Új hozzászólás Aktív témák
-
xoortes1978
tag
válasz Dominó85 #1415 üzenetére
nem megy a Virginmedia-nak az Tv Anywhere szolgaltatasa a telefonomon, holott minden android Iphone Microsoft phone tamogatott, sot meg a Kindle is. Hosszas levelezes es telefonalas utan most megprobalt annyival lerazni az ugyfelszolgalat hogy azert nem megy mert nem gyari a rendszer a telefonon. Szoval telepitek egy gyari rendszert, es ha azon megy megkovetem magam. Ha azon sem, akkor kuldhetik a szerelot, bar ha olyan lesz mint a multkori amikor net problemaink voltak akkor inkabb megjavitom en.
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1430 üzenetére
Szóval tegyük egy kicsit tisztába, a "MIUI-s srácok", azaz vagyuláék, az általam tőled leszedet BETA4-es verzióba tették bele a magyar nyelvet, emlékeim szerint abban nem volt gapps, ők pedig, nem hivatalos miui rommal csak annyiban foglalkoznak, hogy bele teszik a magyar nyelvet (szerintem ez bőven köszönetre méltó). Sajna a telefonom a wc áldozata lett, így amíg nem érkezik meg belőle egy új példány direktbe (képekkel, egyéb) nem igazán tudok segíteni, de utána nagyon szívesen közzéteszek egy leírást a miui-hoz.
Amivel kell mókolni, de szerintem bőven megéri a fáradtságot.Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
kovjoe
aktív tag
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1444 üzenetére
Igazán nincs mit, ha már nekem nem lehet jó, legyen násnak. Erre majd más ad választ, mert ha emlékszel én az elejétől a miui-t ábrándoztam, és beta4 magyarítása után nem használtam mást. Vibeui-ból a coccou92 féle rom sima 5-ét hosszabb ideig, abba szerintem vállalható a pálcikás cucc, illetve elég jól félre lehet tenni, hogy ne zavarja az ember fiát.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
reki73
csendes tag
válasz Dominó85 #1452 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy mi a helyzet az autós töltő használatánál? Pl. navigáció során, ha szivargyújtóról megy a töltés, legalább szinten tudja tartani az aksiszintet vagy közben szép lassan lemerül a a teló? Kicsit szomorú vagyok emiatt a töltés miatt... esetleg rom csere nem orvosolja ezt a problémát?
Köszi a válaszokat előre is. -
fehermokus
aktív tag
válasz Dominó85 #1459 üzenetére
Persze, igaz, amit mondasz, be lehet menni a lelkivilágukba és kiderül, hogy ez is egy tudományág, csak nagy vonalakban akartam érzékeltetni a töltés nevű dolgot.
És természetesen minden egyes akkumulátornak saját egyénisége van, amihez lesz szíves a töltő áramkör illeszkedni. Mekkora töltöttségi szinten, hány C° fokon stb. mekkora árammal jó tölteni... -
elektromosok
csendes tag
válasz Dominó85 #1478 üzenetére
Pane írta ezt: "nekem wifi nem tud újra csatlakozni zárt képernyőnél.
Ha vaki megerősíti nekem hogy ez a hiba a CUOCO92 rom-ban nem lép fel akkor talán váltok"
Erre a problémára is jó ez az app? (#1385 hozzászólás), ha igen lehet én is felrakom ezt a romot:
K50a40_S112_150610_ROW.Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
kovjoe
aktív tag
válasz Dominó85 #1489 üzenetére
Erre én is ránézek, tegnap délután megérkezett a másodpéldány a GB-től DHL-lel, fekete, nem csúszós hátlappal, a xperia mini pro-n volt ilyen (WC-től távol tartom ), szóval este megy rá az új MIUI. De jó, hogy most jeleztél;-), így csak egy telepítés lesz .
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
elektromosok
csendes tag
válasz Dominó85 #1499 üzenetére
Léci, egy leírást tudnátok írni vagy linkelni, hogy a telóra hogyan kell ezt a romot felrakni? Látom azért itt vannak profi játékosok Kezdő lévén jó lenne egy részletes leírás ha van. Nagyon köszönöm, ha segítetek...
[ Szerkesztve ]
Lenovo K3 03_K3_NOTE_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92
-
divan
őstag
válasz Dominó85 #1505 üzenetére
Az oké, csak többen is panaszkodtak itt, hogy különböző vájpolások után törlődött az IMEI, és megoszlottak a vélemények, hogy mi az ami kinyírta, nem derült ki egyértelműen az oka. Tudom, nem olyan vészes a visszaállítás, csak fel akartam készülni, hogy mire számítsak.
-
gulupeti
senior tag
válasz Dominó85 #1524 üzenetére
Hol és mit nézegessek még?
A gmail beállításaiban be van kapcsolva a szinkronizálás. Az egyéb fióknál is be van állítva a "gmail szinkronizálása". Most viszont még találtam egy olyat az alkalmazások menüpontban, hogy alapértelmezettek, itt is beállítottam a gmail-t + mindenféle engedélyt megadtam neki.Te mint "MIUI fan-szakértő" igazán elárulhatnád nekem, hogy ezenkívül akkor kell még valamit beállítani?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Payskin
tag
válasz Dominó85 #1546 üzenetére
Szerintem az egész félreértés, egyszerűen hülyén írta le, hogy mikor mit frissített. Ezeknek a javításoknak a jó része már szerepelt korábban is a ROM leírásában, tehát ezeket biztos nem most javította.
De mindegy, mert épp azt írja, hogy
Friends, OTA 5.12.3 suspended for a while. Stay tuned, it'll be back shortly. Thanks!
Maradok hangolva.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Dominó85 #1557 üzenetére
Baráti sörözés? Ugyan, már a kölkeink is elvárnák lassan, hogy chaten kapjanak értesítést arról, ha kész a vacsora!
Szerencsére a mieinknek mobiladat-csomagjuk nincs, úgyhogy ha le***om a routert, kiődöngenek a konyha fele, megnézni, miért nem megy a net?--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
xoortes1978
tag
-
siskad
őstag
válasz Dominó85 #1612 üzenetére
Még egy régebbi telefonomon használtam MIUI romot és úgy emlékszem lassabb volt mint az eredeti, ezért gondoltam megkérdezem. Akkor lehet, hogy felteszem, mert szeretem a MIUI felületet és írtátok, hogy a kamera is jobb. Ez a melegedés eléggé zavaró és a nexus romban a kamera sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #1618 üzenetére
Hum. Biztos igaza van, de èn ezt soha nem fogom megèrteni ha kijött már x db frissítès akkor minek megjelenèsi sorrendben felrakni, hiszen mindegyik az előzőnek a javítása, tehát az utcsó javítás tartalmazza az összes előzőleg javított hibákat meg plusszokat is!?
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #1637 üzenetére
Szeva Dominó
Egy tipp, hogy miért nem működik a 12.17-s frissítés. Ha megnézed a tartalmát a zip állománynak akkor nem azt a fa szerkezetet követi mint a szokásos frissítéseket, mert ha kibontod az egész update benne van egy miui_hermes_man_global.... nevű mappában. Szerintem véletlenül rosszul csomagolta. Egy kibontás és újracsomagolás megoldhatja a problémát!?
[ Szerkesztve ]
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
válasz Dominó85 #1621 üzenetére
Sajnos mèg hasonlót se találok. Csak az alábbiak vannak.
Legfrissebb teljes rom telepíès
Rom telepítès kiválasztása
Beállítások
Újraindítás. rec. módban.Sajnos egyik sem jó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest