Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    Létezik hogy már nem kell kérni az unlockot? Lányom telóját most csináltam. Beléptünk a fiókjával az i.mi.com-on, ellenőrző sms megjött második próbálkozásra. A leírás szerinti unlock oldalon nem volt semmi kérelem, csak a szoftver download gombja. Letöltöttük, elindítottuk, fiók bejelentkezés, fastboot, és simán megcsinálta. Az új global rom került rá, a lementett eustock 7.1.1.0 helyett.
    Tehát bootloader nyitott. Próbáltam rátenni a multitool-os twrp-t, de ahogy telepítem vele a supersu-t akkor bootloop lesz. Fastboot alól elég visszadobni a systemet+recovery-t, akkor elindul a rendszer. Próbáltam flashelni, írást engedélyezni/nem engedélyezni, bootloop. Próbáltam csak bootolni a twrp-t, szintén zenész.
    Most próbálom a cofface féle twrp-vel, gyári recovery marad, csak bootolom. Közben amíg írtam, kész is lett és elindult a rendszer, megy a supersu, jó a root. Úgyhogy valami lehet azzal a multitool által letöltött twrp-vel, ahogy olvasom, másnál is okoz gondokat. Ezt szedtem le amivel jó. Ezzel kellett volna kezdeni, pár órát megspóroltam volna...
    Ja, és fiók sem volt nagyon kitöltve, csak a legszükségesebbek.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák