Hirdetés

Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    Ez nem foszlós kalács.
    Nincs sehol lefixálva, hogy muszáj lemorzsolódni a tagság egy részének. Aki mégis úgy dönt, hogy máshol tágasabb, az természetesen mehet, nem tudjuk erőszakkal itt tartani.
    Más dolog, hogy hiányozni fog.

    Játszottunk, és most is játszunk. Most éppen háborúsdit. Legközelebb talán szerelmesdit, vagy doktorosdit, esetleg mérnökösdit.
    Minden belefér. Minden. Ennyire tág lehetőség talán egyik topicban sincs, amely játszótérként funkcionál.

    Sok jó társat elvesztettünk, sokan csak pár mondatot mondtak, és mentek is dolgukra. Feltételezhetően figyelnek most is, és néha meglepő módon eléggé megalapozott tudással szól hozzánk olyan fórumos társunk, akiről nem is gondoltuk volna, hogy érdekeljük egyáltalán.

    Óriási ötlet volt a Birodalom valutája, és ez Ice!? ötlete volt, én csak ráharaptam. Néhány kósza szösszenet után semmibe süllyedt az egész. Kár érte. Több pályázat is volt, és bár megkapták az elismerést, netán kritikát, érdektelenségbe fulladt az ötlet.
    Hova lett a fiatalos vehemencia?

    Jelenleg dögrováson vagyok, marékszám zabálom a vöröshagymát, fokhagymát. Valami H49N27 vírus ostromolja az immunrendszerem. Nem adom fel, leszek én még erőm teljében. Az viszont tény, hogy blokkol az agyam, nem vagyok képes semmi jót, hasznosat letenni az asztalra.

    Nos, hogy én KBK-s vagyok-e, azt jó lenne tudnom. Kérem kinyilvánítani. Nem hízelgést várok, hanem pőre, cenzúrázatlan véleményeket.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák