- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
Sziasztok !
Át olvastam a fórumot, de nem találtam így meg kérdezem. Mikre érdemes odafigyelni, ha Atrix 4G-t veszek, mert erre készülök? Milyen hibái vannak ha vannak ? A kamerája a Defy-hez mérten mennyivel csinál másabb képeket ? Elvileg kártya függetlennek mondja a gazdája amit veszek de ezt hogyan ellenőrzöm le magán a telefonon szoftveres részen, hogy az-e, ha nincs kéznél több szolgáltatótol telefonkártya ?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Rascally81
aktív tag
Üdv!
Vennék ilyen telót!
Ha esetleg valaki megválna tőle elfogadható áron, az írjon nekem privit.Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3655 üzenetére
Szia, érdemes odafigyelni a digitizerre azon belül is, hogy nem hibás-e, érzékel-e mindenhol. Amire még érdemes az a software, hogy mikori a készülék mert az újaknak zárt a bootloaderje ami azt jelenti, hogy nem vagy nehezen tudsz majd romolni. A kameramodul olyan mint a defy-be (tudom mert nekem is volt) jobb képeket lő az újabb software miatt és végül, minden atrix független akár AT&T-s akár vodás stb.
(#3656) Rascally81:
[link][link]
[link]Örülök, hogy bővül a csapat
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3657 üzenetére
Köszi szépen a gyors pontosa válaszokat, hol tudom megnézni, hogy mikori a telefon és zárt a BL, meg, hogy kitudom-e nyitni ?
A kamerát nem véletlenül a Defyhez hasonlítva kérdeztem, mai napig szolgál egy a családba....és még fog is sokáig
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Laci2013
csendes tag
Hello!
Amúgy az APX-es megoldást próbáltam, csináltam hozzá Aktív usb kábelt, fel is ismeri a gép Nvidia USB Boot..-kénta mobilt de amikor ezt tegra-osinstaller-ventana-gb-1.0-windows-2012-03-21-11617556.exe telepítem ezt a hiba üzenetet kapom. Windows 7 64bit-es rendszer fút a gépemen, az lehet gond? -
Laci2013
csendes tag
lemaradt, ez a rom volt rajata 2.3.6-4.5.1A-129_OLY-145
mielőtt nem nyúltam volna hozzá -
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3658 üzenetére
Az, hogy mikori az a dobozon és a az aksi alatt is megtalálható (de az nem annyira fontos inkább a softwarere kell odafigyelni) az, h zárt-e úgy kell ménezni h megnézed milyen gyártási számú android van rajta, nagyrészt a 2.3.4-esek szoktak zártak lenni (nekem nem volt az)
(#3659) Laci2013:Sajnos én nem értek ehhez :/
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3661 üzenetére
Gazdája lettem tegnap egy Atrix 4G-nek, de elég sűrű volt a napom ahoz hogy bármit is megnézzek rajta. 2.3.4 fut rajta angol nyelven. Rootolva biztosan volt mert a superuser fent van rajta. Bekapcsolásnál az első logós képernyő sarkába ott az unlocked felirat is. Hogy csinálok evvel printscreent, a hangerőgomb le vagy fel + power egyszerre nem csinálta ?
-
Matada2.3
veterán
válasz Tomacko #3662 üzenetére
Üdv a csapatban!
Szerencséd van akkor mert egy Int, készüléked van aminek a bootloaderje is föl van nyitva innentől ha karod tehetsz rá romokokat és kerneleket is. Mielőtt nekikezdesz előtte nézd meg. hogy van-e rajta CWM vagy TWRP recovery [link]
Vagy egyszerűbben is megnézheted úgy, hogy a bekapcsolásnál nyomod a hangerő le gombot hosszan amíg az unlocked feliratnál más jelenik meg, (fastboot?) na onnan addig nyomogatod lefele a hangerő gombot amíg nem látod azt h android recovery (kb. 5 lefele gomb) és ott egy fölfelét nyomsz és benne is vagy a recoverybe
itt válogathatsz kedvedre a romok közül
Finn the human
-
bkri
tag
Sziasztok!
Én meg sajnos elbúcsúzom... Esetleg ha valakit érdekel ITT van a hirdetésem!
Meg kell válnom sajnos a jó kis Atrix-omtól, kell a pénz, meg helyette is van már másik... Nem igazán tudtam megvárni az ígért fejlesztéseket...
Néha azért benézek! Vigyázzatok magatokra! És mindenkinek köszi a segítséget amik az elején jól jöttek...
Üdv: BK
-
Tomacko
senior tag
-
Tomacko
senior tag
Ezt néztem ki kezdésnek, kell hozzá az ajánlott kernel is, vagy nem muszály ? De ha mondtok egy stabilan működő CM9 romot azt is meg köszönöm, meg hogy kell-e hozzá külön saját kernel, stb. Miből látom amúgy azt, hogy egy ROM jó az én INT telefonomra ?
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3671 üzenetére
Kössz a gyors válaszokat srácok. Akkor valószínűleg még ma neki esek egyet feltólni. Ha másért nem is, de legalább azért, hogy a szüzességem elvegye
-
ktg3
őstag
Mennyiért mehet el most egy ilyen telefon?
Nekem is At&t-s van amit még premetétől vettem. Teljesen hibátlan habár a hátlapja kicsit kopottas.
Van hozzá egy kicsi kontakthibás lapdockom is. Ez is unlockolva van, nem tudom, hogy ez mennyit számít eladásnál.Tervezem a váltást. Magával a telefonnal tökéletesen elégedett vagyok, csak nagyobbat szeretnék. Valami jó nagy tepsit. Mai napig megfelelő a sebessége bármilyen honlapon vagyok és az akksit is csak dicsérni tudom, mert van hogy 3-4 napig is kihúzza, persze van amikor leszedem 1 nap alatt is.
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3674 üzenetére
Na most lett itthon kis csend, gyerek leadva nagyszülőknek stb. A kerneles rész nekem nem egyértelmű a leírásodban. a kernelt is külön kell cserélnem, vagy ha leszedtem és feltettem sd győkérbe a rom mellé akkor a rom cserével együtt meg csinálja a cwm ?......tökéletesen full hülye vagyok az egészhez
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3676 üzenetére
Innen tehát telepítem a MROM-7-20130330-olympus.zip aztán a MROM-7-20130330-olympus-update.zip és ezek után a MROM-gapps-gb-02082013.zip gapps zip csomagot ? Gondolom wipeolni kell mindent előtte. Esetleg ha dobnál egy sorrendet hozzá meg köszönném.
-
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3676 üzenetére
El is készültem a műsorral. Egyszerű mint a faék, még az én pc gamer angol tudásommal is. Na meg ugye negyven felé közelítve mindig minden amúgy is egyszerűbb
-
Tomacko
senior tag
Én maximum talán annyit írnák bele a hirdetésbe, hogy nyitható-rootlható és a gartancia már lejárt. Aztán vannak olyanok is akiket mindettől függetlenül jobban csábít ha ezeken felül, meg is vannak a papírjai, dobozai stb
-
Matada2.3
veterán
CM 9 RC2-t teszteljük, az aksi fantasztikus irányt vett fel deep sleepben 2%/h a proxy szenzor sz*rakodik még, van random reboot is de szerintem az RC3 már publikus lesz. kitartás!!!
Finn the human
-
Kispósi
aktív tag
-
Herczi
senior tag
Na nagyon szépen alakulnak a dolgok, remélem hamarosan kijön egy végleges verzió, mert már nem bírom hálózatról tölteni a telefonomat, remélem csak a ROM gajdult be, újra kéne rakni, de most már húzom még egy kicsit akkor.
-
nortol
senior tag
válasz Matada2.3 #3690 üzenetére
Feltettem és eddig nem találkoztam semmiféle hibával sem.
SD kártyát sosem használtam, így azok a problémák, amiket az SD kártya okozna, nálam nem is jelentkezhetnek...Most telepítgetek és majd kiforrja magát remélem :-)
Az akku időt ismét rendesen kijelzi a telefon, mert már jó ideje csak 70%-ig sikerült csak feltölteni...
-
nortol
senior tag
4-5 óra alatt sikerült ki ismernem a rendszert, felköltöztem rá minden programommal.
Se rebootot, se más fura dolgot nem tapasztaltam eddig, működik mindenem hiba nélkül.Az antutu is jobb eredményt mutatott mint ezelött (ha jól emlékszem).
A kettő mag dolgozik éppen ahogy megkívánja a használat.
Eddig a folyamatos kézben tartástól és állandó telepítgetéstől sem melegedett.A kamera által készített fotók viszont nem nagyon akarnak szinkronizálódni a google+-al...
Most, hogy a nehezén túl vagyok, feltöltöttem 100%-ra és mostantól már az átlagos használat mellett látni fogom az akkumulátor időt...
[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
válasz Matada2.3 #3697 üzenetére
Nos még egyetlen reboot sem volt, le is kopogom...
Az egyetlen problémám még mindig csak a fényképek nemszinkronizálása :-)
Valamint már hozzá tehetem azt is, hogy az akku idő bizony elmarad azért az eddig megszokottól, mert tegnap este 19 órától ma 10 órára már csak 25% körüli volt a töltöttség. -
Tomacko
senior tag
válasz Matada2.3 #3697 üzenetére
Nálam elsődleges szepmpont, hogy eléhető legyek szinte nonstop...munka miatt. Így meg várom a következő verziót ami nem rebootolgat, mert attól hogy elérhető kell legyek bizony nem a telefonon lóg a szemem De ahogy olvasom, szépek az eredmények
-
Matada2.3
veterán
Az akkuidő az sajnos ilyen marad ameddig nem lesz optimalizálva az egész rendszer :/ Képzeld el milyen volt a kezdetekkor nekem már csak a vaku és a front kamera hiánya fáj meg az akku
Szerk.: ugye cm10.1 nél messze jobb minden de a cn9 most a debug rom
[ Szerkesztve ]
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7