Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoja™

    őstag

    válasz norbert1998 #64784 üzenetére

    Akkor csak a Te kedvedért... :P :DDD

    De ha van TWRP-d, akkor rakd fel DM zip-es romját.

    Ezt a módszert akkor tudjuk használni, amikor KDZ-s frissítésnél hiba lép fel és a telefonunk bekapcsolás után csak az LG logóig jut, ugyanakkor PC-hez csatlakoztatva legalább 15 külön partíciót látunk.

    A művelet elvégzéséhez szükséges fájlok: [link]

    Lássuk tehát lépésenként:

    1. Csomagoljuk ki a letöltött fájlokat egy mappába valahová a számítógépen (mondjuk legyen a neve lg_g2_unbrick)

    2. Ebben a mappában lévő harddisk.bat -ot kell elindítanunk, de ezek közül azt, amelyikkel a telefon a PC-hez csatlakozik. Tehát ha 1-es harddisk a g2, akkor azt, ha a 2-es, akkor a 2-est. (ennek mikéntjéről lásd a következő pontot)

    3. Kattintsunk a bat fájlra, ekkor megjelenik egy parancssori ablak,a melyben 1,2,3,4,5 lehetőségek vannak feltüntetve, amelyek különböző LG telefonokat jelölnek. Ekkor értelemszerűen a 802-höz tartozó számot, vagyis a 2-est kell beütnünk, majd nyomjunk enter-t.

    4. Ekkor elindul a program, vagyis látható, hogy rawwrite diskdrive történik, és a folyamatot számokban is jelzi. (pl. 1024+0 record, aztán 2048+0 record stb)
    A folyamat futása alatt nem kell hozzányúlni, kb 2-3 perc alatt lefut, a végén pedig kiírja a parancssori ablak utolsó sorába, hogy "Press any key to continue..." - ekkor minden jól sikerült. Mostmár van download módunk.

    4/a. Abban az esetben, ha a 2.) pontban leírtak szerint nem találtuk el, vagy nem látjuk, hogy melyik meghajtó a telefonunk, mondjuk az 1-est indítottuk el és error-t ír ki, akkor jöhet a 2-es, ha az sem jó, akkor 3-as, és így tovább.

    Ha minden rendben ment és van download módunk, akkor el is kezdhetjük a KDZ frissítést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák