Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Divinity #6388 üzenetére

    'Az appok minősége viszont sokkal gyengébb'

    Ha ez elfér ide offba, engem érdekel. Én cégesként használtam almákat, de amiket ott használtam (navi, egyéb saját programok) azok (erősen) alulmaradtak a robotoshoz képest. GHome-ot használom, asszisztens, diktálás (ezt sokat használtam mindkettőben, zöldek jobban értették a szöveget) így inkább a privát telónál volt többet használva.

    bbendre: 'Szuper stabil, mindennel is kompatibilis.' Az elsőt nem vitatom, sokan írják; bár nekem az 5S és SE nem volt az. De mindennel is kompatibilist azt mire érted, szolgáltatói oldalról? Mert egy közös progrmaról képeket már nem tudunk az almásoknak átküldeni, és a kiegészítők egy részével is ez a a gond, plusz pl Garmin óráimnál is részleges kompatibilitás van (bár ez szintén sok dologról elmondható, 'rendszer korláztozások miatt'.
    Köszi :R

    Imilenni: Igen, tud adaptív töltést (ébresztő időpontjára). Az első naptól ment nálam mikor volt ébresztő kapcsolva (bár az előző pixelről másoltam át a cuccokat, nem tudom számít-e).

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák