- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A régi node-okra koncentrál a szankciók miatt Kína
Hirdetés
-
Érkezőben a Poco M6 4G
ma 5G-s és 4G-s Pro modell már van, hamarosan lesz Poco M6 4G-s alapváltozat is.
-
Rossz üzlet az EV-kölcsönzés
it Küszködik az EV-kölcsönzés miatt a Hertz Global, még több EV-t adnak el.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
"persze, megfelelő technikával, eszközellátottsággal meg felfordulással meg az életed körészervezve lehet pápai áldással ellátott nemeskovászos kézműves ezocsakrás csiamagos tündenyálas kenyeret is csinálni"
Én nem érzem annak. Nem csak túltoltad, még azt is eltúloztad.
Első kézből beszélhetek, nálunk gyakran van házi kenyér sima elektromos légkeveréses sütőben készítve. Nem egy ördöngősség.
Akinek nincs ideje rá, annak nagyon jó a kenyérsütő gép, de ha van egy kis kedved a konyhában sütögetni, egész könnyen lehet kenyeret csinálni.
Ez az ilyen-olyan magvas-zabos-burgonyás-bizbaszos cucc csak extra, ha tényleg jókedvű vagy és kísérletezgetni akarsz.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Kelvin
őstag
Az egyetlen normális érved, hogy még pár szabad órátok sincsen sütésre. Megbukott azzal, hogy itt írogatod órákon át a hatalmas blődségeidet (mellesleg aminek közük sincsen a témához, csak a te frusztrációdat testesítik meg) és még off-ba se tudod rakni.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
wody21
tag
Én ugyan magamtól nem szoktam kenyeret enni, de édesapám majdnem 20 éve használ mindenféle kenyersütőket * (ő is hajtott csapágyasra többet, meg tákolt össze három hibás, gagyi gépből egy ultimate hibátlant), így van valamennyi rálátásom a géppel történő kenyérsütősdis tevékenységekre.
*ezek mellett kísérletezett kézi dagasztás-gépi sütés, gépi dagasztás-hagyományos sütőben sütés, és mindenféle egyéb kombóval is, de az esetek döntő többségében a legegyszerűbb, legjobban bevált recept a gépben az ő választása. Hogy miért? DeFranco megmondta a frankót: ráfordítandó idő+ energia / végeredmény arányosa igencsak kimagasló a gépi kenyérnek, azzal nem igazán veszi fel a versenyt semmi más. Persze, van, aki képes nagyon lazán, csípőből végigszökellni a hagyományos készült kenyér minden szükséges lépésén, de az nagyon nem az átlag.
Mindezek miatt DeFranco-nak kell, hogy igazat adjak, Kelvin megjegyzése nem volt releváns, mert valóban almát a körtével... Azt pedig mégkevesbe sem értem, hogy miért kell mindenen úgy felkapni a vizet - Kelvin lefitymáló megjegyzését követte az obviously eltúlzott, DeFranco reakció - amin mellesleg sokan fetrengve tudtunk nevetni. 1-1
Ezt hozná ki az emberekből a járványhiszti - tehát már random blogposzt alatt is azonnal torokra...?! -
vince
őstag
Nem semmi a néni, van pár év gyakorlat a mozdulataiban. Mondjuk én sírva szaladnék el, ha ilyen trutyiban kellene nyúlkálnom, aztán milyen csodák kerekednek ki belőle
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
-
totron
addikt
Hát akkor az egy jó bevonat volt. Egyébként a csereérettséget nem a látható és tapintható felpattogzástól számítjuk. Tényleg nem okoskodni akarok, de idővel káros a cucc, ne szépítsük.
Természetesen a CH kérdése a CH-ra tartozik, liszt tekintetében. Önmagában az élesztő általi emelésre gondoltam - mert van neki! De ha már itt tartunk, ajánlanám a durumlisztet, a búzaliszthez képest ég és föld ilyen téren, még nemteljes kiőrlésű mivoltában is, nincs nagy tüske, nem falod fel a fél hűtőt utána.
A kovász <-> élesztő dolgában is ég és föld van, tapasztalható. A teljes kiőrlésűvel meg az a baj, hogy a maghéj is a liszt részévé lesz, a maghéjban meg rengeteg a purin. Úgyhogy aki nem akar magának sem vércukoringást, sem purin általi ízületi gondot - nem széleskörű népbaj, de ha van meglévő érzékenység, nagyon kellemetlen, talán pont jól jön itt valakinek - az a fehér durumlisztet választja és még az oly divatos fuzáriumpara is elmaradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MG4 menetpróba
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rövid előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...