Hozzászólok Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
Tudod ez úgy működik hogy ha le tudom gyártani költséghatékonyan az elérhető technológiát, akkor legyártom és piacra dobom, mert a konkurencia nem alszik! Ennek semmi köze ahhoz hogy mi kell vagy nem kell a népnek! Attól hogy mi itt a kis országunkban elvagyunk a 720p/fullHD vel (egyik haverom még mindig 640x240 ben nézi a Divx filmeket, amin már én is röhögni szoktam
), attól még pl. Dél-Koreában vagy Japánban mindig kötelezően állami szinten feljesztenek mindent high-techre, nehogymá' ne menjen 520km/h val a vasút és ne legyen minden egyes faluban neonreklám, minden egyes útjelző táblán.
Nálunk meg "Magyarország kormánya megbízásából" ilyen reklámok mennek mint pl. hogy a disznó húsa egészséges és tele van vitaminokkal, na ettől dobtam legutóbb egy hátast! Hí'nye guruljon a magyar, mint a szilvás gombóc a dombon lefele! Így is élmezőnyben vagyunk a koleszterinszint/elhízás, szívbetegségek és az ebből fakadó korai elhalálozás terén!
Japánban eközben állami szinten tilos az elhízás, különben a munkáltató extra adót fizethet a túlsúlyos alkalmazott után. Na ennyit erről!
[ Szerkesztve ]
???
Hozzászólok Aktív témák
ph Megnéztük működés közben a vállalat büszkeségét, a 8K felbontású QLED tévét.
- PayPal
- Bluetooth hangszórók
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- E-roller topik
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos új 10.Generációs gyártói garanciás Lenovo IdeaPad Gaming 3 /i5/8Gb/512Ssd/Nvidia Gtx1650/
- Bigben Racing wheel kormány (Ps2,Ps3,Pc)
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- Lenovo ThinkPad P1 (X1 Extreme)*i7 8750H/32GB/512GB NVMe/vil.MAGYAR bil/Quadro P1000/gari 2022.12.10
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest