Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Itt jelenleg D-link router van, jelenleg más router nemigazán fexik errefele.. A router nemhiszem hogy bontaná, közben tesóm telója is gond nélkül megy wifiről.
Megvárom a legújabb cronost, ha az sem orvosolja, akkor visszarakok mindent eredetire..
Azért köszönöm a segítséget!yo
-
szrobi66
aktív tag
Nem próbáltam, progiba ott van a teamviewer, logmein ami hibásan fut, játékokba kapásból 2 ami fc... hónapokon keresztűl froyot használtam, próbáltam mindet, de az összkép jelenleg nálam, hogy semmivel sem jobb a 2.1nél, sőt... a cyagonen settings része tetszett, de ennyi.
-
-FreaK-
veterán
Ez most Lox volt a CM-től... ráadásul úgy kért valamit Feeyo-tól amit ő megadott neki majd ezután nyomta fel a GPL megsértése miatt. Le is kellett lőni a cronosproject fórumot amíg ki nem vizsgálják az ügyet..
Hero rom fejlesztésben Feeyo a legjobb, úgylátszik ezt Lox nem tudta elviselni (há má miazhogy? ő a CM-nél van!). Ezt remekül példázza hogy a CronosGB már egy ideje teljesen használható, míg a CM romnál nem megy pl. telefon rész, ami egy telefonnál mondjuk úgy, "kicsit gáz".. -
nagyt0m
tag
Már ki is hozta a Cronos Ginger 1.0.0-t flykernel-lel cronos helyett
-
werszomjas
addikt
Köszi, az a baj, nem tudom mindkettőt kipróbálni egyszerre.
Mert ha jön a Hero, akkor ahhoz először menni kell a Spicának
De sztem lecserélem, meggyőztél
Két kérdésem lenne:
A hero telefonkönyve is a *.spb formátumban menti a neveket/számokat a gépre importálás/exportálásnál?
Tehát ez nem a samsung/kies formátuma, hanem az androidé? Csak mert szeretném majd a névjegyeket 1:1-ben átmenteni.
Melyik most a leggyorsabb, legstabilabb rom a Hero-ra, mit érdemes rátenni majd?
Nem vagyok az a nagy minden héten frissítek, ha most felteszek egyet, ami gyors, stabil, nem fagy, azzal el leszek egy darabig.
üdv
-
szrobi66
aktív tag
Rom manager-el a legegyszerűbb "flash alternate recovery"
Én meg abban kérek segítséget, hogy az új cronos ginger 1.1.0ban hogyan kell működésre bírni a screen on-off animációt??? A CM settings/display-ban ki van pipálva a 180 degress, screen on-off animation, a settings/display-on belűl be van állítva az all animation, de semmi :-( Launcherprot használok, az bekavarhat? Help pls!! -
qfm
őstag
-
-FreaK-
veterán
Az, egy kicsit megint gyorsabb lett minden, bár valszeg a dalvik wipenak is jótékony hatása volt. Viszont eltűntek a kontakjaim de úgy hogy a híváslistában benntvolt minden, most második restart után és sync után sem jöttek vissza + volt egy LP FC-m. Eddig gyors de ez így...
Jahh.. eltűnt a gmail accountom és nem is lehet gmail accot hozzáadni. Na ilyenkor mivan?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Jól hangzik
Most felraktam GAPPS-et, de fura hogy az 1.8 alatt hdpi verzió van fennt, mikozben a Hero mdpi készülék. Első indításnál ezután lehet ugye nyelvet választani majd tapp az android figurára ééés... és nem történik semmi, nem lehet belépni mert nem tűnik el az a képernyő, se home-ra se back-re se semmire. Asszem állhatok neki wipeolni.. -
-FreaK-
veterán
Nem volt, úgy csináltam ahogy írtam
most ráflashelem megint a gapps-ot.
Ezt egyébként: gapps-mdpi-20101020-signedEbben meg nincs benne az új market mi?
-
-FreaK-
veterán
Igen azt tudom, csak azt flasheltem amit a CF topikjában volt, elöször a hdpi-t de semmi bajom nem volt vele kivéve a marketet, aztán most az mdpi verziót.
De annyira dúrván elcseszte a telót hogy még phone progit sem lát.. mellesleg egy google program sem. Hát ezt nemértem, most megpróbálom visszarakni a hdpi-t.
-
őstag
RA-t használok. Amúgy sztem is resetel vagy ürít valamit, de minden adat és beállítás megmarad. Habár legutóbb az időjárás infót újra kellett kérnie, de az lehet, hogy egy sima újraindítástól is eltűnik. Szóval a lényeg, hogy nekem ez a módszer működik. Javaslom próbáljátok ki, ha lassulás van, és akk várom a ti tapasztalataitokat is.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Fireman67
aktív tag
Tisztelt "Intel q8200" és "gfm"!
Köszi a segítséget, a letöltés folyamatban.
Ezt a műszert nem dobáljuk, mert nem csak, hogy meghaladja a Simens A 40 - es árfekvését, (ő volt az első és legkisebb telóm, anno) hanem még szép is, meg jó is.
De, hogy a Nejem 5 macskájából, ha legalább 3 lány, akkor azokkal mit csinálok, ha
lefialnak......na azt végképp nem tudom...Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Fireman67
aktív tag
Miért, ezt nem csak a kismalac csinálja?
A malactolvajok ezt kihasználva, fejjel lefelé lopják el, mert akkor nem visít!
Igaz, a kismacska meg nem kapálódzik, ha a tarkójánál lévő bundájánál fogod.
Lehet, hogy a Hero - t ezekről koppintották?
Egyáltalán szobatiszta ez az okoska?Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
-FreaK-
veterán
Én is nyomkodtam párszor és azért gördülékenyen mennek a dolgok rajta főzött rommal. Kijelző szuper, minőséggel sincs gond. Már fel van oldva benne a +256ram gyári patch-el, így az se gond. Flash megy azon is, ez inkább böngészőtöl függ.
Én ha most vennék telót, Blade-et vennék.[ Szerkesztve ]
-
-Scarface-
csendes tag
Ha jól tudom már az Orange-nél se Amoled-est árulnak. A fele annyi memória meg csak valami szoftver hiba miatt volt feleannyi (tán a trémobilnál toltak el valamit...). Szóval a hardver ugyanaz, mint a Legendben. Legszívesebben azt vennék, de az már drága nekem. A sense, meg amúgy se biztos, hogy maradna, ha Hero-t vennék. Mert ugye ha froyo-t akarok felrakni (vagy nem érdemes?) a telefonra akkor csak főzött ROM lehet a megoldás, ha jól tudom, szóval ezt az előnyét is elvesztené ezzel a Hero. Viszont a Blade-re meg már van hivatalos 2.2 is (igaz itthon még nincs csak Kínában, de ez már szerintem csak hetek kérdése), amire viszont már le lehet tölteni a flash-t. Kérdés, hogy érdemes-e mert gondolom nem kicsit belassítja a böngészést. Szóval a blade mellett szólnak az érvek. És a legtöbb problémáját már orvosolta is a cég vagy a lelkes felhasználók. Csak valahogy mégis bizalmatlan vagyok vele egy kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest