- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon EOS DSLR topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Háttérkép méretét mennyire állítsam be?
A képernyő méreténél kicsit nagyobb elvileg. -
whatnot
őstag
válasz #57271552 #22968 üzenetére
Köszi.
No, pont erről van szó, én nem akarom lenyisszantani a felesleget, hanem a képet úgy egészében szeretném látni.Másik kérdés: whatrabbit fent van és ott éktelenkedik nekem a google search, voice command sáv a desktop felső részén. Csak úgy eltüntetni nem tudom, hogyan szedem ki?
Harmadik kérdés
Ki milyen térkép/gps programot használ a telefonon?[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
Help: Motorola Portalban mentettem el a kontaktjaimat, az viszont most nem akar elindulni, hiába van portal/tools-ra állítva a kapcsolat.
Mit tegyek? -
whatnot
őstag
Még egy kérdésem lenne és lelövöm magam: hogyan veszem rá a fehér nyulat, hogy a contactokba facebook adatokat (igazából a képek kellenének) húzza le?
-
whatnot
őstag
válasz peter077 #22992 üzenetére
@liptak.t: igen, az ignore listet értettem (white list, ignore list tkp. ugyanaz).
Akkor gőzöm sincs.
Nem akarsz esetleg rootolni egyet és felrakni egy jó romot?Én megcsináltam a hétvégén és eddig erősen pozitív a tapasztalat, gyorsabb lett, minden pöpecül megy.
Csak legyen backup mindenről, ami kell -
whatnot
őstag
válasz nextman #23042 üzenetére
Árverseny van, az emberek inkább megveszik a törékenyebbet, mert nem dobálják össze-vissza, hanem vigyáznak rá, viszont nem akarnak az 50k helyett 80k-t fizetni.
A piac nem fizeti meg, ezért a gyártó nem gyártja. Ilyen egyszerű ez.
Ha lenne piaca, akkor meg lehetne venni.Hogy mi volt X évvel ezelőtt: senkit nem érdekel. Teljesen más technológia van már, más elvárások, az érintőképernyő eleve megváltoztatja az egészet. Emellett fontos a kinézet is, a strapabíróság meg némileg rontja többnyire a design-t (nem annyira elegáns).
Nekem az a gyanúm, hogy nemigazán vagy tisztában a piac működésével. Egy ilyen komoly feature bizony jócskán megdobja a költségeket, a durva árversenyben ez pedig halált jelenthet.
-
whatnot
őstag
válasz peter077 #23049 üzenetére
Csak azt felejted el, hogy nem egy gyártó van.
Ha versenyelőnyt lehetne kovácsolni abból, ami miatt te itt most panaszkodsz, akkor azonnal meglépnék.
Az, hogy nem teszik, két dologra utalhat:
1. Nem ad versenyelőnyt, tehát amit te mondasz, az legfeljebb hipotézis, a valóság egészen más.
2. Mocsok nagy kartellezés megy a háttérben, amiben mindenki részt vesz. -
whatnot
őstag
válasz nextman #23064 üzenetére
Ha szerinted ez ilyen egyszerű, akkor csináld meg és dobd piacra.
Ha igazad van, 10 éven belül multimilliárdos leszel.
Szerintem egy-két éven belül csődbe mész.Szorítkozzunk az aktuális termékre és hanyagoljuk az összeesküvés elméleteket.
Bizony a te elvárásaid jócskán megdobják a termék árát, amit a fogyasztók nagy része nem hajlandó kifizetni. A gyérebb kereslet miatt csökken a termelési volumen, emiatt tovább nőnek a költségek (a fix költségek kisebb darabszámra oszlanak el).
Minden magyarázat a rendelkezésedre áll, mégis csökönyösen ragaszkodsz ahhoz, hogy itt márpedig biza összeesküvés van ellened. Már csak azt nem tudom, hogy miért próbálsz meg minket meggyőzni erről.Relatív, kinek mi az értékes.
Van, akinek még csak tévéje sincs otthon, viszont pl. a telefonját elég intenzíven használja. Valakinek egyikre sincs szüksége, másnak mindkettőből a csúcskategória kell stb.
Aki meg nem tud vigyázni a cuccaira, az vegyen újat. Majd megtanulja. Ha lenne gyerekem, aki állandóan elhagyná a cuccát, én meg mindig pótolnám az elveszett cuccokat, a gyerek nem tanulná meg, hogy a cuccra vigyázni kell. Helyette azt tanulja meg, hogy nem kell vigyázni, úgyis lesz helyett új, sőt, ebből következően még akár direkt el is hagyhatja.Aztán felnő és csodálkozunk, hogy mindent elveszít, összetör, semmire nem vigyáz. Csak már senki nem pótolja a cuccot, ő pedig frusztráltan fórumokra írogat panaszokat, hogy miért nem atomtámadás-biztosra tervezik a kütyüket.
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz nextman #23069 üzenetére
Nem jogtalan az igény, csak fizesd meg.
Itt igazából arról van szó, hogy te követelsz egy feature-t, amiért nem akarsz fizetni.Én azért döntöttem többek között a Defy+ mellett, mert egy átlagos készülékhez képest némileg több védelmet ad, még ha nem is sokkal. Ez nyilván benne van az árában, amit én hajlandó voltam kipengetni.
Amúgy igen, a piacon ez megy: abból válogathatsz, ami van. Ami nincs, abból nem. Vagy csinálsz magadnak. Majd ha az emberek nem vásárolnak, mondván szar a termék, akkor felébrednek a gyártók. Vagy átállnak másnak a gyártására, mert telefont nem éri meg gyártani. Vagy stb.stb.
-
whatnot
őstag
válasz liptak.t #23075 üzenetére
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=287
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=210Én tanácsra a Whiterabbit-et raktam fel, mondván, stabil.
Ahhoz telepítési segédlet:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=211
Ne ijesszen meg, hogy CM7hez készült a leírás, a whiterabbit CM7 alapú.
Annyi, hogy a Gapps-ot nem kell telepíteni, mert a whiterabbit-ben, ill. a customize packben benne van.
Arra kell majd figyelni, hogy a customize packből mit raksz fel. (Én pl. első körben kihagytam a Motorola Portalt, aztán néztem, hogy nem akar működni).Egyelőre tényleg stabil, sokkal gyorsabban reagál, napok után is 166MB szabad hely van a memóriában.
Backup-okat készíts.
Call log backup.
SMS backup.
Contact backupot a Motorola Portallal csináltam (de akkor rakd fel a customize packnél!), de biztos van rá app is. -
whatnot
őstag
válasz bepken #23079 üzenetére
Az kusza, hogy mit és milyen sorrendben kell csinálni. És itt most nem a leírásokon belüli lépésekre gondolok, hanem hogy melyik leírással kell kezdeni, aztán melyik jön stb. Ki kellett bogozni.
A másik zavaros dolog, hogy ha pl. én az említett whiterabbit-et akarom felrakni, akkor ahhoz hol van leírás? Mert ilyen néven nem találni leírást, a whiterabbit fórumon pedig nincs guide.
Én végül segítség híján feltételeztem, hogy ha a whiterabbit CM7 alapú, akkor lehet, a CM7 leírását kell követni. Szerencsére a feltételezésem helyes volt.A dolgot nem segítette, hogy olyan fogalmakat használ a mobilos világ, mint pl. ROM. Én meg néztem, hogy mi a frászt akar a Read Only Memory-val? Ja hogy a ROM = operációs rendszer? Hát akkor miért nem azt mondja?!
-
whatnot
őstag
whiterabbit-nél más is tapasztalta már, hogy hipp-hopp 10%-ot esik az akkutöltöttség?
Tegnap este 60%-on állt. Mivel ébresztőóraként is használnom a telefont, airplane módban bekapcsolva hagyom.
Reggelre 48% maradt. Ami 24h normál idle használat mellett kéne legyen, airplane módban 7,5h alatt a 2% a reális.Korábban is volt már ilyen, hogy gyanúsan eltűnt 10%, akkor nem foglalkoztam vele, mondván biztos csak én hallucinálok. De így már erősen gyanús.
Más, grammar nazi on: szerviz és nem szervíz.
[ Szerkesztve ]
-
whatnot
őstag
válasz YAS-dude #23200 üzenetére
Visszaélni? Nagyon érzékenyek itt néhányan.
Csak némi empátia kéne a kérdező felé. Én valahogy meg tudom érteni, hogy talán egyszerűbb nekem fél perc alatt válaszolni vagy megmondani, hanyadik hozzászólást keresse meg, mint tőle elvárni, hogy adott esetben negyed-fél órát szánjon arra, hátha korábbi hozzászólásokban megtalálja a válaszát. Ha meg meg sem találja, akkor konkrétan elcseszett rá x időt.A whiterabbit telepítése előtt ilyen hibával nem találkoztam, bár ez lehet, annak köszönhető, hogy a gyári rom eleve csak 10%-okat mutat.
-
whatnot
őstag
A facebook-nak milyen jogosultságokra van szüksége ahhoz, hogy a profilképeket lehúzza a telefonra?
Jelenleg az accounts, contacts és network info-t engedélyeztem. Gőzöm nincs, mi másra lehetne még szüksége. -
whatnot
őstag
válasz killzone1987 #23287 üzenetére
Közben már megtette magától, csak lassan csinálja.
Amúgy ha belépsz a Contacts -> Settings -> Accounts menübe, ott van a facebook és abba belépve lehet kérni azonnali sync-et. -
whatnot
őstag
App kompatibilitás miatt gondolkozom verzióváltásban.
Jelenleg WhiteRabbitNextGen-2.1.1 van fenn, 2.3.7 android verzióval.Nem a legújabbat keresem, hanem valami újabbat, ami stabil.
Mit ajánlotok? -
whatnot
őstag
válasz anonymus89 #26695 üzenetére
Kösz, utánanézek.
-
whatnot
őstag
válasz hk9mxz #26702 üzenetére
Nézegettem én is kínai mobilokat, de ha már vennék, akkor nekem mindenképp dual sim.
Jiayu G2S-t néztem, mert nekem kifejezetten nem kell tepsifon*.*ezt a tendenciát amúgy marhára nem értem. Telefonnak hordozhatónak kell lennie, most meg már 6-6.5" "telefonok" is vannak. Baszki, azért van a tablet. A hordozható méretű 3" telefonok meg eltűntek.
-
whatnot
őstag
válasz anonymus89 #26701 üzenetére
Hm, hol találok leírást a telepítéshez?
szabof1 írásait nem találom már a linkelt oldalon. -
whatnot
őstag
Más készüléke is újra akar indulni telephony layer problem hibaüzenettel? Mi ez egyáltalán és miért jön? Még nemigazán sikerült rendszert észrevenném, miért csinálhatja. Néha mobilnetre, máskor adótorony váltásra gyanakszom, de passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest