Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dombila

    senior tag

    válasz sippet #28321 üzenetére

    Ebben igazad van, de hidd el az olyan Android/telefon felhasználó mint az itt fórumozók többsége az összes felhasználó 1%-át sem éri el. (Még az xda-val sem...) Ha összeszámolod a fórum aktív tagjait - akik mondjuk 2-3 naponta legalább egyszer hozzászólnak nem lesz 20-nál több...

    99% nem akar/tud/hajlandó ilyennel foglalkozni. Azért vesz telefont, hogy használja. (telefonálásra, mailezésre, kapcsolattartásra,...) Az iPhone-t is sokan megveszik, pedig...
    A telefon tulajdonosok többsége nem "régi motoros", hanem egyszerű használó.

    Nem érdekli őket, hogy más szoftver/felület is lehetne rajta, olyat vesz, ami neki megfelel. (Már ha megnézi előtte, és nem azért vesz olyat, mert az ismerősének is az van.)

    Amiről Te írsz, az a vásárlók egy kicsi - mondhatni marginális - rétege, és ezt most valóban elveszíti a HTC, de valószínűleg felmérte, hogy ez mekkora réteg lehet. A márkanevet felfuttatta - etikusan használva az xda-t vagy sem - és úgy tűnik neki ez volt a cél. (A Bridgestone is csak a márka felfuttatására lépett be a Forma1-be. Mikor kiszállt az volt a magyarázata, hogy sikerült a márkát megismertetnie a világgal, köszöni, neki elég.)

    Természetesen nem örülök ennek én sem, mert azért szeretem buherálni a Desire-t. Sok mindent kipróbáltam rajta, de pl. már március óta ugyanaz a ROM fut :). Nekem első nem Nokia telefonom a Dézi, és alaposan körülnéztem az interneten amikor választottam, de nem a root-olás volt a fő szempont, hanem hogy androidos legyen és a minőség. (És akkor még a Sense-ről nem is tudtam.) A root nálam csak a memória miatt lett kényszer, egyébként a mindennapi munkámhoz és szórakozásomhoz a készülék gyárilag is megfelelt volna.

    Megértem az álláspontodat, de nem vagyunk egyformák. Akinek a fejlesztés/turbózás/a határok feszegetése is cél a telefonjával az nyilván a jövőben nem annyira fogja a HTC-t előnyben részesíteni, hacsak valahogy meg nem kerülik a boot lock-ot.

    Nálam a HTC nem azonos a Sense-el, de most hogy megismertem ha lehet ragaszkodnék hozzá, mert szerintem kényelmes, nekem bejön... Emiatt tervezek HTC-t venni a jövőben is. (Így értettem az idézett mondatomat.)

Új hozzászólás Aktív témák