- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem mérik majd olcsón a GDDR7 memóriát a gyártók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
Igazuk van, a mai konzolok és számítógépek már kiegészítő fűtésként segíthetik a hidegebb időkben a helyiségek megfelelő hőmérsékletének elérését és tartását szép radiátornak öltöztetve.
-
Tutu7030
veterán
Milyen az az "akril kőtömb"?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
D.Va
senior tag
Pont hogy nem hűtőnek, hanem fűtőnek néztem, úgy néz ki mint egy mobil elektromos radiátor...
-
Lacok
őstag
Szép igényes munka.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
consono
nagyúr
Nagyon menő! Lecserélném rá a PS4-em
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Busterftw
veterán
Durva, hogy 10-15 fokokat nyer vele a csavo + hangtalan.
-
1tom
aktív tag
Csak nehogy ilyenné váljon ez a project: [link] .
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
atus72
őstag
Kérném a pontos definícióját az "akril kőtömb"-nek
-
HaZsolt
őstag
Mint egy radiátor, úgy néz ki.
-
Zsidaaj
tag
Nagyon ötletes, picit drágább mint egy elektromos fűtőtest, de ezzel legalább tudsz játszani
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
petison
tag
Szerintem egész korrekt lett. De én az akriltömb helyett, inkább márványt vagy gránitot választottam volna. Igaz a tömege nagyobb, de a prémium érzet és a kinézet sokkal ütősebb.
Ha egyszer sok pénzem lesz, felülök a biciklire....
-
Pubilol
tag
Gyönyörű!
-
bteebi
veterán
Mint a praktikeres fém faház .
Amúgy ez a gép az SSD-t leszámítva nettó baromság. Nem tudom, miért kell ennyire félni az aktív hűtéstől. A konzolok azért nem túl halkak, és az is jár némi hanggerenálással, ha játszik az ember. Kivéve ha mondjuk sakkozik, de azt meg nem PS4-en fog az ember .
#18: Stílusosabb lett volna, de többe is kerülne...
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Gyunyoru lett.
Sot, konkretan szerintem a "mindenki fekete doboza"-bol lett egy gyonyoru, elegans holmi, ami egy akarmilyen nappaliban is megallja a helyet. Le a kalappal!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Solten
őstag
Nagyon allat es plusz van egy szuperul kinezo radiatorod is
Saor Alba
-
rudi
nagyúr
Egy kompozit anyag alumínium trioxid és akril alapon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
donpeal01
csendes tag
Szép lett, nekem tetszik. Idegesítő amikor egy játékban a legizgalmasabb résznél a néma csendet elnyomja a venti zúgása..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mocsok jól néz ki szerintem, szívesen megnéznék egy ilyen Xbox One-t is.
Live-Die-Respawn
-
Steve1207
veterán
Várom belőle a slim-et!
(#27) oriic: azért milyen állat lenne egyetlen 30 kg-os tömbben egy ITX, egy box és egy ps?
[ Szerkesztve ]
.
-
Fancy-boy
addikt
Ez a bordázott külső egy kicsit hasonlít a PS2 Silver változatra.
-
macskea
őstag
Úgy néz ki, mint egy tányérrendezős konyhai fiók. Vagy hogy a francba is hívják azokat... Nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
mg1992mg
senior tag
Már csak AMD proci kell bele, s elmegy radiátornak is x)
(Tudom-tudom, az van benne, amúgy is olcsó poén...)
-
jobesz
tag
Simán készíthetnének gyárit is, ami mondjuk nem 4k képes ,a jelenlegi 35w tdp cpu+1030 gt szintű hardverrel,amit könnyen passzívra lehet hozni... Csak ugye drága a fém, könnyebb egy 2500 on forgó ventit betenni...
[ Szerkesztve ]
Sonymdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
F e Z o
veterán
Bár nem vagyok konzolpárti, de ez brutálisan néz ki!
H2O über alles!
-
arc82
tag
Ne felejtsük el,hogy közben egy szekrénnyel több van a szobában
Üdv
-
holozis_HUN
veterán
Ami inkább érdekes számomra, az az SSD. Biztos jót tehet a töltési időknek leváltani a HDD-t.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
ThorMANfa
kezdő
Bekerül vajon forgalomba szerintetek?
-
törölt tag
Ez érintésvédelmileg nem OK, nincs földelve.
A táp hálózat felőli végén az Y kondenzátorok közös pontja a GND-n van, ezért 1/2 hálózati feszen van a fém burkolat, amíg nincs összedugva a TV-vel.Amúgy tényleg esztétikus lett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igazán kellemes iparos munka. Beletett mindent rendesen. Funkció rendben, a végeredmény a kollégiumi melegítő formáját idézi.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tecsu
addikt
Én csak azt nem értem, hogy a nagy gyártók miért nem csinálnak ehhez hasonló példányokat? Mondjuk limitáltban vagy csak egyszerűen drágábban egyfajta exluzivitásként. Csak a mass production ész nélkül...
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
tecsu
addikt
válasz maximilian4 #46 üzenetére
Ebben nulla kockázat van. A kis darabszám miatt lehetne eladni exkluzívként, magas áron.
Azért van egy réteg, akinek tök mindegy ha mondjuk ezer fonttal drágább a készülék, megvennék valami extráért. Ez a réteg pedig simán lefedi az efféle limitált sorozatokat. Az általam felvetett ötlet még az ún. luxus kategóriát sem érné el, pedig ha aranytömbből készítenék a burkolatot, arra is lenne néhány darabnyi kereslet, bár ott már beszélhetnénk némi rizikóról.
Egy Sony, Nintendo, Microsoft még ráfizetéssel, presztízsnövelés céljából is gyárthatna limitált cuccokat... no mindegy.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Limitált cuccot akkor gyárt bárki, ha megéri.
Egy nagyvállaltnál nem úgy szülteik egy termék, hogy megkérjük az ügyeletes Bélát, hogy hegesszen össze valamit. Iszonyatos költsége van bárminek, pláne ha hw-ről beszélünk.Nem véletlen, hogy kb mindegyik limitált konzolkiadás kimerül kb egy matrica/festésben, vagy esetleg egy plusz dudoron a gépházon.
De mondom máshogy. A sony-nál, de lehet egyébként is minden idők legnagyobb darabszámban eladott konzolja a ps4+ps4pro. Mai napig viszik, mint a cukrot. Mivel indokolnád meg a management előtt, hogy el kéne költeni ~4 millió eurót (plusz marketing) egy limitált kiadásra?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tecsu
addikt
4-5 millió euró valószínűleg eltörpül az adott exkluzív termék martketingértékéhez viszonyítva.
Ha egy nagyvállalatnál többe kerül ugyanakkora darabszámban, ugyanazon termék bevezetése, mint egy ugyanazon profilú kisebbnél, akkor ott gondok vannak.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen