- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
veterán
Ez igen!
Nem semmi meló ezt így megcsinálni!Cikket nem olvastam el csak gyors átfutottam de engedjétek oda bacsis-t majd süt rajta ezt azt garden party alkalmával
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Beteg állat
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
JoolsNOS
veterán
Komoly lett, nem jött még a pénzügyőrség az illegális színesfémlerakat miatt?
I5 9400F+ninja3, Asrock B365M Pro4, Asus RTX3060 TUF 12GB, 16Gb DDR4, 64Gb Samsung 830 SSD + 480GB SSD, EVGA Supernova 550GS TV: 65A7GQ
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon igényes munka, gratulálok hozzá.
A cikk kellőképpen részletes volt, nem gondoltam volna, hogy valaki megpróbál egy Scythe hűtő alapjaira egy egészen új szerkezetet építeni, ami ilyen jól működik. -
grunge
addikt
Zseniális! Gratula hozzá! Mindígis tetszettek a passzíiv megolgások! Ez valami irtó baróra siekredett
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Jani18
aktív tag
Grat nagyon jó lett.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
orochi_gold
tag
Nagyon igényes körülményes munka,mindenki megirigyelheti
I7 2600K@4500MHZ(1.355V) TITANIUM FENRIR EVO HD6950 GIGABYTE OC@(940/5500) ASROCK P67 PRO3-B3 8GB KINGMAX HERCULES 1866MHZ CM:GX450 THERMALTAKE COMMANDER MS-14
-
Lewzke
őstag
Brutál ...
-
P.O.W.
tag
Minden elismerésem...
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,ASUS RX6600 XT 8GB Dual OC, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
Locutus
veterán
Grat
Emlékszem még anno elborult koromban huzalszikrán vágtam vörösréz tömbből procihűtőt
Majdnem kibasztak a cégtől, mikor már 24 órája az futott a gépen, aztán olyan finom bordázása lett, hogy a levegő se ment át közte
-
Ejha!
Nem semmi......árba sem meg időben sem!
Grattökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
mghltm
addikt
most ebredtem fel es a cikket atfutva, meg mindig azt hiszem, hogy csak almodom. de nem!
delutan lesz mit elemezni. minden elismeresem a tietek!
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-=Ghost=-
őstag
Nem semmi meló, bár ennyi pénzből, ekkora munkával inkább egy vízhűtés... Megfelelő méretű (ha kellőképpen megalománok vagyunk, több -megfelelő méretű- ) radiátorral az is lehet "passzív" - azért egy pumpa kell bele.. Viszont nem lesz tőle hangos.
Mellesleg ha takarítani szeretnénk a gép körül, nem kell villástargoncát bérelni a megmozdításához.Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
-
strike-force
őstag
asztak____va!!!!
nagyon komoly lopakodót hoztál össze!
az én gépemben táppal együtt 5 db venti van 3x12 és 2x9 mindegyik 500-600 rpm-en és azt hittem hogy halk, de full passzívhoz képest ezek szerint hangos!
R7-5800X / 32GB / RTX2060SUPER / POCO_F3 (8/256) - Just realize it!
-
Chiller
senior tag
"Nagy tételben felvásároltam az egész készletet. Amiket használtam, azok második revíziós bordák, nagyobbak az eredetinél, de nincs bennük hőcső. Van még 40 kisebb, első revíziós példányom hőcsővel egy későbbi projekthez."
Itt azért felnevettem
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
nagyon álat
ma elolvasom az írást!GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
EneMy84
tag
Hát ez brutális nem kis munka és időbe kerülhetett. jah és pénzben sem utols.
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
lorcsi
veterán
ez nem semmi...ott leszel a koreaiak között is
a linkekben az tuti..iylen házzal és konfiggal...baró
-
apollo12
veterán
hát grat hozzá, vga tuningot is majd nyomhatsz rá, nagyon le van hűtve
ez mellet már lehet aludni
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra Black 256GB
-
patex1983
senior tag
Nos akkor minden elismerésem fejezem ki itt is.
Erre nincs más szó, mint brutálisX
-
Zodicus
senior tag
Nem semmi, nagy munka volt, gratulálok!
-
G.I.JOE
senior tag
Szép munka. Grat.
-
atti_2010
nagyúr
Gratula nagyon tetszett, vigyázz a színesfémtolvajok nehogy meglássák mert széfet is kell bérelned.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
IreN!CuS
őstag
Hát ennyi
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Egon
nagyúr
Nem semmi meló, de azért van gyári alternatíva is
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
LackoMester
addikt
Nagyon komoly, volt vele munka, látszik. Grat.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
atti_2010
nagyúr
Nem sokat ér szab. megoldásával szemben mert lehetetlen annyi hőt kihozni a házból és akkor megint ott vagy ahonnan elindultál.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
NagyBandi
csendes tag
Ez az ember az a fajta őrült, akit tisztelek
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szab.tam!
Őcsém, Te nem vagy normális!
De minden tiszteletem a Tiéd!!!Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Chosen
addikt
Sok kiló alut spórolhattál volna, ha GTX 480 helyett nagyobb teljesítményű, de kisebb fogyasztású karit használsz, pl GTX 570-et.
-
havasa
aktív tag
Vártam ezt a cikket, kegyetlen ez a hűtés.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
arn
félisten
respect, csak kar, hogy ezt nem 10 eve kezdted
nincs tul nagy jovoje a draga pcknek.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
vivike77
tag
Ez kemény nagyon
A VGA hűtés hát ....
-
stratova
veterán
Minden elismerésem! Elég komoly tervezés lehetett mind előtte mind alatta, nem kis pénz és idő. Cserébe nem hiszem, hogy létezik még egy olyan passzív hűtőrendszer PC-hez, ami ennyi hőt képes elvezetni. Köszönjük
-
pschio
őstag
beteg
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Angel1981
veterán
Hát ez aztán tényleg szinte páratlan!
GRATULA! -
PCrevRM
tag
válasz
patex1983 #29 üzenetére
Vagy még alapvetőbb kérdés: hova rakják? MEGALOL ez a nofan a gravírozott felfekvőfelülettel együtt, amúgy is csak 100w-ot tud elvezetni, vicc.
Volt a zalmannak passzív háza, csillió ft-ért, de az sem ez a kategória.[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1
-
echterion
nagyúr
Gratulálok! Engem is zavarnak a ventik, de nem ilyen mértékben. Ehhez igen erős elhatározás és türelem kellett.
***** Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej *****
-
Grat a cikkhez, én végigkövettem a születést, de jó így egybe látni.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Robi BALBOA
őstag
Nagyon jó cikk lett kedves szab.tam kolléga!
(Már nagyon vártam)
A cikket végigolvasva egy nagyon komoly ötletem támadt.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
szab.tam
nagyúr
mindenkinek nagyon köszönöm!
(#13) -=Ghost=-
vízhűtés. vártuk, vártuk....(#19) apollo12
vga feszt elvből nem emelek. alapfeszen 800/4000-et tud. nem látok melegedésbeli különbséget..."ez mellet már lehet aludni"
lehet, de nem érdemes. nem főz reggel kávét....(#25) Egon
nézegettem a gyári megoldásokat. hemzsegnek a tervezési hibáktól. nagyságrenddekkel nagyobb butaságok vannak benne, mint az én cpu hűtőm aljában a hőtorlódásnál. de természetesen nem mondom meg, mik ezek. találják ki a jól megfizetett mérnökeik...(#31) TheChos3nOne
lehet, hogy egy 570-et könnyebb lett volna lehűteni. de itt pont ez is benne volt a kihívásban.
volt egy "b" terv: 2*6850 powercorlor passzív, eyefinity lehetőséggel. de az nulla feladat lett volna...(B)(#35) stratova(/B)
a tervezés az nem egy konkrét lépés volt. folyamatos ötletelgetés az itteni ph-s fórumtársakkal. még a marónál is változtattunk, szinte a gép alatt...a "villástargonca" felvetésre egy elég friss kép:
ezen látható, hogy egy 6 görgős polcon megoldott a kihúzhatóság. a mostani helye zártabb, mint kihúzva a tesztekkor, de nem látok lényeges hőmérésklet emelkedést. (gyakolatilag eyelőre inkább semmilyet... - de a hétvégén majd újból megnyúzom.)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Szoszibá
tag
Nem semmi munka egy ilyet összehozni, gratulálok. Tetszenek a passzív megoldások, de nekem ez már sok. Kicsi a szobám, szoktam is néha hurcolni a gépet, szóval az ilyen (ekkora) megoldás nálam nem pálya. Szerintem nem kényelmes, meg úgy egyáltalán. Egy átlag konfig méretét megkétszerezve lehet csak passzív gépet csinálni??
-
Stargun!
tag
Komoly munka., le a kalappal.
Azért szeretném megkérdezni, hogy látván a passzív VGA hőfokát szőrös fánk alatt nem gondoltál-e rá, hogy nem ártana egy (két) Peltier elem is a hőcsövek és a GPU közé?
Akkor legalább a GPU nem melegszik annyira, a csövek meg oldják meg a hő elszállítását ahogy tudják. -
copass
veterán
gratula! nagggyon dúrva az egész. kíváncsi leszek az üzleti cuccra majd.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
minden elismerésem
Ez már vallás
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel...
-
zsozsi33
csendes tag
Királyság! Nagy meló, nagy cucc, gratulálok
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=zsozsi33 Angol órát adok-veszek :)
-
Tipikus példája amikor a "lehetetlen" találkozik a megfelelő mennyiségű "hülyeséggel" és elszántsággal. Gratula!
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
Sanya
nagyúr
véleményem szerint nem a tömeg számít, hanem a felület, illetve a lamellák között áramoltatott levegő mennyisége. egy ekkora rendszert is meg lehet úgy tervezni, hogy szálljon közte a levegő.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bemutatjuk szab.tam fórumozónk közel 25 kilogramm fémből épített hűtését, ami a GeForce GTX 480-at is legyőzi.
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: pepris.de
Város: Budapest