Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovjoe

aktív tag

válasz gps76 #1035 üzenetére

Még annál a résznél nem tartok, még mindig küzdök az eredeti mikrofonos problémával. Garanciáról lemondva :) , csavarról záró ragacs le, majd minden csavar kivesz, burkolat le, na ahogy selytem semmi, csatlakozások végigtapizva, közben ment a smart voice recorder gain calibrátora, de meg sem mozdult, végig a 480-560-as tartományban mozgott, ahhoz, hogy legyen mikrofon az 1-4 közötti tartományban kell, hogy legyen ezt már kitapasztaltam. Szóval megint nem lettem okosabb, így ment vissza a helyére, mivel tegnap a "simogatás" működött levett hátlappal, így hátlap le, és simi-simi :) a mikrofon felett, de semmi, majd jött a bátrabb kopogtatás, de semmi, és ekkor jött a kalapács :Y ...
    Nem hanem áttértem más területekre a kopogtatásos módszerrel - mint valami jó "mackós" - és láss csodát, ha az akkumulátor kivételét segítő mélyedés alatti csavart kopogtatom a mikrofon a hirtelen az 1-4 tartományba ugrik. Most ezt a csavart kicsit kiengedtem, illetve került rá egy kis szigetelőszalag, jelentem 5-5 ki-behívás megvolt, és egyenlőre csont nélkül működik. Hiába no, számítástechnika ez kérem :W .

Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba

Új hozzászólás Aktív témák