Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Mindketto tetszik. Tablet fronton tovabbra is tarol az Apple.
-
törölt tag
Arról van valami infó, hogy mennyi RAM-ot kapott az új mini?
-
cousin333
addikt
“tükröződésmentes és szírtaszító bevonatot kapott”
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Mr.Silkó
veterán
Elég komolyat ugrott tudásban az iPad mini, bár jó vaskos lett a cikkben említett hazai ára, az elődje lényegesen olcsóbb volt (kb.: 150k), a friss termék dollárban megadott tehermentes ára pedig a korábbi minihez hasonló, emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
tablet fronton nincs ellenfél.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
kakuk.tamas
addikt
Jujj, most olvasom: szírtaszító.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Bathorypeter
tag
egy ipad minire benevezek.Az ára is jó,meg a tudása és a mérete is tetszik.
-
janeszgol
félisten
-
Ádám16
addikt
iPad 5 2017-et használok.
Meglepő, de még mindig elég arra, amire használom. Az új iPad viszont nagyon csábító, erre már tudom azt mondani, hogy megéri váltani rá, de ezt a kijelzőtechnológiát amíg nem engedik el, nem fogok cserélni. Jó áron van... Ez is relatív. Minden drága lett (itthon főleg, thx Forint), és ehhez képest van jó áron.
Szerintem ezért az összegért elvárható 2021-ben, hogy laminált legyen a kijelző.A mini pedig baromi jó, de lehetett volna kisebb a káva, és nagyobb a kijelző. Azért van még ott miből elvenni.
-
Pompi
MODERÁTOR
"A mini pedig baromi jó, de lehetett volna kisebb a káva, és nagyobb a kijelző. Azért van még ott miből elvenni."
Azért valahol meg is kell fogni, illetve tartani kell, szerintem így képek alapján jó lesz ez így, de majd kézbe kell venni. Minden esetre végre meglépték a frissítést már várták sokan. Nálam egy Mini 4-et fog nyugdíjazni.Feel Good Inc.
-
Youri
veterán
Öregecske Air 2 helyett egy új iPad befigyel
RTX ON
-
DGery
aktív tag
"De ez a legolcsóbb iPad, négy színben kapható már a jövő héttől 329 dolláros nyitóáron."
Csak asztroszürke és ezüst, a Mini lesz 4 színben elérhető
Mindenesetre naggyonjó deal a sima iPad. Az ára nálunk sem változott az elődmodellhez képest, viszont a nyújtott szolgáltatások...by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1/ iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3
-
sokomst
tag
-
-
-
mouzrr
őstag
válasz
vargagabor1 #34 üzenetére
Ezt lehetetlen megmondani előre, attól függ mennyit gyártanak le és mennyit vesznek meg az emberek. Ha olyankomolyan érintené őket a chiphiány, szerintem drágábban adnák.
-
bostone
addikt
Amióta a nyomógombos telefonok térhódítása véget ért, a legtöbb készülék elvesztette az egyediségét, nincs forradalom a design tekintetében.
A bogarat 1938-2003-ig gyártották, ezért nevezném inkább klasszikusnak az iPad formatervét és éreztem az összevetést helytállónak.Ettől függetlenül nincs szándékomban, hogy bárkit rávezessek, hogy az én látásmódomat tartsa mérvadónak. Ha neked unalmas, akkor unalmas.
Más.Az új mini nagyon bejön valamiért. Bár semmi értelme nincs, mégis úgy érzem, hogy az SE2020-at tökéletesen kiegészítené a mindennapokban.
És egyébként is gyanús, hogy a Samsung Galaxy Fold-ra ez a válaszlépés Cupertinoban. -
sokomst
tag
A mai hatalmas telefonok közt kicsit én is érvényét vesztetnek látok egy mini táblagépet, biztosan vannak élethelyzetek amikor, ahová ez tökéletes választás.
Majd valami MM-ben jól megnyomkodom élőben, hogy mennyire is mini a mini, mert amúgy design és CPU megnyerő választássá teszi. -
-
Noukoum
veterán
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
Nincs róla információ, ahogy a miniéről sincs.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
worxland
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A sima iPad és a rég nem piszkált iPad mini is kapott frissítést, főleg ez utóbbinál történtek nagy változások.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 1 WiFi 128GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S379
- Apple Pencil 1&2 bontatlan 1 év Apple garancia
- Mint az új - iPad 7 2019 - SIM-es - garancia, doboz, fehér
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G, Samsung billentyűzetes tok, 2 Samsung bluetooth füllhallgató, 3 töltő...
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Alcatel Onetouch pixi 3
- lenovo tb-x103f
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest