Új hozzászólás Aktív témák
-
XFoxyX
tag
Kár hogy PC-re nem adták ki. Szerintem többen játszottak volna vele.(én is)
Szívesen kipróbáltam volna, de csak ezért venni egy konzolt...Remélhetőleg a Project Legion jobb lesz.
-
juhasz22
aktív tag
Én játszottam vele régebben, nem volt eszeveszettül szar de lekötni sem tudott.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Diopapa
addikt
Azért PC-s réteg MMO-hoz kapcsolódó, arra valamilyen formában hatással levő fps-t csak ps3-ra kiadni.. Vajon miért nem lett sikeres?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
flashpointer
őstag
FPS meg konzol egy mondatban is kínos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz flashpointer #5 üzenetére
Max neked. Több millióan elvagyunk konzolon FPS játékokkal köszi szépen.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
A Dust 514 valóban ott vérzett el, hogy PS3 only volt... a koncepció maga életképes, én élveztem is a játékot, csak tényleg várható volt, hogy a generációváltással a CCP nem fog tudni lépést tartani.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest