- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Ha nem lenne ekkora, akkor meg se fordulna a fejemben, hogy eladjam.
a miui-nak vannak bugjai, de ugye folyamatosan javítják, nem úgy mint sok másik gyártó.
a hw szerintem több mint elég, haverom most nézegette meg, azt mondja nem volt még ilyen gyors telefonja (multitasking, böngészés, rendszersebesség).
ami az előnye, hogy multimédiára tökéletes, a nagy kijelző miatt, az a hátránya is, mivel nagy és nehéz.
most egy mi3-at néztem ki, ami kicsivel azért kompaktabb, meg valószínűleg tovább is lesz támogatva, mint a note, mivel az az egyel ezelőtti flagshipjük. -
Milestone2
nagyúr
Elnézést a láma kérdésért. Én a 4LTE változatot szeretném, amiben Snapdragon processzor van.
Annak is ez a topicja, vagy van külön?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Kornel
veterán
válasz Milestone2 #3608 üzenetére
miért szeretnéd azt?
kb. mindenben rosszabb, kivéve az LTE és a GLONASS.
LTE-t mire használnád?
GPS glonass nélkül is jó.(#3611) Milestone2 : nyugodtan vegyél egy fele olyan gyors többet fogyasztó és jobban melegedő alsó-közép snapit helyette.
ha már snapi, akkor minimum 800.[ Szerkesztve ]
-
válasz Milestone2 #3608 üzenetére
Nincs külön topikja, de a Pandawillen pont azt fogják holnap akciózni (200 USD lesz). Plusz még extra 10 dollár engedményt lehet kapni a pandawillhungary2014 kupon kóddal.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
weniwo
újonc
Szia!
50.000-ért vettem, és adott hozzá egy tokot az illető. Sajnos amit helyszínen egyébként sem mondtam volna meg ránézésre, az az, hogy a hozzá adott kábel és a töltőfej is hibás, szerintem valahol meg van törve a kábel, mert töltést és PC csatlakozást is folyton eldob (a fej "csak" törött, mármint a belsejében zörög valami kis alkatrész, a helyszínen nem kezdtem el rázni).
Én is fontolgatom a feljelentést, de szeretnék biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy a telefon hamis-e vagy sem. Bár egyre többen ezt mondjátok. Ez esetben viszont nem kezdeném el buherálni a szoftvert, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat. Még a WayteQ válaszát várom, ha ők is hamisítványnak nyilvánítják, valószínűleg feljelentést teszek.
Szerintetek mekkora az esélye, hogy a fentebb is leírt infók, plusz a levelezés birtokában sikerrel járjak és visszakapjam a pénzem a feljelentést követően? Ugye az a gáz, hogy nem közvetlen az Ebay-es forrástól kaptam, hanem már előzőleg megvásárolt telóról van szó. Volt már bárkinek hasonló tapasztalata ilyenben? -
tolvaj!
őstag
válasz Milestone2 #3611 üzenetére
Miért? No offense!- komolyan kérdezem.
(#3615) kornelka
Mivel itthon is árusítják a készüléket hivatalos csatornákon, ugyanaz a védelem illeti meg a márkát mint mondjuk egy sonyt. A másik oldalról megközelítve, 50K elérte az érték( mivel annyit kiperkált érte) így, ha jól tudom a bűncselekmény kategóriába esik. Bár lehet, hogy azóta emelték az értékhatárt, mióta utoljára foglalkoztam a témával.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Kornel
veterán
nem akarlak elkeseríteni, de szerinted a rendőrséget érdekli, hogy te xiaomi-t, vagy xiaomi hamisítványt vettél?
fogalmuk sincs róla, hogy mi az
egyébként meg vedd fel a kapcsolatot az eladóval, hátha hajlik a megegyezésre.
nem volt gyanús a vételár?
használtan is 55 körül mennek itt a ph-n, ahol köztudottan sok az alkudozós sóher, nem egy vatera meg olx. -
Milestone2
nagyúr
válasz tolvaj! #3614 üzenetére
Eddig két MTK-s telefonom volt (van), minden más készülékemmel "azt csinálok amit akarok" teljes szabadsággal kivéve azt a kettőt. Azok "röghöz kötöttek" - számomra. Röviden.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tolvaj!
őstag
válasz Milestone2 #3616 üzenetére
Ááá gondolom az oprendszer választék hiánya zavar akkor. Az viszont, hogy snapis a telefon nem vonja maga után az alternatív rendszerek késöbbi meglétét ( pl CM), bár az is igaz, hogy ez a telefon elég népszerű lesz, így valószínűleg lesz rá támogatás
-
válasz Milestone2 #3618 üzenetére
ÁFA valószínűleg lesz, de amúgy ez egy megbízható webshop.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Milestone2
nagyúr
válasz tolvaj! #3617 üzenetére
A MIUI-ba "beleszerettem", bár a v6-ról egyenlőre inkább negatívan beszélnek, de kialakul biztosan, mert eddig a MIJAU a nekem legjobban bejövő rendszer, nem biztos hogy ezen is cserélgetnék. Igaz lehet jobban járnék egy kicsit még rászánni és Mi3-t venni...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Kornel
veterán
válasz Milestone2 #3620 üzenetére
ha nem kell a 2 sim, akkor mindenképpen.
-
weniwo
újonc
Nem igazán volt gyanús. Csoportos rendelésekben többen írták, hogy 49k körül megkapták a telefont. Gondoltam ilyen árban jutott hozzá az eladó is. Állítása szerint 40 nap körül várt a telefonra, azt hitte már meg sem kapja, ezért vett egy Huawei Ascend G610-et, aztán közben megérkezett. Szóval nem gyanakodtam. Állítása szerint a telefon eredeti, és csak azért reklamálok, mert a "buherálós bűvészkedésem" miatt használhatatlan lett a telefon (a fentebb említett gyári adatok visszaállítása (marhára buherálós bűvészkedés :\ )). Szóval nem hajlandó visszaadni az árát, és nem hatotta meg, hogy a feljelentést megemlítettem neki.
(#3614) tolvaj!
Szóval 50k az értékhatár? Akkor ilyen értéknél már érdemes próbálkozni a feljelentéssel? Nem szeretnék még inkább pórul járni. Gondolok itt arra, hogy ő meg rágalmazásért jelent fel, mert annyira védi a maga igazát, ilyesmi. Gőzöm nincs hogy mennek ezek a dolgok, tanácstalan vagyok. -
Graphics
Jómunkásember
válasz Milestone2 #3611 üzenetére
MTK-snak kicsit harangoznak is, tán leáll a gyártása, a Snapis lép a helyére.
De ez még nem fix.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tolvaj!
őstag
Ehh...felejtsd el. Tavaly megváltoztatták!
[ Szerkesztve ]
-
rokarudi
aktív tag
Találtam egy appot, állítólag biztosan be tudja azonosítani, hogy hamis-e a telefon: [link]
-
weniwo
újonc
válasz #45553408 #3625 üzenetére
Köszönöm a tippet, felkeresek egy jogsegélyszolgálatot!
A képernyőképeket már elkészítettem, felvettem korábban a kapcsolatot a hirdető oldallal is, ők is említették, ha nem sikerül a megegyezés, akkor éljek a feljelentéssel, az eladóval megvan a levelezés, képernyőképek a telefonról, szóval minden, ami használható lehet később.
Már csak bíznom kell benne, hogy jól jövök ki a dologból.(#3627) rokarudi
Nagyon köszi, megnézem mindenképp!(#3628) Duliee
Nekik is írtam, már csak a válaszukra várok. Aztán remélhetőleg sikerül írásos nyilatkozatot kapnom tőlük.[ Szerkesztve ]
-
dzsidzsas
aktív tag
Mindenképpen jelentsd fel. Amikor a rendőrség megkeresi nem lesz ekkora szája. Addig meg figyelj, hogy ne fenyegesd (azt majd utána, egy sötét sikátorban, négy kigyúrt haverral ), és kultúra. Ja és ne ijedj meg, hogy fenyeget, feljelent. Tegye azt, ha sok pénze van. Magyarul nem fog
https://rollerezz.blogspot.com/
-
jarisz46
csendes tag
Azért, ha maradt ujjlenyomat tőle a telkón , akkor nem tudja letagadni, hogy egyáltalán találkozott e veled??!!
Valami mélváltást, telefonkapcsolatot ügyeskedj össze ha nincs...
Mob szolg ki fogja adni ha szükséges.. akapcs felvételt... dátumok időpont,..
Lényeg minél több bizonyíték, akár közvetett-e, mert olyan ismeretlenes ügy lesz, hogy ihaly....
Még akkor is ha te tudod amit tudsz.. Vagy nem bizonyítható minden kétséget kizáróan.... Tudod az abaj, hogy abiróságon sőt az ügyészségen nem áll meg a VÁD, akkor passszolják....valamilyen törvényes passzus alpaján...........
. -
Kornel
veterán
miről beszéltek itt?
ezt benyelte, de rendesen.
a rendőrség pont nem fog foglalkozni ezzel.
inkább rendesen meg kellett volna nézni, hogy mit vesz.
ha képernyő GPU és CPU egyezik, akkor nagy eséllyel nem hamisítvány, mivel nem éri meg akkor. -
jarisz46
csendes tag
Annyira tetszik ez a telefon, hogy lemondtam az LTE ről elég a 3G is...
. A két SIM volt nálam első számú paraméter.
A disztributornál a GUBACSI úton szeretném intézni, más kiegészítők vételével egyetemben?! pl. klaviatúra..Kérdésem:
1,/ Vett valaki ott belőle és mi tapasztalata?
2,/
Magyarított, legújabb ROM os , tehát kvázi kulcsra kész eszközt kapok., ha ott veszem..
NEM értek a mókoláshoz és nem is kívánom megtanulni.,/Valahogy úgy képzelem el, mint az új autó vételt....átveszem és nyomom bele benzint... hihi
/ 3,/ Ha később erre kerülne a sor akkor majd kérek segítséget a helyzet szerint. !! /
3 éves Huawei slim tabomat hiba-csont nélkül használom..pl../
Köszi ! -
Kornel
veterán
válasz Graphics #3636 üzenetére
ha jól tudom van aki arra panaszkodott, hogy nem a legfrissebb rom volt rajta, és nem ment az OTA.
de nem egy agysebészet felrakni egy note-ra egy romot, kb. 1 perc(#3637) bodrik11 : annyiban én se hagynám.
de a rendőrség 100%, hogy nem fog semmit csinálni.
marad a B verzió...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
rokarudi
aktív tag
Valaki nem próbálta még ezt a játékot? [link]
Régebben még egy kétmagos tablettel játszottam vele minden probléma nélkül, viszont a Note-on néha iszonyat módon laggol. Egy 2013-as játék. Furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor