Hirdetés

Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz Geri Bátyó #1122 üzenetére

    Nem akartam sértő lenni, és őszintén bocsánatot kérek, amiért megbántottalak! A lapítást magamra vonatkoztatva is írtam, és inkább keserű poénnak szántam, ami a jelek szerint félre ment.

    Vívódtam, hogy leírjam-e (mert féltem, hogy félreértés lesz belőle), először nem tettem, de végül kiegészítettem vele a hozzászólásomat. Hidd el, hogy tényleg átérzem a problémádat, a környezetemben több súlyosan mozgáskorlátozott személy is él, van fekvőbeteg is köztük. Nem újkeletű vagy érdekvezérelt az együttérzésem, és ezt kivételesen bizonyítani is tudom. A kormányos témában évekkel ezelőtt volt egy kis dolgom, már akkor tanújelét adtam. Ezúttal az igazságérzetem ösztönzött, nem más! Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, de ha valaki, mint Te, szól valamiért, és meg is indokolja, akkor azt figyelembe veszem. Itt nincs szó érdekütközésről, mert senki nem veszítene semmit, ha az a rang más nevet kapna. De tudom, hogy a mai világban ritkán szokás tekintettel lenni másokra.

    "Ráadásul befogni a számat a legkevésbé sem egyszerű."

    Tudom! Nekem össze sem jött...

    joey04:

    "Ahogy fordítva is igaz ez."

    Nem reagáltam rá, mert túl hosszú lett volna. Tömören: nem, nem igaz fordítva sem!

    Itt befejezem, a többire nem reagálok, mert a világon sehová nem vezet. Ez az egész eléggé elfajult, én sem így terveztem.

Aktív témák