Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Profi fotósból amúgy is elég kevés van, hobbi fotósnak meg szerintem többnyire azért elég lesz a Darkroom, Rawtherapee, GIMP. Minimális akarat kell hozzá, hogy megtanuld kezelni ezeket, és szerintem a többséget nem a szoftver fogja korlátozni, hanem a saját képességei. Biztosan vannak olyanok, akiknek tényleg semmi más nem jó, csak az Adobe, de ők vannak kevesebben.
lócitrom: a 10-et én is így látom, szerintem nagyon félrecsúszott, de mégis sokan elvannak vele, "jobb híján". Ha problémád van az Ubival van elég sok másik disztribúció, amiből tudsz válogatni. Ha nekem lennének biztosan mást használnék, de mivel kiválóan működik az eszközeimen, így számomra tökéletesen megfelel.
-
A nagyok sajnos soha nem fogják támogatni a platformot. (Hacsak meg nem ugrik a linux piaci részesedése)
Ahogy a #27-ben leírtam, tisztában vagyok a helyzettel, hiszen nagyon is érint. Csak az ellen bátorkodtam felszólalni, hogy ne tegyünk már úgy, mintha az átlag ember éjjel-nappal profi fotós/videós eszközöket használna.
Ismerek olyat, aki alkalmanként fotózik és a képei kezeléséhez Photoshopot használ. Mert az kell.
Ingyenes alternatíva nem jó. Igaz, mivel a PS varezolt, tulajdonképpen ingyenes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ingyenes alternatíva nem jó. Igaz, mivel a PS varezolt, tulajdonképpen ingyenes...