- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Háát... nagy különbség nincs. Apróságokban tér el így szerintem csak egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik . Mellesleg tesztekben azt írták, hogy az utóbbi ha nem minden idők egyik legjobb nfs-je lett. Most már tényleg várom.
-
arty
veterán
totál mosott/bluros képek, ráadásul nem is azonos frame-t hasonlítanak
így lehetetlen bármit is mondani
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Markoka1993
tag
Szerintem, az xboxnál szebbek a színek, de a psnél élesebb a kép. Viszont szívesen megnéznék egy PC VS Konzol összehasonlítást is
live gt: Markoka1993
-
Prof01
veterán
Ez a belső nézet nagyon bejövős.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
atee
őstag
Szinte semmi különbség. Mindenkinek az tetszik jobban amilyen gépe éppen van.
Egyiken se ronda.D-day 2002-01-04 01:54
-
zola0306
tag
Minek hasonlítgatják őket folyton-folyvás össze????
Nemértem....Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
Rebell
senior tag
Az Xbox képek élesebbek, és a távoli részek is jobban kivehetőek, de ez a Blur tényleg sok.
Sztem Pro StreetFeeling lessz. Még jó hogy azt csípáztam.
Kiváncsi vagyok hogy egy Vérpistike gépén milyen grafikával futna a Game -
littlelion21
addikt
A PS3-as képek talán mosottabbak...?
Amúgy hangyaf@sznyi különbségek szvsz. -
Gomez86
őstag
Akinek erős gépe van az vérpistike?
Más: Az összehasonlítás azért érdekes mert megmutatja a különbséget a két konzol közt így lehet a semmiről vitatkozni
Viszont a konzol vs PC engem is érdekelne, de nem a shift-nél. Mert ezt a játékot kevesebb mint egy év alatt írták így fizikai képtelenség hogy külön fejlesztették volna és hogy kihozták volna a maximumot egy átlagos, vagy az átlagosnál jobb PC-ből. Mondjuk a DiRT-nél már érdekesebb ahol külön hangsúlyt fektettek a PC-k erőforrásainak kiaknázására
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Elijah Baley
tag
Csak ki kéne már valahol próbálni...., mert egyenlőre azt a 16-17k-t sajnálom rá...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
olanor
tag
Sok ilyen "teszt" volt eddig én sehol nem láttam különbséget.
-
Def26
félisten
válasz Elijah Baley #11 üzenetére
16-17k -sose adj egy játékért. Kintről kell megrendelni a játékokat, nem pedig a qrva drága és semmirekellő eladókkal teletömött 576 shopokból.
Most komolyan, kint (anglia) a megjelenéskor kerülnek a játékok olyan 10k -ba. Pár héten belül leesnek 7-8k -ra. Itthon max. egy agyonmotivált Tesco osztályvezetőnél fogsz ki egy ilyet...
Amúgy jó a "teszt", szívesen nézegetem, hogy milyen különbségeket vélnek felfedezni egyesek. Én max. azt látom, hogy a PS3 elmosottabb. Box gondolom nagyobb felbontáson tolja a játékot.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
twollah
nagyúr
En is csinalok ilyen kepetek Grandma vs. Jenna Jameson tavolrol ellenfenyben tulexponalva.
Aztan lehet eldonteni, hogy ki a jobb bor. -
nike_
addikt
Xbox 360-on kontrasztosabbak a színek, PS3-on szerintem fakó. Viszont a belső nézetes képen (amikor a sofőr keze a kormány tetején van) szerintem szebb a PS3.
-
Gebriel
veterán
Szerk: Atis egy jó kis flame post-ot akartam írni, de annyira belebonyolódtam, hogy inkább nem írtam meg
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Nálam eddig a GRID a nyerő,az NFS a Most Wanted ota elégé lecsusztak.
-
Ivan Kozirev
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi a csatolt videót milyen masinán vették fel.
Állat fílingje van a játéknak, nem is gondoltam volna, hogy ilyen élethű lesz. Olvastam, hogy ez a fejlesztők célja, de azoknak a nyilatkozatoknak már régóta nem hiszek...
-
ferlin
csendes tag
Halli !! Azt szeretném megtúdni mielöt megveszem a N.F.S.S játékót,hogy a controler beálitásánál mien választási lehetöség van? csak a jojal jobbra ballra és gáz R2, vagy pl gáz X jobbra ballra nyillal???? Kösszi
-
Csabee.
nagyúr
Én xbox-on játszottam vele, és baromi jó, csak annyit tudok mondani!
Üdv: Csabee.
-
-
ithomas
őstag
Nekem is nehéz volt a döntés...
Az MS konzol joystickja jobb, de a Sony dobozán viszont szebb a Playstation felirat!!!
Sőt... az MS-es konzolon egyáltalán nem is láttam sehol Playstation feliratot...
Bas*zák meg...nem is vettem meg emiatt...[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
Fejo
őstag
Leszedtem a Live-ról a demot, egész jónak tűnik. A kérdésem az lenne, hogy a teljes verzióban sincs a futam után replay? A demoban a verseny után, ha retry-t nyomok majd mégse-t, akkor elöjön a Replay gomb a kék X-re, de nem reagál rá...
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
szabicska
csendes tag
Sziasztok Mindenki!
Segítsetek!
Nekem eddíg csak szgépem volt, van.
Sajnos nincs elég pénzem arra hogy 3, 4 évente fejlesztgessem,ezért kezdtem el gondolkozni a KONZOLOKON.
Abban bizom hogy hosszútávon (6,8 évig is) ki fogom tudni használni őket és az akkori játékokkal is fogok tudni játszani.
Szerintetek?????
Csak persze azt nem tudom eldönteni hogy milyet vegyek.
PS2, vagy PS3, vagy XBOX360?????
Mire jok a winyok benne?
Nem mennek a lemezekről a játékok?
Elég egy 60 gigás is?
Később melyiket lehet feltőrni irott játékok használatára?
Szoval SEGÍTSÉG a kérdések számának láttán is látszik hogy teljesen hülye vagyok hozzá.
De szeretek játszani csak kevés a pénzem és ameddig csak lehet ki akarom használni
Úgyhogy kezdjétek az elején.
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest