Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ez nem ugyanaz lesz, mint a F3?
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #1 üzenetére
De, nyilván ugyanaz lesz...
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
raven84
senior tag
Mitől vannak úgy megveszve az emberek emiatt a gém miatt számomra rejtély.
-
Eclips21
őstag
válasz szupermacs #3 üzenetére
Ha nem erdekelt mar a 3.se minek irsz ide xD gondolhattad a sok kepbol meg videobol hogy 3D-s lesz xD Meg ha nem is orobaltad a 3.at miert szolod le? Total top jatek volt tartalmilag.
-
félisten
Tartalomban valszeg nem kell csalódnunk most sem. Grafika más tészta, de a hangulat nem csak grafikából áll. Jó lesz ez. És azért van hype mert tartalmas játék évente csak 2-3 jön, és ez pont az. Nem is tudom idén volt e még olyan játék a Wicheren és a GTA-n kívül amibe bele lehet tenni vagy 60 órát első végigjátszásra.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #6 üzenetére
Ha fogalmad nincs a 3. részről a nézetet leszámítva, akkor tényleg kissé vicces az első hozzászólásod. Próbáld ki előbb (vagy inkább a New Vegast, az sokkal jobb), utána visszatérhetünk a témára.
raven84: Részemről a hangulat, a játékmenet és a humor miatt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szupermacs
veterán
-
hampidampi
senior tag
válasz szupermacs #3 üzenetére
Fallout 1-2-rajongóknak még mindig ott a Wasteland 2.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #9 üzenetére
Bocsánat, az utolsó mondat elkerülte a figyelmem. Akkor viszont nem értem, hogy miért is lenne ez ugyanaz, mint a 3? Mert ugyanaz a nézet? Akkor ilyen alapon a 2 is ugyanaz, mint az 1. Más a helyszín, más lesz a sztori, a játékmeneten pedig nem kell sokat változtatni, mert a többségnek bejött az eladási adatok alapján.
szerk: Jah, neked a Wasteland 2 való.
[ Szerkesztve ]
-
Feverke
tag
beleneztem egy par masodpercig az utolso videoba, de az miert van hogy a lezerfegyvernek normalis puska hangja van? vagy csak nekem tunik ugy? fura, esetleg valami szetmodolt fegyver lehet..
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
félisten
-
Ajjaj, a videókat nézve ettől tuti előjön majd nálam a motion sickness, ha huzamosabban játszok majd vele.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A videókat törölték, betettem két újat.
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
Beri78
őstag
ohhh-későn kattintottam ...már nem tudom megnézni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van egy új videó.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest