Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Emberek, megjott a hongkongi, mar csak szarmazasa es ara miatt is velhetoen hamis S9-em (a doboz eleg eredetinek tunik, a kutyu maga kivulrol brand-elt, de a tolto es a toltofej nem), es MUKODIK minden! Mar amikor eloszor osszekapcsolodtak gyanus volt, hogy jo lesz, mert nem azt irta a telo, hoyg connected to phone, hanem connected to phone and medai audio. Es megy a zene, a leptetes, meg az igo is a fulembe mondja a tudnivalokat (most belterben vagyok, de majd kiprobalom, hogy a zene es az igo hogy veszik ossze...)
    Szoval van egy elado sztereo BT fules + mp3 lejatszo kombom, nyilvan ezt tartom meg. Ja, es nekem tokeletesen kenyelmes, ugyanolyan, mint az elozo pontosan, ez nem a lapos nyakreszu valtozat.
    A fules ara szallitasostul volt 23 dollar, innen: http://www.ithrough.com/p-s9-hd-wireless-bluetooth-high-definition-stereo-back-hang-in-ear-style-headphones-headset-black_4645448
    Akkor is megerte, ha csak 1-2 evig birja.

    Zsolto: ugy nem fer el az autos tartod, hogy a muszerfalra ratamaszkodjon kisse az alja? Ezeket mostanaban probalom igy felrakni. Mondjuk enyim kocsi keveset all kozvetlen a napon, szerencsere.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák