Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Hát ez jóval drágább mint egy SSD, amit berakhatok egy hordozható házba, annyi előnye van, hogy kisebb.
-
westlake
félisten
Gagyi. eBay-ről lehet ennyiért 120 GB-os Mushkin Ventura Ultrát venni. Ha eltekintünk az ártól, akkor is gagyi.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
t72killer
titán
Ha már hasznosság: személyszerint inkább egy dizájnos microsdxc-olvasót vennék manapság, abból kipattintva a kártyát telefonon is rögtön hozzáférhető lesz az adat. Ok, lehet, hogy ~100MBps-nél megáll az írás...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ROBOTER
addikt
Egyszer össze kellene hozni a pendrive gyártókat a notebook/PC ház/USB hub/monitor gyártókkal, és megegyezni, hogy mekkora távolság legyen két USB aljzat között és mekkora lehet a pendrive burkolata.
Vettem egy USB csatival megegyező szélességű és magasságú pendrive-ot, a büdös életben nem vennék többé ilyen gumibugyis hülyeséget.
Amikor nem lehet egymás mellé bedugni két USB eszközt, mert az egyiken gumibugyi van (alatta amúgy az sem vastagabb), az a komplett informatikai ipar, a szabványosítás szégyene.
-
fcrhs30
csendes tag
"napi 24 órában elérhető technikai támogatás" - ez mit tud? komolyan kérdezem.
-
King Unique
titán
Kingston HyperX Savage USB 3.1* —► 350/ 250 MB/s
Mushkin Ventura Ultra USB 3.0 —► 455/ 445 MB/s [link]* USB 3.1 Gen 1 = 5 Gbps = USB 3.0 (?)
—► marketing bulshit...USB 3.1 Gen 2 = 10 Gbps = USB 3.1 [link]
=========================================================
Ez a 3.1 Gen 1 most ténylegesen azt jelenti, hogy a belseje is 3.1 szabvány (vezérlő), vagy csak sima 3.0? Neten azt olvasni, hogy az USB-IF "nevezte át" erre a 3.0-át [link]
De jó, ezek után minden USB 3.0-ás kütyümre akár mondatom azt is, hogy ez lényegében USB 3.1 Gen 1...[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
A teljesítménye figyelemre méltó, de egy csöppet túl van árazva.
(#9) King Unique : Ott a pont.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
atus72
őstag
Ezt a kib***tt ocsmány dizájnt. Felfoghatatlan
[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
válasz King Unique #9 üzenetére
USB 3.0 is now called USB 3.1 Gen 1 (Speed up to 5Gbps)
USB 3.1 is now called USB 3.1 Gen 2 (Speed up to 10Gbps)
OMFG -
atike
nagyúr
Napi 24 órás támogatás... Egy pendrivehoz. Az komoly.
-
ViZion
félisten
Maximális +1
Bele lehet sz@rni a sok portba, ha nem tudom egymás mellé "gyugdosni"
Van ilyen 10 cm-es USB hosszabbítom, röhejes, de azzal használom az én dundi Kingstonomat...Támogatást meg tesztelni kell... fel kell hívni, h most bedugtam, akkor mi van?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Ueda
senior tag
válasz King Unique #15 üzenetére
Pont ez van leírva az USB.org-on : [link] .
"NOTE: USB 3.1 Gen 1 and USB 3.0 terms are synonymous"
Érdemes az egészet átnyálazni.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
-
King Unique
titán
Kösz az infót.
Tehát ez a hivatalos verzió.(#18) t72killer: nem értem, minek utólag erőltetni ezt a Gen 1/2 hülyeséget? Akkor nevezték el volna rendesen a legelején. Így csak összezavarja a felhasználókat...
Ráadásul cikis is, mikor ráaggatják a termékre az USB 3.1-es címkét, aztán eleve köszönőviszonyban sincs a szabvány értékeivel, még a "sima" USB 3.0 jelölésűek is überelik. -
ViZion
félisten
válasz King Unique #19 üzenetére
"csak összezavarja a felhasználókat"
Hihetetlen, hogy így rágalmazod a jóhiszemű gyártókat, forgalmazókat, stb...
Biztosan nem az a cél, h hülyének nézzék a népet és átbasszák őket a "kis" haszonért! Szerintem biztosan korrektek lesznek, hiszen ismerjük őket...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Dedicted
tag
válasz King Unique #9 üzenetére
Ha azt vesszuk hogy meg a regi usb 2.0 meghirdetett sebesseg korlatjat nem leptek at ,ez mind csak amitas a hazug nagyravagyo vilagban .
-
King Unique
titán
Azt már rég...
USB 2.0 —►480 Mbps —►60 MB/s —►48 MB/s —►~40 MB/s
USB 3.0 —►5 Gbps —►625 MB/s —►500 MB/s —►~ 450 MB/s
USB 3.1 —►10 Gbps —►1250 MB/s —►1000 MB/s —►~ 800 MB/sI.: névleges sávszélesség (megabit / sec | gigabit / sec)
II. névleges adatátviteli sebesség (megabájt / sec)
III. Gyártóspecifikus (max) adatátviteli sebesség: érték *0,8 / 8 (adat 8 biten megy)
IV. Jellemző, gyakorlati maximum (megabájt / sec)[ Szerkesztve ]
-
-
westlake
félisten
válasz BlackDevil #25 üzenetére
Az árra sajnos rosszul emlékeztem. Szállítással együtt 27,000 forint, és erre jött még a 6,000 forintos ÁFA és a 2,000 forintos vámkezelési díj.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
EV6
csendes tag
Na ez pont ugyanaz a fos, mint a repiajándékba kapott noname pendrive-ok. Elképesztő, hogy van képük ráírni ilyen értékeket.
Helyette:
Ez összerakható 47k-ból, alig nagyobb és kb. 60× gyorsabb...
[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
válasz King Unique #28 üzenetére
Ezt a Linsone nem teljesen értem, eztí írja
Internal Interface: M.2(NGFF), support 22*30/22*42/22*60mm
majd
Compatible 2240,2260,2280 (mm units)SSDAmúgy kösz a linket egész pofás és elgondolkodtató hogy nem pendrive-ot vesz az ember hanem egy iylet meg egy rendes M.2 SSD-t.
-
King Unique
titán
Annyira nem mélyedtem bele én sem. És is csak azért néztem, mert pl. a 2,5" USB 3.1 külső házak többsége, csak SATA3-at tud és nyilván méretne is nagyobb, mint egy pendrive.
Viszont ezek az mSATA / M.2 házak meg pont jó alternatívák a kettő között és USB 3.1 sebessége is csak ilyenekkel használható ki. És is akarok vmi hasonlót a jövőben.
Igaz, egy hátránya azért van a dolognak: USB-n nincs TRIM...eSATA-n már működik. -
Johnnyxy27
aktív tag
A Lexar (Micron) JumpDrive P20 32 gigás 3.0-ás magyar pénzbe kevesebb, mint 7000 forintért 400/270 MB/s sebességet tud, a 64 gigás az meg kerek tízezerért tudja!
Komolyan, ennyit számít a márkanév? Akkor már tényleg M.2 szabványú ssd a megoldás!
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Sanchez638
addikt
M2 ssd-t egy külső házba. Sőt nem sokkal drágább egy raid-es kiadás se. És nem sokkal nagyobb/nehezebb mint egy pendrive...
Már elpártoltam a márkától, mivel még az utolsó szart is eladja..
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Sanchez638
addikt
válasz Sanchez638 #32 üzenetére
Hogy keveredtem én ide.. Most nézem, hogy 2015-ös..
Számom az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SSD többféle, sata 2,5"
- Hibátlan - SAMSUNG 500GB 860Evo 2.5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest