Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dominó85 #5169 üzenetére
csak akkor adtak volna új telót ha már nem lehetett volna kapni de gari időn belül lett volna... eleve a refurbished note4-est már úgy hozta a szervizes hogy benne volt a régi imei meg sorozatszám így még a gari sem indult újra...nagyot csalódtam a samsungban....
volt egy iphone 4s-em, nem ment rajta az imessage, felhívtam a magyar apple-t, elmondtam mi a gondom, azt mondta az ügyintéző hogy ennek a telefonnak lejárt a telefonos támogatása,de mivel bizalommal fordultam feléjük így kivételt tesz(az ügyintéző) és segít megoldani a problémát
A samungnál meg volt egy biztonsági hiba, amivel kijátszható volt az újraaktiválás tiltás, jelentettem anno mint kritikus biztonsági hiba, még azt se mondták hogy köszönjük a bejelntést...2 hónap után jött egy frissítés amivel foltozták a hibát..2hónap...nem kapkodták magukat...pedig cak annyi lett volna hogy 1 menüpontot ki kellett volna szedni, meg áthelyezni egy másikat, erre 2 hónap kellett nekik...vicc...amúgy a ruszkik rájöttek hogy lehet a google féle visszaállítás védelmet kiiktatni...azt a mai napig nem foltozta a google...
aztán pont a gugli sűrgette hogy legyen havonta biztonsági patch frissítés... marha szép minden gyártótól...100-150ezres telefonra küldik, ami olcsóbb meg le van sz@rva jóformán...itt a k3 note...
2év2-3hónapos, tavaly nyáron kapott utoljára szoftvert...vicc...aztán aki frisset akar, oldja meg...
oké...használnám a RR 5.8.3-at, de a rohadt root jogra allergiás appok és játékok(mert vannak már olyanok amik allergiásak a root jogra)nem futnak rajta...tehát patt helyzet...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
válasz Dominó85 #5171 üzenetére
meg leltem a megoldást...
build.prop-ban:
"userdebug" csere "user"-re
"lineage_" törlése a modell név elöl:
az alábbi bejegyzések módositása:
service.adb.root=0
persist.sys.root_access=0
persist.service.adb.enable=0
persist.service.debuggable=0
Magisk root-ot nem telepteni, a twrp zipből törölni!
tesztelve RR 5.8.3 7.1.2-őn
és igy működik az otp smartbank app...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #5240 üzenetére
Attól dilizek be, hogy ez ilyen szerteágazó szarság, nem pedig egy konkrét, egyenes út. Például, TWRP legfrissebb, K3 Note-hoz ajánlott AIO verzióját letöltöm, az egy img fájl. A Flash Toolnak meg valami scatter.txt-s változat kéne. WTF? Miért nem csak egyfajta van?
A Lenovo USB drivert csak olyan oldalakról lehet letölteni, aminek semmi köze a Lenovóhoz, van belőle egy tucat különböző verzió és a telepítéskor azt írja, hogy nem aláírt meghajtó. Az isten haragját már ennek is. Miért nem adja ezt a Lenovo a support oldalán, normálisan aláírva? Miért kell ki tudja kik által tákolt szarokat telepíteni a gépre?
Ezután elmegyek a Flash Tool oldalára, ahol azt írják, hogy MediaTeK USB VCOM drivert kéne inkább telepítsek. Basszuskulcs.
Túl öreg és nagyon hisztis vagyok már ehhez a szarakodáshoz. De azért próbálkozom.
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #5242 üzenetére
Itt van kinyitva a blogod az egyik fülön.
Közben életre keltettem úgy, ahogy írtad: Flash Toollal beleimádkoztam egy 3.0.0.3-as TWRP-t, letöltöttem egy kibelezett S433-as ROM-ot, azt a TWRP rátette, boldogság, van telefon.
Ezután leszedtem a TWRP saját weboldaláról a legfrissebb változatot K3 Note-hoz (twrp-3.1.1-0-aio_row.img), a saját oldalukon leírt módszer szerint, a régi TWRP-ben Image-et választva frissítettem --> soha többet nem tudok recoverybe bootolni. Agyvérzés.
Egyébként itt ülök a XI-ben, Kelenföldtől nem messze (a Budafoki út végén). Küldd a pozitív energiát.
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #5246 üzenetére
Hát mert én nem értem rá. Gondolhatod, hogy elhoztam volna, ha nem kéne itt ülnöm.
Én úgy néztem, hogy a scatter csak simán leírja a teló partícióit, az egyetlen TWRP-re releváns recovery részben kicseréltem a fájlnevet. Ez még az előtt volt, hogy a 3.0.0.3 simán felment volna, úgyhogy annyira valószínűleg nincs "szétcincálva" a partíció. De amúgy is van valami betegség ezzel a 3.1.1.0-val, valószínűleg nem véletlen, hogy egy büdös szó nincs róla az XDA-n.
Ami a GDrive-odon van S433, az tiszta?
BTW, itt a friss Pixel UI xda-fórum oldala, nem túl konkrét a TWRP-verziót illetően, de a 3.0.0.3-mal nem megy fel, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #5248 üzenetére
Na, vannak fejlemények. Egyrészt mindkét TWRP-det beflasheltem, a TWRP-Flashtoolos.zip 2.8.6.0-s, míg a TWRP3_Scatter.7z 3.0.0.3-as.A scatter.txt-jük tök egyforma.
Letöltöttem a flashtoolos 433-at és beletoltam a telefonba, ezzel most el leszek egy darabig. Köszi!
Úgy tűnik,hogy a 3.2.0-7-es TWRP az utolsó közmegelégedéssel használt változat. Jó 2 órán keresztül nem sikerült egyetlen értelmes letöltési linket sem találnom. Átrágtam magam kismillió fórumhozzászóláson, rohadék reklámoldalakon, captcha-hegyeken, és a végén általában nincs semmi, vagy szól a Chrome, hogy ne menjek tovább, ha nem akarom, hogy a rendszert ipari árammal csesszék szét
Végül innen sikerült letöltenem, de még nem frissítettem bele:
https://basketbuild.com/filedl/devs?dev=andreya108&dl=andreya108/twrp-3.0.x/Lenovo_K3/recovery-twrp-3.0.2-7-k3.img(Needromon is fent van, de nem enged bejelentkezni a régi jelszavammal, és nem küld jelszó-emlékeztetőt vagy resetelő emailt. Gutaütés. )
A 3.1.1-es szívásom nyilván (utólag vagyok okos) arról szól, hogy a twrp.me oldalról letölthető lenovós TWRP-k egyike sem jó K3 Note.hoz, tehát valakinek mókolni kell ahhoz, hogy majd legyen ilyen.
Folyt. köv.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dominó85 #5303 üzenetére
akad olyan akku ami olcsóbb és nagyobb kapacitású,azért írtam hogy elméletileg lehet... persze, mondjuk egy geometriai méretben megegyező 3000es gyári akku utángyés változatban pl.6000mah-s kapacitással egyértelmű hogy kamu...de pl egy 3500-4000mah nem feltétlenül lehet kamu...persze...a gyári a legjobb és "megbízhatóbb"...de az is lehet akár kevesebb,mint ami rá van írva...pl. x5 max pro, a külső papíron 4000mah-snak volt reklámozva gyárilag, az eredeti specifikációja,ami a fólia alatt volt, az szerint meg 3500mah...tehát melyikben bízzon az ember?
gyári x5 max pro akkucímke
kép1
akkugyártó által megadott adat
kép2[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
KisMacsek
újonc
válasz Dominó85 #5310 üzenetére
Szió!
Próbáltam, Lenovo Downloader 5.0 megrootolni a telefont, youtube-n talált videókkal. Mindent úgy csináltam, ahogy ott mutatták, még a te blogodat olvasva is megpróbáltam, de egyszerűen nem megy valamiért.
2 hete ezzel küzdök, és már kezdem feladni, egyszerűen nem tudom hol rontom el.. -
92dawe92
csendes tag
válasz Dominó85 #5315 üzenetére
Nem mondtam hogy ez biztos jó akkumulátor csak hogy túl van hazudva nem is akartam ezzel használni a telefont ha kész lesz csak kíváncsiságból rendeltem egy 3500-as aksit és a rendelt termék helyet ezt kaptam a szándékom annyi volt hogy bemutassam van ilyen is, ilyen kamu aksi is.
-
92dawe92
csendes tag
válasz Dominó85 #5318 üzenetére
Ezzel a posztal nem akartam buzdítani senkit azért ezen látszik hogy nem lehet ez a valódi teljesítménye teljes mértékben meg egyezik az eredeti akkumulátor fizikai jellemzőivel azért majdnem 2000mah nem lehet erősebb egy aksisem méret változás nélkül, ezzel én is tisztában vagyok pár szász mah eltérés el még nem nő meg az aksi... vettem már úgy mond nagyobb aksit a régebbi thl t6s készülékembe. Az egy évig azzal aksival ment és sosem volt semmi baja bírta a strapát de nem is volt csak 2250mah az eredeti meg ha jól emlékszem 1900
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Dominó85 #5333 üzenetére
Felejtsétek el mindkettőt, alkalmatlan tartósan beírni az IMEI-t. De ha még véletlen teljesen jó is lenne, a WiFi MAC is repült formázáskor...
Két tool is létezik, amivel 1000%-ig biztosan feléleszthető, nem kell hozzá custom reco... MAUI Meta 3G és SP_Meta tool.
@tarbela777:
Amit írtam azzal meg tudod csináálni. Nem kizárt mondjuk, hogy a WiFi MAC miatt downgradelned kell a helyreállítás idejére egy stock rendszerre, mert a LID nem stimmel az új adatbázisokban, de ki kell próbálni...
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #5424 üzenetére
A Google azért egy ideje elég jól meghatározható, éves ütemben hozza ki az új Androidokat. Azt senki nem gondolja, hogy a Lenovónak most kellene Nugátot fejlesztenie, hanem tavaly ilyenkor kellett volna, hogy idén legyen.
De nem lett.
Lehet bármilyen káosz a Lenovónál, nem gondolnám, hogy a terméktámogatás úgy működik, hogy valaki egyszer csak a homlokára csap, hogy vazze, hát a K3 Note totál kiment a fejünkből, hát másfél éve nem fejlesztettünk rá egy bitet sem, na, akkor gyorsan lássunk hozzá.
-
Tartarus
tag
válasz Dominó85 #5434 üzenetére
Köszi, ezért írtam, hogy leszedtem többször is. Próbáltam különböző böngészőkkel, de ugyanaz a file (azonos md5-t generált)..
K3Note_AOSP_7.1.1_Stable3
K3Note_AOSP_7.1.2_Stable3
Ezekről van szó. Előbbiben rendesen megtalálom a gapps csomagot utóbbiban nem. Aztán lehet én vagyok hozzá hülye, majd megpróbálom megint felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest