg nekem nem tetszik, csak ne villogjon, ezért kikapcsoltam. Plusz ne fogyassza feleslegesen az aksit, fontos minden perc üzemidő.

    Illetve van egy furcsa dolog néha, amikor hívást fogadok. Csöng a telefon, felveszem. Beszélgetek, beszélgetem, majd le akarnám tenni. A felvétel illetve a beszélgetés közben semmi gond se volt, azonban a kijelző szerint még mindig él a "kicsöngés", és nem is tudom lerakni a telefont. Ilyenkor vagy megvárom, míg a másik leteszi, vagy nyomkodok mindent össze-vissza, és előbb utóbb bont. Ez is mitől lehet? Csak az 51-es szoft produkálta ezt, remélem már nem fog többet előjönni.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák